nopel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Her ŞEy Tmm. Yaptım. İp Ayarladim Ama Hata:::: FATAL:Unable to bind listen socket 127.0.0.1 port 2593 - Error code: -1 FATAL:Server terminated by error -9! Bi Anlamadım Ne Anlama Geliyor
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 norton filan kullanıosan oda portları bind edio ondan olabilir diğer nedenide 2593 portunu kullanan başka bir program açık[signature][hline]Fire in the Darkness...
nbl_silencer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 sphere'i "x" e basarak kapandığınızda ekrandan kaybolsa da bazen .exe kapanmaz. TASK MANAGER (görev çubuğu?) ile sphereserver.exe i kapatıp tekrar başlayın.[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 said: nbl_silencer, 27 Kasım 2004 12:13 tarihinde demiş ki: ...TASK MANAGER (görev çubuğu?)... görev yöneticisi ;)[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 said: Ractamainus, 27 Kasım 2004 15:53 tarihinde demiş ki: said: nbl_silencer, 27 Kasım 2004 12:13 tarihinde demiş ki: ...TASK MANAGER (görev çubuğu?)... görev yöneticisi ;) LoL[signature][hline]*! Impossible is N0thing *
Jezreel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Gir görev yöneticisine İşlemler/sphrsrvr.exe yi kapa spherenin kullandığı portu başka bir program kullanıyor böylede olmazsa gir sphere.ini ye portu değiştir :P[signature][hline]-- Neyim Var Ki Hackten Gayri -- KIST Clan
extreme Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Özellikle sphere açılırken x (kapat) kapatırsanız kapanmaz. Yani kapanır gibi gözüküyür ama task managerde hala aktifdir. Zamanında ne çekmiştim bundan :)
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Ctrl+alt+del tuşları sayesinde,listeden sphereserver.exe yi bulup işlemi sonlandırın, büyük ihtimalle düzelecektir...[signature][hline]Mail|SKYBlog|Icq|Hadi, söyle sence ben neyim? Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Rotweiler Quietsoul Master Paladin of Clearness Ce qui est impuissant, ce qui est peureux...
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 uo emulatörleri bölümünün genel havası nedeniyle, benim yazımıda diğerleri gibi değerlendirmiş ve yanlış yorumlamışsın the coder. silencer zaten orda "?" koymuş. bende soru işaretini kafasından silmesi için, doğrusunu yazmıştım. hatta sonuna da ";)" yaptım ki, gereksizce (ve kesinlikle yapmayacağım şekilde) bir şey ispatlamaya kalktığımı düşünmesin okuyucular diye. ama sen düşünmüşsün, sağlık olsun :)[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe
Öne çıkan mesajlar