Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hissizlik mi? Yalnızlık korkusu mu? Yoksa Azrailin ayak seslerimi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu aralar sabahtan akşama kadar koşuyorum birde öss ye hazırlanıyorum başka birşey yapmıyorum ama bunları yaparkende sanki ben yapmıyorum başkası yapıyor..Biliyorum eski ilişkimde yaram taze ama bir çözüm bulamıyorum ne yapıcağımıda bilmez hale geldim...[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Mesaj tarihi:
Azrail ile alakası yoktur umarım :) Ama bence yalnızlık korkusu gibime geliyor Çünki öss çalışmaktan başka bi hobisi olmayan biri için yalnızlık çok zordur bende bilirim Şimdi yenisini nerden bulucam die bi korkun varsa fazla takma kafana gelir o seni bulur ![signature][hline]Zamanı gelen bir düşüncenin gücüne hiç bir ordu karşı koyamaz!
Mesaj tarihi:
yok oyle otomatige baglayıp yapıyorsun onları..bende oyleydim..en azından ayaklarım direk koordinatlara gidiyordu hergun aynı saaatte.[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
......
bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim
anlamıyorum amacınız ne sizin
biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya
  • Yeni Oluştur...