Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 aquila said: keske izmirde olsam, hemen lifli besinelr yer gelirdim. AHAHAAHHAAHHAHAA
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 yok ya erikle votkayı vurunca şeyaptı biraz böyle ben nefret ederim votkadan normalde çnkü böyle yapıyoyr bide böle egzanntrik rus votkası. normalde içemem hiç ama 1 şişe bitti çok pis naısl oldu anlamadım gerçekten
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=Pj5LEp0awQ4
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Rasmon said: hee vinghtor mu fin hayır bence dasaa'nın sub karakteri
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Rasmon said: dasa şu an şantiyede yazamaz. kıllı telefonu yok mu hayatın tek gerçeği para derken takoz nokia mı kullanıyor gurbet ellerde ? pipisinin resmini çekip kızlara atamıyor mu ? karşılığında bir kuku resmi alamıyor mu whatsappdan ? hep mi solo fapfap ?
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 orangutamatik ekranıyla muhteşem olmaz mı kıllı telefon
Zach Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 ayarliim sana ballıkuyu sigarası, 30 tl, az tohumlu, güldüreninden
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 global sempanzesyon sistemiyle artik kaybolmayin.
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Zach said: ayarliim sana ballıkuyu sigarası, 30 tl, az tohumlu, güldüreninden yap bi güzellik kardeşim ;)
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 aquila said: benim her yerim donuyo. ram kaç sende ?
Reflective Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 adadayım noyzura daha erken görseydim davet ederdim. gerçi değmezdi gelmene. pek güzel değildi bu seferki.
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Reflective said: adadayım noyzura daha erken görseydim davet ederdim. gerçi değmezdi gelmene. pek güzel değildi bu seferki. olsun be kardeşim senin sohpetin yeterdi
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 düşer düşer güzel muhabbetimiz olur
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Noyzura, beğendin mi gönderdiğimi ? Çok iyi değil ama kafan kırılır işte.
eski Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 hep tüketiyorsunuz , hiç üretmiyorsunuz.ondan sonra abi çözüm arıyorumm pehh
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 yildirimokur said: Noyzura, beğendin mi gönderdiğimi ? Çok iyi değil ama kafan kırılır işte. wallaha ne yalan söyleyim beklentilerimin ötesine geçti. çok bok bekliyordum ama gayet zıplattı bi
Öne çıkan mesajlar