Arcadium Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Merhaba Arkadaşlar Detayli Bilgi : Adsl kullanıcısı ileseniz static ip veya değilseniz hiç birşey fark etmiyor bakın adsl'de giriş izni yok yani server acsanız veya ftp sunucusu kursanız bile dısırıdan başka kişi bağlanamıcaktır bu aynı zamanda diğer oyun sunucuları içinde geçerlidir örneğin Counter Strike veya warcraft sadece adsl download üzerine kurulmuştur bir cözümünü bulamadım fakat 444 03 75'i arayip tekrar sorarsanız oyun sunucusu acıyorum fakat dışarıdan giriş yapılamıyor firewall korumasımı var acaba adsl'in diyerek bir soru sorarsanız yanıtı alabilirsiniz. iyi çalışmalar.[signature][hline]Web Tasarım & Host Hizmetleri
goodspeed_tr Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Ben sanırım cözümü buldum ama denemey bu saatte arkadaşım yok kısaca şöle bi deneyin Girmek isteuyen kişinin ip si server da gözüküyor. Yapılacak iş şu : [admin orada fırewall var onu secip serach girmek isteyen kişinin ip sini add ediyosunuz ve kişi gözüküyo sonra denemk lazım bi deneyin de ban haber verin :P
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Ahahha o firewall serverın IP Ban sistemidir. Onunla alakası yok :P[signature][hline]
goodspeed_tr Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 yoo ban sstemi ayrı dediklerimi yaptıktan sonra [admin sonra en başta INFORMATION VAR ONA TIKLADIĞINDA BAN LILAR İZİNLİER ACTIVE ACCOUNTLAR v.s gibi şeyler var ben yaptığım halde ban listem ve oradaki ban : 0 yazıyo dediklerimi yapıp dediğim yerden kontrol edersen ne demek istediğimi anlarsın ;)
Arcadium Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Valla olacağını sanmıyorum ama adsl ile ilgili bir durum diye düşünüyorum bende hem adsl hemde cable var adsl den gırılmıyor cable dan acıyorum giriyor[signature][hline]Web Tasarım & Host Hizmetleri
avp Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 adsl ile herseyi yapabilirsiniz dediğiniz şey sphere ile alakali adsl ile değil. Şuanda 2048 adsl kullaniyorum ve Web , FTP , Dc++, Radyo , Mail Server sunucularim mevcut. Web: http://81.215.194.228 Dc++: http://81.215.194.228:411 Radyo: http://81.215.194.228:8000 FTP: http://81.215.194.228:21 test edebilirsiniz.[signature][hline]not everyone who drops shit on you is your enemy not everyone who gets you out of shit is your friend and when you are in deep shit, keep your mouth shut.
goodspeed_tr Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Be sordum 444 03 75 , e bizim verdiğimiz hizmette kesinlikle bu şekilde bir kısıtlama yoktur. Bu tip durumlarda pc nizin veya modeminizin bir kısıtlaması vardır. Bizim verdiğimiz hizmette kesinlikle böyle bir durum yoktur dendi. Bu arada benim yukarıda yazdığımı deneyen oldumu şu an iş yerindeyim dün gece gec saatte aklıma geldiği için denem fırsatım olmamıştı deneyen varsa bi sonuçu yazsın lütfen..
Arcadium Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 evet bende asus adsl modem var bende 1024 kullanıcısıyım fakat radyo falan ftp acıo sphere ı acamıo :D veya oyun sunucuları diyelim[signature][hline]Web Tasarım & Host Hizmetleri
Moonlight Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Ben TTNet'in ADSL hizmetinden zerre kadar fayda görmüş değilim, hala da ne iş yaptıklarını anlamadım... Ne sorsam (ki en az 8 kere aradım), "Modem ayarındandır, biz bir şey yapamayız" diyorlar. Üstelik kullanıcı adımı da yanlış vermişler. Deniyorum deniyorum bir türlü bağlanamıyorum. Sonra tesadüfen keşfettim. Az hakaret etmedim yani...
Arcadium Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 adsl'de başıma gelen bi olay oldu ben 14 mayıs 2004 tarahinde basvuruda bulundum bana dedilerki adsl gelmiyebilir portlar yok ADSL'E verdigim dilekçe ve mail'de yazdığım: 14.06.2004 Tarihinde bahçeli türk telekom'dan adsl başvuru form'u doldurdum ben tatilde iken adsl aktif hale getirilmiş 3 ay sonra tatilden döndüğümde ise adsl borcundan dolayı ilk ay kesilmiş , 8 aydır hiç bir hizmet vermedikleri halde aylık sabit ücret gelmektedir.Hiç bir ihtarname veya bir kağıt üzerinde uyarı gelmemiştir.Bahçeli evler türk telekom'a gittim,bize ulaşıp haber vericeklerini söylediler ve size sonra ulaşırız dediler.O sırada ben taşındığım icin nasıl ulacakları için adsl'i yeni taşındığım ev adresine nakil ettirdim,Çünkü faturaların taşındığım yere gelmesini istedim.Bunu yaptığım halde bana madem kullanamıyorsunuz neden nakil yaptınız diye sordular.Yaklaşık bir ay (1) önce hatanın düzeltilmesi için dilekçe yazdım halen bir cevap gelmedi,dün yine cevap alırım düşüncesiyle bahçeli evler türk telekom'a gittim fakat çok sert bir cevap aldım kendileri adsl hattımın kapalı olduğunu ve benı haklı bulduklarını telefonda söyledikleri halde bana verdikleri cevap ister kullan ister kullanma ister hizmet al ister hizmet almassın sonuçda izma attınız istekte bulunduğunuz için bu parayı ödemek zorundasınız denildi.Sonra benden iptal dilekçesi yazmamı istediler bende iptal dilekçemi yazıp verdim.Yaklaşık 8 aydır benımle kimse ilgilenmediği için sizi rahatsız etmek zorunda kaldım yardımcı olursanız sevinirim maddi olarak ve özellikle manevi olarak cok sarsılmış bulunmaktayım.Devletimize her konuda güvenirken bana yapılan bu yanlışlık ve zaman kaybı benimle ilgilenmemeleri ben her aradığımda sert bi tepkiyle karşılaşıyorum buda benı cok sarstı eminimki işiyle ilgilenen birinin bana yardımcı olmasını diliyorum ve bilgilerinize arz ediyorum saygılarımla[signature][hline]Web Tasarım & Host Hizmetleri
swarthy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Adsl İle Sphere De Mümkün Ama Benimde Şöyle Bir Sorunum Var. 10.0.0.2 Den Modem Ayarlarına Giriyorum Orada nAT Bölümünü İnaktif Yapmam LAzım Yaptıgımda Baglnatım Tekrar GElmiyor. Modemdeki Adsl Işıgı BAglı Ama Hiçbir İŞlem yapılmıyor İnternette. Ne Yapacagımı Bilmiyorum.Modemim Geek Markadır..[signature][hline]Cyclone=> swarthy Diye Kayıt Oldum Ama Uo Dünyasındaki Nickim <<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>
goodspeed_tr Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Arkadaş lar ahanda bu raya yazıyorum herkes öğrensin tam 10 gündür bunula uğraştım sonun da yine kendi başıma yaptım :P tabi yine bilgi verenler çok saolsun. Herkesin sorunu şuydu pc sinizi dışarı acamamak adsl için yazıyorum. Mum_Chamber (verdiği bilgi) Eğer router kullanıyorsanız port açmanız gerekecek.Web Browser'dan router ayarlarına bağlanıp udp ve tcp olarak iki ayrı port eklemeniz gerekiyor. ikisini birden açın her ihtşmale karşı. Çünkü garanti olsun, ileride sorun yaşamazsın diye. Örn: router 10.0.0.2 ise, seninki 10.0.0.6 gibi birşeydir muhtemelen ya da router 192.168.1.254 ise seninki 192.168.1.1 falandır. oradan bulacaksın ve 2593 2593 tcp 2593 2593 udp şeklinde yapacaksın. bunları yapınız. ---------------------------------------------------------------------- sonra en can alıcı nokta 10 gün uğraştıran nokta runuo klasörünün için scripts in altında misc altında serverlist var onu not pat olarak acınız orada using System; using System.Net; using System.Net.Sockets; using Server; using Server.Network; namespace Server.Misc { public class ServerList { /* Address: * * The default setting, a value of 'null', will attempt to detect your IP address automatically: * private const string Address = null; * * This detection, however, does not work for servers behind routers. If you're running behind a router, put in your IP: * private const string Address = "12.34.56.78"; * * If you need to resolve a DNS host name, you can do that too: * private const string Address = "shard.host.com"; */ public const string Address = "Buraya internet ip nizi yazın"; public const string ServerName = "ZembereK"; public static void Initialize() { Listener.Port = 2593; yukarda public const string Address var oraya internet cıkış ip nizi yazın ve oynsamaya devam edin :) nedense herkes teknik bilgiyi veriyor ama en can alıcı bölümün bilgisini vermiyor :) Herkese iyi oyunlar. .....
otuzbirciozan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 ii de routerde port ekleme yoq ki modem apache :(
Arcadium Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Bunu adsl'in cözmesi gerekiyor arkadaşlar modem ne marka olursa olsun acık olması gerekir kablo nette hangi cable modem ı takarsanız takın calısıyor fakat bu adsl hattında bir problem var komik download'a acmıslar bitek adamlar sanki upload yapmacagız upload downloaddan daha paglı oldugu ıcın kısıtlama koymuslar dürzüler :)[signature][hline]Web Tasarım & Host Hizmetleri
Albert Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Ben ADSL alma niyetindeydim kablo net'ten vazgecip sizin bu yorumlarinizi duydukca fikrimden cayiyorum :)[signature][hline]Mon dieu!! Tu me couvres de mes amis. Je peux m'occuper moi même avec mes ennemis...
Arcadium Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Math kablo'nette söyle bir durum söz konusu olacak adsl de nasıl 128 kb yerıne 256 veriyorlar 49 mılyona kablonette yakında o sistem'e geciyor fiyatlar adsl fiyatıyla aynı olacak haberin olsun adsl alma hizmet kötü cable'da kal[signature][hline]Web Tasarım & Host Hizmetleri
goodspeed_tr Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Yukarı yazdım adsl de hiç bir problem yok. Hatta teknik konuda turk telekomdan yetkililerle de konuştum adsl ile ilgili bir kısıtlama yok. Bende adsl kullanıyorum ve yukarı yazdıklarımı yazdım şu an server ım acık ve dısardan gırılebılyor. Hatta su an arkadas spawnları ve gerekli düzenlemeri yapıyo r. Ben makinamı acık bıraktım o da cafeden hallediyor. Tek sorun ınternetı kopardıgınızda farklı ip den baglanması. O da problem diil pc yi kapatsam bile modemim acık oyüzden ip değişmiyor :). Dediğim gibi adsl modemin port ayarları yapılcak yukarda yazdığım gibi birde serverlist teki (yukarda belirttim) oraya www.whatismyip.com dan alıcagınız ip nonuzu yazacaksınız olay bitecek . Serverım kısmet olursa 2005 hazıran ayında buyuk bir internet firmasının sponsorluğunda acılacak. Herkese iyi oyunlar....
monarchy Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 arkadaslar tüm yazdıklarınızı okuyamadım ama sorun galiba adsl kullanan arkadasların uo sunucusu cs radyo vb seylerin acamamsı adsl modemlerde donanımsal firewall vardır ve bu onu engeller sphere consolda bile ip adresi olarak 10.0.0... li bişiy gösterir adsl ile sunucu acmak için modem ayarlarından napt bölümünü disable yapmak gerekir bunu yaptıktan sonra napt donanımsal firewallı iptal etmiş oluyoruz ve her türlü sunucu acılabiliniyor ben deneme olarak evden sphere server ve radyo açtım gayet güzel çalısıyor bağlanılabiliyor bikeresindede bu işlemleri yapmıstım ve internet hızım %90 düşmüştü am şimdi normal
swarthy Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 orda natın Adtında Mode Var O Ne OALcak Ya Ben Aynı İşlemi yapıyorum Baglantım Geri Gelmyior..[signature][hline]Cyclone=> swarthy Diye Kayıt Oldum Ama Uo Dünyasındaki Nickim <<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>
Arcadium Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 valla dedigim gibi kablo net rulz[signature][hline]Web Tasarım & Host Hizmetleri
thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 256k adsl bağlantım var, aylardır hiçbir problem yaşamadığım gibi bilgisayarımda server işletim sistemi var ve bilgisayar şu an 9 günden beri açık, internet bir kere dahi kopmadı. ayrıca dışarıdan her türlü bağlantıyı da sağlıyor.. lütfen uydurma bilgiler vermeyin, yarardan çok zarar sağlıyor.[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 8 kere denedim açmayı . Bağlanan kişi sadece yüzeysel olarak görebiliyo serverı . İçeri giriş yapamıyo . Her yoluda denemdim ...[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! |
Arcadium Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Arkadaşım Adsl Modem Markası Nedir? said: thelegbra, 29 Kasım 2004 00:11 tarihinde demiş ki: 256k adsl bağlantım var, aylardır hiçbir problem yaşamadığım gibi bilgisayarımda server işletim sistemi var ve bilgisayar şu an 9 günden beri açık, internet bir kere dahi kopmadı. ayrıca dışarıdan her türlü bağlantıyı da sağlıyor.. lütfen uydurma bilgiler vermeyin, yarardan çok zarar sağlıyor. [signature][hline]Web Tasarım & Host Hizmetleri
Öne çıkan mesajlar