Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Uuups, mesajımı bi daha okudum, oradan "ipe ipe geleceksini anlamlı buluyorum, süfer" anlamı da çıkıyor, ben onu Fiz'den c/pledim, hani katılıyorum anlamında. Anlamılı bulduğum haliyle Şebnem Ferah'ın sözleri, aman diyim =] said: Nefr, 27 May 2003 00:47 tarihinde demiş ki: "ipe ipe geleceksin" den, "azıcık ucundan versen"den daha iyi olduğu ortada. Bunda "küfür" veya utanılası ne buldunuz ki? Bence anlam olarak da abuk değil, ifade ve kullanım olarak da. Ilk kez burada okudum, daha önce dinlemişliğim görmüşlüğüm yok ama bence güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 şeytan işi fesat şarkılar bunlar.. crucify ! crucify ![hline]B.O.S. Paladin: Die scum! Mutie:*looks confused* Huh? [turns a human into another green stupid smelly mutant] Mutie:*still confused* Whut? Mutie Clone:*trying to understand what's happening* Arrgghh? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 abi turkcesinde hic bole oldunu hatiralmiyorum kitabin ya süpermiş[hline]"Fevaxium" Vern "Krakilin" Clemente BonePART demiş ki: hade aslanlarım salıverin hormonları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 valla sahsen ben onceden verdiginiz ornekleri duymadim. sebnem aplayada bi garezim falan yok. hicbirini tasvip etmiyorum.[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 lol be, ben de utancımdan söyleyememiştim ama benim de aklıma gelmemişti. Yani hiç adam gibi dinlemedim ama sağda solda duyduğumda da dikkat etmemiştim, şimdi okuyunca güldüm epey aklıma gelmemesine. Fesat diilim demek ki. Fizban fesat demek ki. said: Delanoresse, 28 May 2003 00:49 tarihinde demiş ki: oha fizban! cocukken dinlerdim masumane bi sekilde o med cezir sarkisini nerden gelsin aklima "gidip gelmek" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Nirvana "Rape me" diye şarkı yapıor Nirvana çok iyi grup oluyor Sebnem ferah delik diyo oha ne bıcım sarkı bu dıyorlar ya dinlediğinizin anlamını bilmiyorsunuz ya da konusmak ıcın konusuyorsunuz P.S:Nırvana fanıyımdır laf etmeyin ona gore ! :) [Bu mesaj homoid tarafından 29 May 2003 01:15 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj homoid tarafından 29 May 2003 01:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 "içine girdiğin o kaygan delik" hayatın gerçei bu da sonuçta gayet güzel sözler, gayet güzel şarkı[hline]Anadolu uygarlığın beşiğidir. Evet beşiğidir. Uygarlık orada doğmuştur ama korkarım büyümek için başka yere göçmüştür. - Ludvig Bauhaus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 hayır bide estetik duruyo :)[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki: abi aşmış bişey o cici bebe ------------------------------------------- Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 LEvent Yüksel konusunda dumur oldum. Milyarlarca kez dinledim medceziri hiç farketmemiştim :)[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]@ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 medcezir'e bir "oha"da benden... sonra fizbene de bi oha bu kadar fesat oldugu icin :P[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence -Kings of Chaos- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Buradan çıkarılacak ders: İçine girdiğiniz küçük kaygan deliği, yeni ve büyük bir dünya sanmayın. Kullanıp çöpe atmayın, değer verin. Paylaşın.[hline]Trust in my self-righteous suicide I cry, when angels deserve to die! Benim la, Phann! Hatırlar mısın bir aralar OSI'de etrafa para saçan Wacky diye onurlu bi mage vardı... Verin lan paraları geri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Benm tarzım olmasada Şebnemin yeni parçası çok hoşuma gitti. Merak etmeyin yarın öbür gün sansür yer o da.... Biz Bir "Sultana-Kuşu Kalkmaz" sansürü ile o şoku yaşamıştık...[hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 said: Wacky, 30 May 2003 03:42 tarihinde demiş ki: Buradan çıkarılacak ders: İçine girdiğiniz küçük kaygan deliği, yeni ve büyük bir dünya sanmayın. Kullanıp çöpe atmayın, değer verin. Paylaşın naapcaksanız yawaş yapın tahriş olmasın :P[hline]Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuklûk agh buzum-ishi krimpatul. Wisdom is only possessed by learning.../Elminster [b]Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IMGOINGTOWIN Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 o küçük kaygan delikler için neler neler yapılıyor? [hline]So need your love, so fuck you all [Bu mesaj IMGOINGTOWIN tarafından 30 May 2003 20:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkadras Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Delik iste olum Baska anlamda kullanma olur mu () :D[hline]*arkanda* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IMGOINGTOWIN Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 ok [Bu mesaj IMGOINGTOWIN tarafından 30 May 2003 20:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 içine girdiğin küçük kaygan deliği dio[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... The Call oF Cthulhu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 bi türk sanat müziğinin güftesi: Bir zamanlar sevginle ateşlenen başımı dizlerinin yerine dayasaydım taşlara[hline]Ben akıllıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar