axedice Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Faith in ayakkabıları gerçek miymiş lan
karaktersiz Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Noyzura said: hıbıdı Dün yoğurtcu parkından. danua mi o mastiff mi
Akito Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 baş parmağın ayrı olmasının bir etkisi oluyor mu ? ip üstünde yürümek içinmiş zamanında ama şimdi ne gibi etkisi var?
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 karaktersiz said: Noyzura said: hıbıdı Dün yoğurtcu parkından. danua mi o mastiff mi napoliten mastiff . kız kardeşimin köpeği tatile giderken bana bıraktı öyle park mark her yere götürüyorum =)
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Akito said: baş parmağın ayrı olmasının bir etkisi oluyor mu ? ip üstünde yürümek içinmiş zamanında ama şimdi ne gibi etkisi var? evet. ayakkabının ağırlık ve yüklenme merkezi iki parmağınınarasındaki ölü bölgede. böylece ayakdaki damarları daraltmadan ve farklı bir noktaya merkezlenerek ekstra bir rahatlık ve çeviklik sunuyor.
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 axedice said: Faith in ayakkabıları gerçek miymiş lan Dimi dimi
karaktersiz Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 @noyzura en sevdigimden ya param olunca alicam binicem üstüne vericem sevgiyi
Ninja Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Noyzura said: Akito said: baş parmağın ayrı olmasının bir etkisi oluyor mu ? ip üstünde yürümek içinmiş zamanında ama şimdi ne gibi etkisi var? evet. ayakkabının ağırlık ve yüklenme merkezi iki parmağınınarasındaki ölü bölgede. böylece ayakdaki damarları daraltmadan ve farklı bir noktaya merkezlenerek ekstra bir rahatlık ve çeviklik sunuyor. cok guzel bir anlatim tesekkurler Noyzura sama.
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 oha o işe yarayan bişey mi ya? bi mantığı olduğunu bilmiyodum. bildiğin fakirlikten öyle dikiyolar gibi geliyodu
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 vay noyan ünlü ninja turtle'lar ha :))
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 karaktersiz said: @noyzura en sevdigimden ya param olunca alicam binicem üstüne vericem sevgiyi çok sakin ve çok tatlı ya. bebekliğinde bakmıştım biraz şimdi kocaman oldu .Bizimkisi dişi bu esnada varsa tanıdığın erkek seksleyelim =) bu son bahardan bi foto :
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 sakallar bende bi kıpraşmaya sebep oldu.
karaktersiz Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 su an yokta yavru almak istiyosan bi sorusturayim iri köpek cinsleri sakin ve duygusal olur genelde keza danua veya kangal iş icabi digerlerinede ayni ilgiyi göstermek lazim ama kalbimin sag atriyumu mastifflere sol danualara ait divertikulumlar kedilerde ben bi sorayim cidden irkek bulursam haber ederim
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 yavru değil ya sekslemek için sordum bizim robin için.
karaktersiz Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 abi seksleyince yavru çikiyo
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 evet yavru olsun diye sekslesinler zaten sende nasiplenirsin işte diyorum
karaktersiz Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 tamamingo bana karne bilgilerini de ömle simdi yarin klinige gittimde sorayim ilk is
kthxbye Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Ninja sama problem olmazsa bir fotoğrafını koysun ya
Öne çıkan mesajlar