Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Album #11


Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
GwindonSurion said:

coco said:

http://i.imgur.com/Fgu2Tir.jpg


oha şurası benim için cennet

mangalımı koltukaltıma alıp oraya atlamak istiyorum


Görüyor ve arttırıyorum. Yediğim en güzel tavık.

GEce gece o kadar insafsız değilim


Mesaj tarihi:
coco said:

kaburga birincil tercihim.


kaburgaya da ben hiç ısınamadım
hiç iyi yapana da denk gelmemiş olabilirim bilmiyorum
sosluyorlar mı artık, ben eti hiç soslamam pişiririm kanı atmaya başladığında yerim. az pişmişşhhmmmmhhhhh

ilk kuzu çevirmemi 6 yaşımda yaptım ya da başında bekliyorum diye ben yaptım sandım ama sonuçta ben yedim. Gelin adanaya size çeviriyim iki kuzu
Mesaj tarihi:
mmmmmmmm....


bu arada, kaburga mümkünse soslanmasın zaten...
ateşe nasıl atılıyorsa pirzorla öle atıcaksın, yağlı zaten oldukça, hatta olayı o... sonra mmmmmm
Mesaj tarihi:
cantug said:

Noyzura said:

GwindonSurion said:

ilksayfayakızlıfotoğraf.jpg


http://i.imgur.com/w0qcfbm.jpg[




3 kızını gördüm artırıyorum






bro nbr.B)


eh ya kafa dağıtma çabaları sen nasılsın ;)
Mesaj tarihi:
Finklorpeyniri said:

suratımın tamamını belli nedenlerden ve inanılmaz seksi olduğum için koyamıyorum.

ama dudaklarım sizin için var pati geyleri...


öp beni şapşal




yolların ustasıyım alt dudağının hastasıyım
Mesaj tarihi:
GwindonSurion said:

şu barbekü sos bokunu hiç sevemedim



bak o sos domuz rib'te acayip iyi gidiyor.
aynen
aquila said:
'nın paylaştığı lezzette olduğu gibi..

hatta TGIFridays'in JD soslu domuz kaburgası çok lezetli, o da başka tat.

ama domuz kaburga buna kenidsi musait. hatta mümkünse onun kaburgasını soslu tüket.
kaburga doğası gereği yağlı, yağ bileşeni oranında da kokan bir parça...
dolayısıyla kekik yaylalarında gezen kuzu kaburgalarının yerini hiçbirşey alamaz.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...