huun Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 babamla aramdaki karmaşık ilişki kadınlarla olan ilişkilerime de yansıdı hep. babamı da kadınları da çık seviyorum; ama kendilerini anlamakta zorlandığım için işimi görene kadar yakınlık gösterip sonra uzuyorum yanlarından. babamdan sağladığım faydalarla kadınlardan sağladığım faydalar arasında fark var tabii, bu konuda seviyesiz esprilere gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 tihihih http://forum.paticik.com/thumbnails/5a0/2f8/70c/f2a/189/75c/819/3fc/82f/d09/52_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tertip34 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Zamanında Her ilde sevgilisi varmış hede hödö , kardeşim beni niye kendinle kıyaslıyorsun diyemiyorum ancak ben şöyleyimdim felan ego tavanda kendisinin, geçen bi tanıdık dedi abi oğlun senden yakışıklı nasıl canı sıkıldı anlatamam, ancak iyi para yatırır arada isteğin varmı der ondan dolayı puanım 10/7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tertip34 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 neyse tanıyan felan çıkar kaldırayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
1299 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Bir insan nasıl babasıyla arkadaş gibi oluyor lan anlamıyorum , bizler babamızın yanında kelam edemezdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 yaş kaç 80? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Absolut said: Amacım babam gibi bir baba olabilmek her açıdan. benim babam hep anlatır babam benim basımı omrunde 2 kere oksadı diye buna ragmen oyle bi insanki oyle bi severki cocuklarını ben babam kadar değil yarısı kadar bi baba olsam yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 vaperon said: Yokluğunu hissetmeden değerlerini anlamanız dileğiyle. Çok şans abi, ben çok isterdim mesela şık diye ölsün hiç tanımıyım. Ama babası vefat eden arkadaslarım var, onlar ölmese keşke mesela. Baba var baba var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Jim_E_Rustler said: vaperon said: Yokluğunu hissetmeden değerlerini anlamanız dileğiyle. Çok şans abi, ben çok isterdim mesela şık diye ölsün hiç tanımıyım. Ama babası vefat eden arkadaslarım var, onlar ölmese keşke mesela. Baba var baba var. niye öldürdün babani tell us more. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 %99.999 oranın erkek olan foruma daddy issues dramaları döndürmesemiydiniz acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 niye olm hayatın gerçeği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 memeniz çıkar, çükünüz düşer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 forum 10 seneyi devirdi olur böle şeyler artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Seele said: Jim_E_Rustler said: vaperon said: Yokluğunu hissetmeden değerlerini anlamanız dileğiyle. Çok şans abi, ben çok isterdim mesela şık diye ölsün hiç tanımıyım. Ama babası vefat eden arkadaslarım var, onlar ölmese keşke mesela. Baba var baba var. niye öldürdün babani tell us more. Ölse on numara olur be. 10/10 -Kotaku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 tamam aga neden ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 ÖZEL OLM AAAAAAAAAAAA, şu forumda özel mi dökülür, hatuna sulananları basıyoruz burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 babası inşaata kaçmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 18 yıl önce kaybettim, sadece bir dakika yanımda olsa bi sarılsam özür dilesem yaptığım tüm eşekliler için ömrümün geri kalanını veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar