barbu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 sorum gayet saçma büyük ihtimalle ama sorayım dedim. Şimdi ben sayısalcıyım, mesela mba e girmek için sınavda ne çözmem gerek? bütün sınavı mı yapıcaz eşit ağırlık diye? sayısalcılar için matematik önemli filan gibi bir şey yok mu aleste? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 ayri degil ki puanlar? alesten tek puan almiyo musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 şükrü amerikada yaşadığını bu kadar da belli etmez ki bir insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 3 puan türü var tüm sınavı yap hesaplansın hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Mba için ea istiyorsalar Alesi ona göre çözcen yazıyor internette Google it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 ya ben aşırı yavaş biriyim sınavlarda. e bir de hızlılar bile yetiştiremiyormuş sınavı. bari hedefe koşayım dedim. gerçi hala bir manyaklık yapıp sırf zevkine pc mühendisliğinde devam edeyim mastera diyorum ama bir yandan da özel sekötürde çalışıcam gerek yok yap mbaini al diyorum. neyse. şimdi ea için hangilerini çözecez? pc müh için hangilerini? yapabilirsem hepsini yapıcam da bileyim gene de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 say 82 ea 87 nasıl bu arada ortalama bi üniversite için az mı sözel 2yi yapmamışım ben de, yetemedim herhalde geçen yıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Rerore said: Mna için ea istiyorsalar Alesi ona göre çözen yazıyor internette Google it bunu bulamadım ama işletme fakültesinde heralde öyledir diye tahmin ediyorum. yok mu bilen biri ya tam olarak. yapmışş biri daha önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Yavaşsan hiç sınava girme 50 puan filan alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 :( neden abi. baktım sorulara. acayip kolay. kağıt filan bile gerekmiyor. deneme çözücem şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 tosbağa olsan 3 bölümü yaparsın tamamen zaten no problemo, sözel 2yi sallarsın artık sen de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Çünkü bende düşük puan aldım dakikada 1soru çözemediğim için Ayrıca bilen yazsın puan hesaplama yüzdesini üşeniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Silphatos said: tosbağa olsan 3 bölümü yaparsın tamamen zaten no problemo, sözel 2yi sallarsın artık sen de ya cidden biliyorsanız yazsanıza internette aratmak kasıcak şimdi, saçma sapan sitelerde sadece keyword olrak var. sözel2 de çözcekmiyim mba için mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Walla çözsen iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 mba için say1say2söz1 çözücen ce için say1say2söz1 çözücen ama bundan sayısal puan gelicek. sadece sözelciler söz2 çözüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 vay anasini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 vayanasını değil şükrü. böyle bu işler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 teşekkür ettim fede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 0 puanmış ea için sözel 2 ALES Hakkında Temel Bilgiler ALES’in Kapsamı Nedir? Sayısa-1 ve Sayısal-2 Testleri adayların sayısal ve mantıksal akıl yürütme (muhakeme) becerilerini ölçmeye yönelik sorulardan oluşacaktır. Sayısal-2 Testindeki soruların, Sayısal-1 Testindeki sorulara göre daha ileri düzey sorular olması planlanmaktadır. Sözel-1 ve Sözel-2 Testleri ise, sözel akıl yürütme (muhakeme) becerilerini ölçmeye yönelik sorulardan oluşacaktır.Her bir testteki sorular, belirli yükseköğretim programlarında kazanılan yeterlikleri ve bilgileri ölçmeye yönelik olmayacaktır. Test soruları, farklı alanlardan gelen yükseköğretim kurumu mezunlarının cevaplayabilecekleri nitelikte olacaktır. Sözel Mezunuyum Hangi Alanları Çözeceğim? Sözel-1, Sözel-2 ve Sayısal-1 alanlarını çözeceksiniz yani toplamda 150 soru. Sayısal-2 alanı size hiç bir puan getirmez. Sayısal Mezunuyum Hangi Alanları Çözeceğim? Sayısal-1, Sayısal-2 ve Sözel-1 alanlarını çözeceksiniz yani toplamda 150 soru. Sözel-2 alanı size hiç bir puan getirmez. Eşit Ağırlık Mezunuyum Hangi Alanları Çözeceğim? Sayısal-1, Sayısal-2 ve Sözel-1 alanlarını çözeceksiniz yani toplamda 150 soru. Sözel-2 alanı size hiç bir puan getirmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 tosbağa olmuşuz yine asdf etkisiz elemanmış söz2, demek ki ondan çözmemişim ben geçen yıl aejhdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 sana da teşekkürler. o zaman her türlü say1say2tur1 cozcez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 mba istiyosan tur1 i ce istiyosan say2 yi çok çözcen söylemeye gerek yok aslında da söyliyim dedim mevzuyu 2 sayfada zor çözdüğünüz için sdlkfjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 ayrim ypamayin, hepsini cok cozun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 süre yetmiyor gel sen çöz kalanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar