yav Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 bi süredir acayip darlanmaya başladım da aklıma böyle bir dijital inzivaya çekilme fikri geldi minimum 30 gün boyunca twitter facebook başta olmak üzere tüm internet hesaplarımı dondurmayı planlıyorum sizce becerebilir miyim destek çıksanıza bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 18 saat veriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 1 hafta max Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 paticik e girme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 neden paticik'e girmeyeyim istemiyo musunuz beni :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 21 gün yeterli, 30 güne gerek yok perhiz için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 girince noluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 coco said: 21 gün yeterli, 30 güne gerek yok perhiz için. sagda solda kilo aldigin topac gibi oldugun söyleniyor. bilyemiyorum artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 iş bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 hatrı sayılır bir süredir facebook kullanmıyorum. iş performansım yükseldi, yüz yüze arkadaşlarımla daha çok görüşmeye başladım, geceleri daha düzgün saatlerde uyuyorum eskiye nazaran. tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 yav said: neden paticik'e girmeyeyim istemiyo musunuz beni :( Yoğ partide fb ye nazaran daha çok vakit geçiriyorsundur diye yazdım Aksiyse oruç da kurtarmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 allah daha büyük dert vermesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 sosyal ortamlardan düşürdüğün karıya kıza doydun sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 yok ikisi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 yapılmayacak birşey değil bir hobi edinsen üstesinden gelirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Ben facebook a acayip ayar oluyorum zaten zamanında çok kapattım. Mesajlaşmak için açtım yine başka bir işe yaradığı yok 40 kişiden fazla kişi yok listemde ama yine kapatacağım. Benimle konuşmak isteyen skype a gelsin. Sohbetden başka bir şeye yaramıyor aptal aptal gereksiz şeyleri görmek istemiyorum. Twitter ım da var onu da rss reader gibi kullanıyorum başka da bir işime yaramıyor. Paticik e de girmek istemiyorum bazen. Sonuçta bu olayın vakit fazlalığı ile alakası var sürekli dolu dolu yaşayan biri olsam hiçbiriyle uğraşmak istemem tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 chrome said: hatrı sayılır bir süredir facebook kullanmıyorum. iş performansım yükseldi, yüz yüze arkadaşlarımla daha çok görüşmeye başladım, geceleri daha düzgün saatlerde uyuyorum eskiye nazaran. tavsiye ederim. facebook ile şu hale geliyorsanız zaten kullanmayın abi o ne ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 yalnız yaşıyordun yanlış hatırlamıyosam, bu bayaa sıkıntı yaratıyo sosyal medya orucunda. gerek de yok bence zaten. facebook kapatmak başlı başına saçma bir şey. zaman geçirilen bi yer olarak kullanmıyorum ki facebook'u. iletişim aracı olarak kullanıyorum. facebook'um kapalıysa bana ulaşamayacak insanlar var (telefon falan değişmediğim insanlar mesela) ve tabii benim ulaşamayacaklarım vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 vay arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 işsizlikle alakası yok çalışıp (staj aslen) okuyorum her günüm dolu aslında böyle bi tiksinti geldi ya eskiden internete girdim mi yapacak bi ton şeyim vardı şimdi iyice televizyona döndü olay bakıyorum bakıyorum sıkılıp kapıyorum sdfg sıkıntı vermeye başladı işin aslı elalemin yazdıkları yaptıkları iyice kendime yöneleyim istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 aynen ya banada öyle geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 yav said: bilgi çöplüğüne karşı savunma mekanizmamız henüz gelişmedi, biraz da ondan bu ara ara baş gösteren tiksiniş refleksleri.. büyük ihtimalle de o mekanizma hiç gelişemiyecek, sisteme aykırı çünkü... dolayısıyla geçer. ama dediğim gibi illa zihnine bir kontrol mesajı göndermek istiyorsan 21 gün tavsiye edilen bilimsel süre... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 allah kabul etsin kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 yav said: bi süredir acayip darlanmaya başladım da aklıma böyle bir dijital inzivaya çekilme fikri geldi minimum 30 gün boyunca twitter facebook başta olmak üzere tüm internet hesaplarımı dondurmayı planlıyorum sizce becerebilir miyim destek çıksanıza bi http://www.theverge.com/2013/5/1/4279674/im-still-here-back-online-after-a-year-without-the-internet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 aha Laths'ın verdiği linki vermek için yazmıştım o mesajı aslında. Paul'un yazdıklarını okumak lazım cidden, özellikle o son yazıda şahane tespitler var. Bayaa iyi bi yazı dizisiydi o gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar