Nazca Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Yunan heykeli gibi vücudum var hatta resmen çok daha iyiyim ama hiç tatile vs gitmediğimden hiçbir zaman ekmeğini yiyemeyeceğim lan. Ayrıca 65'e kadar böyle çalışacaksak yuh amk, yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Bayram sonrası çalışmak bi yere kadar da, o kadar maili kim hangi ara attı arkadaş. Oku oku bitmiyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 mark as read Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 İş değiştirdim lan gene ben olsam kendimi işe almam mesela 2 yılda 6. İşim <_> Burdan ne zaman çıksamki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 üşengeçliğin ilacını bulsunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 pff günlük can sıkıcı hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 An itibariyle issiz olmaya karar verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 bidaki ay solar flare olcakmış günlük, hepmiz ölcekmişz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 isallah canim ya. kutuplari degisicek bu ara gunesin bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 geçende meteor yağmuru vardı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Perseid meteor yağmuru bu hafta başlıyodu sanırım. Güneşin kutuplarının değişmesi de 1-2 ay içinde olacak. Her 11 yılda oluyomuş zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 beklemek kadar yıpratıcı bir şey yok sanki insanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 dedim ya la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Mr_Hand said: Perseid meteor yağmuru bu hafta başlıyodu sanırım. Güneşin kutuplarının değişmesi de 1-2 ay içinde olacak. Her 11 yılda oluyomuş zaten. Dün gece başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 ufak da olsa güzel şeyler de oluyor günlük. dananın kuyruğu kopar umarım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 NolaxThensbane said: dedim ya la İyi yapmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Vallaha gidiyoz lan günlük :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 kuzen çekilişten wow battlechestli hesap kazanmış kendinde olduğu için bana verdi. hesaba gireyim derken kilitlendi pass reset attım ilk sahibinin mailine gitti uğraş dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Mr_Hand said: Vallaha gidiyoz lan günlük :D lan olm hem birikim yapmam gerek diyon hem çarçur ediyon. bi karar ver sdfsd. ayak düzeleydi ben de katılırdım mmpphhff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Bu hariç işte. 2 yıldır planladık gidelim artık yapacak bişey yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Dün gece çamaşır makinesinin kapağı patladı günlük bildiğin patladı hemde gecenin 5inde ödümüz bi tarafımıza karıştı, gece gece aksiyon oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 findowz u update ettim, günlük gene sapıttı themeler falan, lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 NolaxThensbane said: Dün gece çamaşır makinesinin kapağı patladı günlük bildiğin patladı hemde gecenin 5inde ödümüz bi tarafımıza karıştı, gece gece aksiyon oldu. Bi keresinde hemen tepemizde, çatıdaki hidrofor küresi havaya uçmuştu gecenin 3'ünde. O sesle uyanmak boktan bişey. Doğalgaz şebekesi falan patladı sandım bi yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Kim lanetledi la beni bi bulursam kulağına kulağına vericem radyo bankoyu her yerim yara bere bere oldu be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar