Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #7

Saeros

Öne çıkan mesajlar

Günlük bi daha öküz gibi tabaktan akşam yemeği yemicem olm. Eve kurt gibi aç geldim ama gidip kuuyemiş kabından hallice minik bi kaseden fasulye yedim sadece. Yanına da iki koca bardak soda-vişne suyu. 1 saat sonrasında koşuda yardırdım resmen lan. Baya baya 1 dk farketti. :D İşin güzeli boşuna o kadar öküz gibi yiyomuşum, aç değilim şu an lan?!
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

NolaxThensbane said:

bütün cinsler beni mi buluyor arkadaş (ne kadar çok söylenmiştir dimi)

nasıl geçti hacıt görüşme?

bakalım pazartesi kalıp bölümünden görüşmeye çağırdılar tekrar arkadaş kalıptan kaçayım dedikçe yakama yapışıyorlar. Kurtarın beni! Gerçek tasarımcılık bu değil =(

Ayrıca 2 sketch çizip üstüne render atmayla tasarımcı zanneden biriyle tanıştım bugun ağzını kıracaktım eşşoğlu eşşeğin birde gelmiş bana artizlik yapıyor torna biliyon mu sen diye. bak gene sinir yaptım yanağım titriyor
Sosyal ağlarda paylaş

Hayatımda değer verdiğim hatta aşık olduğum.yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen kuzenim kardeşim,beyin tümörü nedeniyle öldü 33 yaşında toprak oldu .Bir kızın bu kadar güzel neşe dolu olup bildiğiniz halde bir anda yaşamından çıkması adam sikeltiyo ölüm gerçeğini unutmuşum gururuma dokundu.
Sosyal ağlarda paylaş

Lithran said:

Hayatımda değer verdiğim hatta aşık olduğum.yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen kuzenim kardeşim,beyin tümörü nedeniyle öldü 33 yaşında toprak oldu .Bir kızın bu kadar güzel neşe dolu olup bildiğiniz halde bir anda yaşamından çıkması adam sikeltiyo ölüm gerçeğini unutmuşum gururuma dokundu.

Allah rahmet eylesin Lithran. Başınız sağ olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Hayatımın içine sıçanın, hayatının içine sıçmalı mıyım diye 1 aydır kafamı yiyorum. Bana erefsizliğin en alasını yapmışken ve hayatını eline vermem bu kadar kolayken halen bi insanın hayatına sıçmalı mıyım diye düşünüyorum günlük. Sanırım daha büyük bi şerefsizlik yapıp en mutlu olduğunda gelecek bu intikam. Nankörlük ve şerefsizliğin sonucunu ödeyecek ulan. Zamanı geldiğinde burda ki yazıyı okuyup hıhıhı yapacam, aldım kararımı :)
Sosyal ağlarda paylaş

NolaxThensbane said:

SeaGle said:

NolaxThensbane said:

bütün cinsler beni mi buluyor arkadaş (ne kadar çok söylenmiştir dimi)

nasıl geçti hacıt görüşme?

bakalım pazartesi kalıp bölümünden görüşmeye çağırdılar tekrar arkadaş kalıptan kaçayım dedikçe yakama yapışıyorlar. Kurtarın beni! Gerçek tasarımcılık bu değil =(

Ayrıca 2 sketch çizip üstüne render atmayla tasarımcı zanneden biriyle tanıştım bugun ağzını kıracaktım eşşoğlu eşşeğin birde gelmiş bana artizlik yapıyor torna biliyon mu sen diye. bak gene sinir yaptım yanağım titriyor

Ahahahah torna biliyon mu dedi mi cidden ahaha sığır ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...