Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Günlük bi daha öküz gibi tabaktan akşam yemeği yemicem olm. Eve kurt gibi aç geldim ama gidip kuuyemiş kabından hallice minik bi kaseden fasulye yedim sadece. Yanına da iki koca bardak soda-vişne suyu. 1 saat sonrasında koşuda yardırdım resmen lan. Baya baya 1 dk farketti. :D İşin güzeli boşuna o kadar öküz gibi yiyomuşum, aç değilim şu an lan?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Eve gidiyorum sonunda, projemde 2. aşamaya geçmeye hak kazandı mehehe ^-^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 şu "doğrudur" tepkisi insanın şevkini öyle bir kırar ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 bütün cinsler beni mi buluyor arkadaş (ne kadar çok söylenmiştir dimi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 senden kaçanlar da beni buluyor herhalde sdf ayrıca kişilik envanter testlerinden nefret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Olanları görmezden geldiğim yok ama annem açsana twitter'ını bugün n'olmuş diyor sürekli, her açışımda olanları görüp sinir stresten kanser olmaya biraz daha yaklaşıp yeniden kapatıyorum. Allah kahretsin bunları yapanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 NolaxThensbane said: bütün cinsler beni mi buluyor arkadaş (ne kadar çok söylenmiştir dimi) nasıl geçti hacıt görüşme? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 SeaGle said: NolaxThensbane said: bütün cinsler beni mi buluyor arkadaş (ne kadar çok söylenmiştir dimi) nasıl geçti hacıt görüşme? bakalım pazartesi kalıp bölümünden görüşmeye çağırdılar tekrar arkadaş kalıptan kaçayım dedikçe yakama yapışıyorlar. Kurtarın beni! Gerçek tasarımcılık bu değil =( Ayrıca 2 sketch çizip üstüne render atmayla tasarımcı zanneden biriyle tanıştım bugun ağzını kıracaktım eşşoğlu eşşeğin birde gelmiş bana artizlik yapıyor torna biliyon mu sen diye. bak gene sinir yaptım yanağım titriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Hayatımda değer verdiğim hatta aşık olduğum.yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen kuzenim kardeşim,beyin tümörü nedeniyle öldü 33 yaşında toprak oldu .Bir kızın bu kadar güzel neşe dolu olup bildiğiniz halde bir anda yaşamından çıkması adam sikeltiyo ölüm gerçeğini unutmuşum gururuma dokundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Lithran said: Hayatımda değer verdiğim hatta aşık olduğum.yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen kuzenim kardeşim,beyin tümörü nedeniyle öldü 33 yaşında toprak oldu .Bir kızın bu kadar güzel neşe dolu olup bildiğiniz halde bir anda yaşamından çıkması adam sikeltiyo ölüm gerçeğini unutmuşum gururuma dokundu. Allah rahmet eylesin Lithran. Başınız sağ olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Ya bu saatte kuşlar birden ötmeye başlıyorlar ya, martılar falan da geliyor sonra. Arada ejderha gibi iyayyaaah diye öten garip şeyler de geliyor. Ben sadece bunları dinledikçe iyi hissediyorum lan. Ya da daha şimdiden kafayı yiyip sonunda delirmeye başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Bu arada Lithran başın sağ olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Hayatımın içine sıçanın, hayatının içine sıçmalı mıyım diye 1 aydır kafamı yiyorum. Bana erefsizliğin en alasını yapmışken ve hayatını eline vermem bu kadar kolayken halen bi insanın hayatına sıçmalı mıyım diye düşünüyorum günlük. Sanırım daha büyük bi şerefsizlik yapıp en mutlu olduğunda gelecek bu intikam. Nankörlük ve şerefsizliğin sonucunu ödeyecek ulan. Zamanı geldiğinde burda ki yazıyı okuyup hıhıhı yapacam, aldım kararımı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Hiçbir intikam mutluluk getirmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 intikam çocuk yenen bir bebektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Erken kalktim. Kendime bufe tostu yaptim. Plaza faresi role playi yapiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Başbakanlık şantiyesinde ilk gün, selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 NolaxThensbane said: SeaGle said: NolaxThensbane said: bütün cinsler beni mi buluyor arkadaş (ne kadar çok söylenmiştir dimi) nasıl geçti hacıt görüşme? bakalım pazartesi kalıp bölümünden görüşmeye çağırdılar tekrar arkadaş kalıptan kaçayım dedikçe yakama yapışıyorlar. Kurtarın beni! Gerçek tasarımcılık bu değil =( Ayrıca 2 sketch çizip üstüne render atmayla tasarımcı zanneden biriyle tanıştım bugun ağzını kıracaktım eşşoğlu eşşeğin birde gelmiş bana artizlik yapıyor torna biliyon mu sen diye. bak gene sinir yaptım yanağım titriyor Ahahahah torna biliyon mu dedi mi cidden ahaha sığır ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 bir tane beyaz at istiyorum. fiyatları da çok ucuzmuş. 2 tl ye sevmek için güzel bir at alabilirim. eğer birgün çalışmayı bırakırsam alacağım. buraya yazıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 2 haftadir belimden dolayi olup olup dirildim sonunda cok ciddi duzeyde d vitamini eksikligi cikti ne yaman vitaminmis bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 peki d vitamini eksikliğini nasıl gidermeyi düşünüyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 ilik nakli tek cozummus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 ooff söyle hadi, doğal yollardan mı almayı düşünüyorsun yoksa suda çözenenlerden mi alacaksın, yani doktor ne tavsiye etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Ampul verdi iste toplamda 4 ay surecek kalsiyum suda eriyen tabletlerden verdi birde barbadosa ucak bileti gunes gormem icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 jacabo said: Ampul verdi iste toplamda 4 ay surecek kalsiyum suda eriyen tabletlerden verdi birde barbadosa ucak bileti gunes gormem icin aaa beni de götürsene gittiğin yere, bende de d vitamani eksikliği varmışş ampul ve kalsiyum ikisi bir arada fazla olur gibi geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar