Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 ben güneşi görmemek için sabah yatıyorum öğlen kalkıyorum. neden sevilir güneş onuda anlayabilmiş değilim. gözüne giriyor. terletiyor. rahatsız bişey güneş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bujinkan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Gunes hayatin simgesidir ve canliliginda bu sebeble siz farketmesenizde bir gunesli gunde yagmurlu gunden daha mutlu ve daha sakin oldugunuzu farkedersiniz. Uyku duzensizligi probleminiz icin yoga oneririm Vingthor sama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 tam tersiyim gerçekten. güneşli günde sinirliyim yağmurlu günde sakinim. yağmur kadar güzel birşey yok sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 ben gece daha sakinim hele 12den sonra kedi gibi bi insan oluyorm para isticekseniz 12den sonra gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Düzceye mezarları neyim ziyarete gidiyorum oradan istanbula uğrarım belki günlük, bi ararım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 wastyrx said: Düzceye mezarları neyim ziyarete gidiyorum oradan istanbula uğrarım belki günlük, bi ararım. anemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :D ketılım yok benim yaaaa :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Vingthor said: ben güneşi görmemek için sabah yatıyorum öğlen kalkıyorum. neden sevilir güneş onuda anlayabilmiş değilim. gözüne giriyor. terletiyor. rahatsız bişey güneş en ideali günde 2 saat görünüp sonra ince bulutlar arasında kaybolan güneş, sabah ve akşam üstü hafif yağmur off ben dilenciolarak irlandaya gidiyorum elbet karnımı doyuracak kadar dilenebilirim.. kilise bakar bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 copry said: wastyrx said: Düzceye mezarları neyim ziyarete gidiyorum oradan istanbula uğrarım belki günlük, bi ararım. anemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :D ketılım yok benim yaaaa :P almanyadan getireyim en kalitesini hemde asdfasdffdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Bi ketıl için 1 yıl beklemesin kız ya :D Mesaj alınmıştır bu arada günlük ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 copry said: wastyrx said: Düzceye mezarları neyim ziyarete gidiyorum oradan istanbula uğrarım belki günlük, bi ararım. anemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :D ketılım yok benim yaaaa :P ahahaha aradan da mesajı veriyo. ketılı yokmuş :D al sana ketıl. https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/0c/Cow_female_black_white.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Vingthor said: ben güneşi görmemek için sabah yatıyorum öğlen kalkıyorum. neden sevilir güneş onuda anlayabilmiş değilim. gözüne giriyor. terletiyor. rahatsız bişey güneş Hapşırtuyor bir de :/ ama moral de ceriyor insana bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Mr_Hand said: copry said: wastyrx said: Düzceye mezarları neyim ziyarete gidiyorum oradan istanbula uğrarım belki günlük, bi ararım. anemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :D ketılım yok benim yaaaa :P ahahaha aradan da mesajı veriyo. ketılı yokmuş :D al sana ketıl. https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/0c/Cow_female_black_white.jpg O şarap buraya gelicek mr!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 ketil en fazla 3 sene bilemedin 6 sene icinde elinde valla bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Cinimsin <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Gelecek de nası gelecek onu tutturamadık bi be =) (hayır bi de bozulmuşsa yazık olacak sdfsdf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 günlük üçü beşi elimde kalacak. bugün çok sinirliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 copry said: wastyrx said: Düzceye mezarları neyim ziyarete gidiyorum oradan istanbula uğrarım belki günlük, bi ararım. anemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :D ketılım yok benim yaaaa :P sana ev partisi yap diyoz ama ohoooo. listeyi de as bi yere, elimiz boş gelmeyelim. kıps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 yapıcam yapıcam sipeyşıl invite list ve present list hazırlıycam yalnız önce toparlanmam lazım bir sürü bavul geldi ankaradan yıkanıcak yerleştirilicek . daha var biraz partiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 bize her gün parti?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 üççüssbeşşüüssüççüüssbeşşşüüss üççüssbeşşüüssüççüüssbeşşşüüss iisaaamuusaaasenbizikutsaaa iisaaamuusaaasenbizikutsaaa DİİCEYYY... ONUR... NUUR... NUUR... nuur... nuur... nuur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 bugun hep yagmur vardi yarinda yagmur var. neden uzgun bu melekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 günlük bi an önce pazar olsun ben bi evleneyim ve balayı iznine çıkayım bittim ulen 2 yıldır tatil yapmıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 bu kadar büyük bir şirkette bu kadar kötü yönetim olamaz ya. yakında bir şeyler patlak verecek. resmen an meselesi. bekliyoruz bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 haykoyla biraz takilsam ben de okuz gibi ogurebilirim aslinda ses var haci bende valla bak inanmiyo yaa .s.s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 NABER LA GÜNLÜK!!!!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar