Ninja Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 gunluk bugun patronun talebi ustune bahcevanlara yardim ettik. ot topladik ilgincti. cunku cok sayida farkli ot adi ogrendik ve ne ise yarayip ne ise zararli olduklarinida ogrendik. Guzel birgundu su anda Jinja ya gidiyorum tum paticik icinde huzur ve mutluluk icin dilek dileyecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 oh be uzun aradan sonra sonunda hedefin damında top oynamışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Telefon kablosunu mutfaktaki alt dolaplarin icinde bulmak priceless ... Az kalsin baglatamiyordum interneti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 territory knowledge caplemişsin copyr helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Merhaba günlük, bugün çok işim var. 10'dan önce ofisten çıkar mıyım? hm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 dün gece rüyamda ankarada denize girdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Melih başgana teşekkür de ediyor muydun rüyanda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 teşekkür etmedi diye ağlamış adam , göz yaşları deniz olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 copry said: teşekkür etmedi diye ağlamış adam , göz yaşları deniz olmuş (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 adam parkta yatiyor sfasdfasdf. bide yogurtcu parki keslerin sarhoslarin mekani degilmiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 biber gazı olsa da yesek. kaç gündür direnmiyorum yağ bağladım evde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 3 gündür KAP açıklaması yapıyorum sanırsam bu işi de bana kitleyecekler 3 özel durum açıklaması bugün de genel kurul kararlarını açıkladık RESMEN İMKB Yİ SARSIYORUM AYOL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 hahah, i got the powah olmuş =) ben de oyle işte, hala ofis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 nbr la bebe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Noyzura said: evet 15 gündür direniş için istanbuldayım. guzel zamanda istanbul da değilmişim bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 alıcam yanağından makas canım. istanbula yerleşmeyi düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 yine tehlikeli sulara giriyor gibiyiz hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 10 gündür falan acı çekiyorum sanırım günlük. Bitse de gitsek dediğimde de sonrasında görememek engelliyor insanı. Biriyle ölüm dövüşü yapıp kaybedesim var çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 gel benle yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Gunluk bugun cok sicak birgun ve isim cok var disarida. Umarim hepsini bitirebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Günlük selam, paticik okumaktan iş yapamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 lan kinaya fotograf cekmek icin goturuyorlar beni guzel kizlar olsun bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 youtubeun stop download düğmesi gitti gelmedi günlük :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 senko said: gel benle yap. Seni ikiye bölerim istemeden ya sonra kaybetmek zorlaşır =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 jacabo said: lan kinaya fotograf cekmek icin goturuyorlar beni guzel kizlar olsun bari çok şanslısın lan, en azından işin bir potansiyeli var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar