Fin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 sabah sabah trip atan patron var lan başımda ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Kılık kıyafet düzenlemesi geldi günlük. Kendimi lisede gibi hissediyorum. Gömlek must, kravat optional. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 bu adam karşıma geçip bir daha zırvalarsa kafasını koparıp masa lambamın üzerine yerleştirmek, sonra mutfaktan bir ıhlamur çayı alıp yerime dönerek işlerime devam etmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 ahahah bugün çalışan patilerin isyan günü sanırım? =] ıhlamur çayı alayım ben de sakinleştirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 ben bu kadar hastayken hastaları nasıl iyileştiriyim , ya bulaşırsa onlara da , !önce zarar verme!' değil mi ilk kuralımız neden evime gidip komşumun verdiği çorbayı içip battaniyemin altında film izliyip uyuyamıyorum ki :( fuck the system Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Gecmis olsun D vitamini ve C vitamini almaya ozen gosterin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 copry said: ben bu kadar hastayken hastaları nasıl iyileştiriyim , ya bulaşırsa onlara da , !önce zarar verme!' değil mi ilk kuralımız neden evime gidip komşumun verdiği çorbayı içip battaniyemin altında film izliyip uyuyamıyorum ki :( fuck the system Yok öyle tatil. Ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 ahaha ninja ruh halimin tam bir tezatısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 beni saplantı haline getirmiş eski sevgilimden kurtulmak istiyorum. eski dante daha güzel. twitter'a katılımcı olaraktan saramadım bir türlü. iron man ile superman aynı anda vizyonda ve ikisine de gidemedim, into darkness ile aldatacağım onları. monsters inc. eskisi gibi güzel olacak mı merak ediyorum. noisia ne güzel grupmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 darkwingduck said: ahaha ninja ruh halimin tam bir tezatısın nasil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 şöyle; sen -> sevgi pıtırcığı <3 ben -> DEATH BE NEAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 basarilar dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 bugün rüyamda çok güzel cyborg bir kız görüyordum böyle yatakda yatıyorduk karşılıklı. göğüslerine dokununca bir anda yataktan zıplayı verdi. Sonra bir baktım rüyada değilim gerçekten yataktayım arkadaşımın göğüslerini sıkmışım. çok özür diledim ve arkamı döndüm. çok utandım böyle umarım böyle yanlış anlamamıştır dedim ama sabah uyandığında sordum gece rüyamda cyborg memesi okşarken yanlışlıkla seninkilere dokunmuşum sonra zıplayı verdin hatırlıyor musun diye. yoo hatırlamıyorum . demek korkup zıplamışım. demek gece ben uyurken öyle sapıklaşıyorsun ha dedi güldük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Cyborg memesi sert olmaz mı noyzura, bilirsin sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Noyzura sama sakin yakalanmayin yoksa JP entrance guclesir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 bu kafa çok iyiymiş ya, cyborg memesi candır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 iyi taktikmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 theridonu bulup ölüm dövüşüne davet edicem günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Noyzura destek paralarını cyborg memesine yatırıyormus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 teknik ve imalat desteği sağlıyabilirim B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 wastyrx said: theridonu bulup ölüm dövüşüne davet edicem günlük. tepede tek turnde 2 attack şansı var dikkat et wastyrx. ayrıca tablo "sardırcam" ben adama 3 aya falan zarar vermeyin ellerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 bugün yoğurtcu parkından eve köpeği beslemeye dönerken yolda birisiyle karşılaştım bir büfede oturuyordu heyecanla ayağa kalktı " Aaaa noyannnn ! " diye bağırdı dönüp bakınca hemen yanıma koştu böyle sarıldı. Neler yapıyorsun diye sordu anlattım havadan sudan böyle ama bir türlü kim olduğunu hatırlıyamıyordum. O esnada dondurma krizine girmiştim köpeği tutmasını rica edip markete baktım geri geldim. adam o kadar sevgi dolu içten ki öyle kim olduğunu bilmeden bırakıp gitmek istemedim. telefonunu falan verdi ama dur ya beraber yürüyelim dedik. daha da konuştuk falan bana "ee bizim eski tayfadan kimlerle görüşüyorsun ? " dedi. bizim eski tayfa ya kim dedim bir ipucu falan bulurum diye ama bunun üzerinede güldü "doğru ya eski tayfa dediğin kim ki " diye. yanında bir hatunda vardı bu esnada ama daha fazla dayanamadım ve dedim ki : " yaklaşık 10 dkdır sohbet edip yürüyoruz ama kim olduğuna dair hiç bir fikrim yok. ne ismini biliyorum ne yüzün tanıdık geliyor , hiç birşey ama çok sevgi dolu bir insansın bu tatlı samimiyetinden dolayı yanından ayrılamıyorum " adam sürekli gülüyordu ama bu sefer gülmekten tamamen dağıldı böyle yanındaki kızda neredeyse yere düşüyordu. dedi ilk karaleke 'den ben ümit. oha kolpa ümit mi ? diye çok şaşırdım bir an . adamın lakabı kolpa ümit idi ama bir gün asla gelmeyeceğini düşündüğümüz bir halısaha maçına gelip kaleci olmuştu ve kolpa lakabı gitmişti .. of asfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Akito said: wastyrx said: theridonu bulup ölüm dövüşüne davet edicem günlük. tepede tek turnde 2 attack şansı var dikkat et wastyrx. ayrıca tablo "sardırcam" ben adama 3 aya falan zarar vermeyin ellerine. Saracak adam var ya merak etmene gerek yok. Olmadı vicıdı düzelene kadar işlere ben bakarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Yoğurtçu parkı? İstanbul da mısın sen? Noyzura said: bugün yoğurtcu parkından eve köpeği beslemeye dönerken yolda birisiyle karşılaştım bir büfede oturuyordu heyecanla ayağa kalktı " Aaaa noyannnn ! " diye bağırdı dönüp bakınca hemen yanıma koştu böyle sarıldı. Neler yapıyorsun diye sordu anlattım havadan sudan böyle ama bir türlü kim olduğunu hatırlıyamıyordum. O esnada dondurma krizine girmiştim köpeği tutmasını rica edip markete baktım geri geldim. adam o kadar sevgi dolu içten ki öyle kim olduğunu bilmeden bırakıp gitmek istemedim. telefonunu falan verdi ama dur ya beraber yürüyelim dedik. daha da konuştuk falan bana "ee bizim eski tayfadan kimlerle görüşüyorsun ? " dedi. bizim eski tayfa ya kim dedim bir ipucu falan bulurum diye ama bunun üzerinede güldü "doğru ya eski tayfa dediğin kim ki " diye. yanında bir hatunda vardı bu esnada ama daha fazla dayanamadım ve dedim ki : " yaklaşık 10 dkdır sohbet edip yürüyoruz ama kim olduğuna dair hiç bir fikrim yok. ne ismini biliyorum ne yüzün tanıdık geliyor , hiç birşey ama çok sevgi dolu bir insansın bu tatlı samimiyetinden dolayı yanından ayrılamıyorum " adam sürekli gülüyordu ama bu sefer gülmekten tamamen dağıldı böyle yanındaki kızda neredeyse yere düşüyordu. dedi ilk karaleke 'den ben ümit. oha kolpa ümit mi ? diye çok şaşırdım bir an . adamın lakabı kolpa ümit idi ama bir gün asla gelmeyeceğini düşündüğümüz bir halısaha maçına gelip kaleci olmuştu ve kolpa lakabı gitmişti .. of asfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 evet 15 gündür direniş için istanbuldayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar