Horrible Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 said: John_Petrucci, 29 Kasım 2004 00:51 tarihinde demiş ki: peki polisten nasıl korunacaklar ? işte bu tartışışlır onun çaresi yok :([signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :)
Suark Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 said: magecy, 29 Kasım 2004 00:41 tarihinde demiş ki: Ayağının altını kesip tuz basalım. oha bi an içim ürperdi.. sen bidakka bekle şu kahinle muhabbetimiz bitsin 2 ajan yolluyorum olmadı kendim gelrim:)(uçarak dabi)[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: ...... bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 sizlere sadece Rage Against The Machine - Fuck The Police şarkısını hitaf ediyorum... anlaşılmıştır sanırım[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
sharky Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 işte bu yüzden her eve bir katana ve iaido eğitimi almak lazım :) Büyük geçmiş olsun, problemin hallolmuş olmasına sevindim.[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register.
Suark Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 bizim evde bi mage bide priest-warior war.. ilki ben digeri annem..direk warlock kadın ya bismillah çekip dalıyor saga sola..[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: ...... bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya
sirplayA Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 cikip savasin o zaman ne polis'i ya -Hayatimda 1 kere polis'i aradim oda bundan 6 ay once Istanbıl/Kosuyolu'na tasinmistim 3.gun mu neydi uykumdan uyandim silah sesleri bi actim pencereyi elemanin biri Sevim in assa diye bagiriyor elinde silah(kurusIkI) bi elindede sallama sonra Sevim'in babasi inmisti iki taraf girmisti birbirlerine polis'i aradim uyuyamiyorum silah sesleri filan adres ver dedi verdim eger yanlis ihbar veriyorsan gelirsek seni aliriz diyo,sonra kalsin diyip kapattim :) ..Iste bu yuzden Turkiyeyi seviyorum.[signature][hline]Boş kafa mezara [Bu mesaj sirplaya- tarafından 29 Kasım 2004 01:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar