paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Selam, Kafayı yemek üzereyim X( D600 için çıkan firmware'i bir türlü indiremiyorum. 'Karşı taraf ses çıkartmadı ve bağlantınız koptu' tarzı bir mesaj yüzüme çarpıyor hep! Yahu bunu nasıl indireceğiz :S Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 sanki ben de aynı şeyi yaşamıştım ama hatırlamıyorum nasıl çözdüğümü sdfsds. internet sağlayıcıdan kaynaklı olabilir, telefonun internetini kullan onla dene. uydunette yaşadım ben problemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 C:1.01 mi? exe yi mi indiremiyosun. Atayım dropboxa indi çünkü bende? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Selam, İstediğin yere at, çekeyim :D Çok dua ederim vallahi. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 konu bu değil ama yeri geldi diye... geçen gün nikonla baya boğuştum meğer microfost'un çözümü varmış. MicrosoftCodecPack_RAW_thumb_amd64.msi raw dosyalarınızın klasörlerde thumbnail olarak gözükmesi davası. sadece nikon için değil, birsürü raw formatını destekliyor. kurmayanınız varsa indirin microsoft'un sitesinden kurun. çok faydalı bişey. bu 64 bit için olanı tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 henüz d600 ü desteklemiyor o sanırım. bi kontrol edim tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Selam, İyiymiş :) Biri bana şu firmware'i mail atabilir mi? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 mail adresini öm at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Selam, Mail falan gelmedi :( Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 uzantı değiştirip yolladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Selam, İndirdim... 2 rekat şükür namazı kıldım... sana bol bol dua ettim :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar