paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Selam, Peki ama nasıl yapılır? http://imgur.com/a/Ea9d6 Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Supermis. Ama yeni nesil araclarda olmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 belki şaka malzemeleri filan satan dükkanlarda olabilir baya güzel fikir asdklşmgdlamg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Selam, Kontrol kalemi kullanırsan devreyi içine koyma şansın olabilir *kasarrr* Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Ya hazir vale konusu gecmisken, valeye "vermiyorum kardesim kendim park edicem" diyebiliyo muyuz? Arkadaslarin arabanin kaputu boru gibi biseye degdirmisler, 10 cm bolge astara kadar inmis. Gocuk de var. Ertesi gun farkettikleri icin bisey de diyemiyorlar ama garanti onlarda oldu cunku o gun aksamustu arabalari yikadik, yoktu birsey. Yolda tas gelio de olusacak sey de diil. Tirstim valelerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 neredeyse bütün arkadaşlarım öyle yapıyor illa valeye vermek zorunda değilsin anahtarı. ama mekanın otoparkı çok kalabalıksa illaki alıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Selam, Abi araç senin değil mi; 'atla bana parkı göster' deme hakkın vardır elbet. Sonuçta vale bahşişine bakar :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 tanimadigim valeye imkan yok vermem, goster ben parkedeyim diyorum hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 tanıdığın vale nasıl oluyor ya ğoalmdgfadg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chipetbeth Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Bence fordun ince uzun anahtarından,gidip anahtarcıda tornavidayı anahtara uydurmuş basit birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 khalad said: tanıdığın vale nasıl oluyor ya ğoalmdgfadg her zaman gittigin yerin /calistirdigin vale oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Selam, 'Kupa valesi' diyecek sandım bir an :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thuncomb Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Vale yan koltuga alinir , park islemi gerceklestirilir ardindan cuzi miktar bahsis verilip, mekana girilir. Ben boyle yapardim açikçasi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 paramecium said: Selam, 'Kupa valesi' diyecek sandım bir an :P Saygılar. AHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 kalabalık bir yerse kendinde park etsen de anahtatı illa bırakıyorsun, istifliyorlar çünkü arabaları çıkış yapılamayacak şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 oroparka falan parkediyorsan vale zaten uğraşmaz senden para gelmeyeceğini ya da en fazla 5 lira düşeceğini anladığı vakit ama otopark olmayan yere otelin alışveriş merkezinin önüne vs. ben buraya koyayım anahtar da bende kalsın dersen olmaz o iş eskiden valeler iyiydi ama artık herkes o işi yaptığı için araba kullanmayı bilmeyenleri mevcut. sorsan hiç biri başkasının arabasını kullanmayı istemez bıkmışlardır en lüksünden dahi, ama zorunluluktan yapıyorlar o işi üç kuruşa, bir de çizdikleri arabaları falan genelde kendi ceplerinden ödüyorlar. sigorta işleri vs. yalan. o yüzden arabanızı valeye emanet etmek yerine otoparkın yerini sorun uğraştırmadığınız için minnettar kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar