Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vale'yi dumur edecek bir anahtar :P

paramecium

Öne çıkan mesajlar

Ya hazir vale konusu gecmisken, valeye "vermiyorum kardesim kendim park edicem" diyebiliyo muyuz?

Arkadaslarin arabanin kaputu boru gibi biseye degdirmisler, 10 cm bolge astara kadar inmis. Gocuk de var. Ertesi gun farkettikleri icin bisey de diyemiyorlar ama garanti onlarda oldu cunku o gun aksamustu arabalari yikadik, yoktu birsey. Yolda tas gelio de olusacak sey de diil.

Tirstim valelerden.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
oroparka falan parkediyorsan vale zaten uğraşmaz senden para gelmeyeceğini ya da en fazla 5 lira düşeceğini anladığı vakit

ama otopark olmayan yere otelin alışveriş merkezinin önüne vs. ben buraya koyayım anahtar da bende kalsın dersen olmaz o iş

eskiden valeler iyiydi ama artık herkes o işi yaptığı için araba kullanmayı bilmeyenleri mevcut. sorsan hiç biri başkasının arabasını kullanmayı istemez bıkmışlardır en lüksünden dahi, ama zorunluluktan yapıyorlar o işi üç kuruşa, bir de çizdikleri arabaları falan genelde kendi ceplerinden ödüyorlar. sigorta işleri vs. yalan. o yüzden arabanızı valeye emanet etmek yerine otoparkın yerini sorun uğraştırmadığınız için minnettar kalır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...