Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

acil almanca bilen..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu cümleyı büyük harflerle yazıp in turkish dersen arama motorları bulabilir sanırım.[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay.
shake it 3 times your playing with yourself again.

Mesaj tarihi:
7 sene almanca gördüm fakat dass ın atıldığını görmedim.. ingilizcede "bilmemne, that i have done" derken that atılabilir, ama "bilmemne, dass ich gemacht habe" de atılır mı?

ist keine fake habe in .part datei hinein geschaut

bende mi yanlışlık var? yoksa bu adam mı kısa olsun diye mi atmış?[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum
Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
Mesaj tarihi:
1- İnternet kısaltmaları, sokak dili, yani Hochdeutsch değil
2- 2 cümle halinde yazılmış olabilir. (Es) ist keine Fake. (Ich) hab' hineingeschaut.

Zaten herhangi bir almanla konuşursan farkedersin ki onlar bu kurallara da pek dikkat etmezler (özellikle güneyde)[signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.

[Bu mesaj Rewendor tarafından 24 Kasım 2004 18:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ben bi tek woher kommst du denn
ich komme aus turkei bunu biliyorum.[signature][hline]Chemical, pokemon_RIZA'ya 21 Kasım 2004 22:41 tarihinde demiş ki:
ya harbiden pokemonmuşsun lan sen
Mesaj tarihi:
said:
Nukem_Verite, 24 Kasım 2004 20:33 tarihinde demiş ki:
bende wie heisst du?
ich heise Nukem
onu biliyorum 31 aldım ilk sınavdan wuhuuu!

ben de 26 hava mi atiyon.[signature][hline]Chemical, pokemon_RIZA'ya 21 Kasım 2004 22:41 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
said:
_ILuVaTaR_, 24 Kasım 2004 20:43 tarihinde demiş ki:
eheh bende 20 aldım biri calıstırsın beni =) nukem nası basardın?yol goster bana =)

bi bok yapmadi. yanindakinden bakmistir buyuk ihtimalle sadece.[signature][hline]Chemical, pokemon_RIZA'ya 21 Kasım 2004 22:41 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
3 yıl almanca okudum ama ich liebe dich ten başka bişi bilmiom onuda yanlış yazmış olabilirim :D[signature][hline]Deathrack, 22 Ekim 2004 01:56 tarihinde demiş ki:
I'm Acextar. I life in Turkey! I am 18 years old..
Who is you?
  • Yeni Oluştur...