Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 said: dark-dr, 09 September 2003 01:49 tarihinde demiş ki: lipton? kaliteli cay? ehuh. +1 farkındamısınız dünyanın 5 büyük çay üreticisinden biriyiz. ama hala lipton içiyoruz. kesinlikle rize-burcu karışımı.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe.
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Abi kaçak arap çayları kesinlikle...[hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied.
Gawain Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 oh oh lipton icq tea şeftali :D abi tabiiiki yurdumun cayi rize[hline]Forcedata Hosting Mix Online Gaming Inc. [b]Icq : 293780965
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 lipton-karamelli çay.. süper kokuyor .[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya....
Kaish Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 en cuzel cay dogus cay[signature][hline]İced Earth
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Çaykur kullanıyoruz biz.[signature][hline]Alper vs Madam Tirevil: - Alper, viens au tableau. - HASSKTTTTRR YEAAAA!!! Alper vs Şenay: - Alper oğlum, kutuplara doğru yerleşim nasıldır? - Soğuğa dayalı betonarme evler vardır hocam.
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 said: theKingpin, 10 Ekim 2004 21:41 tarihinde demiş ki: lipton-karamelli çay.. süper kokuyor . almayanlar bir denesin.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya....
quamor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 ingiliz çayı biraz süt atın içine cok az mm züper oluyo =)[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben..
sheref Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 twinings valla kardeşler içen bilir... twinings yazdıkça git demle şeref diyor içimden bi ses. twinings ben bi çay demliyip geliyorum twinings[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | | GB Moderator | Xear |
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Sıcak çikolata ve cappucinodan sonra (ve elbette saat 4 civarı turk kahvesi)tercih sıramda her zaman çay vardır...earl grey tea super bi koku ve tada sahip biraz daha light biseyler icin English breakfast olabilir... Sunu da bi ara deneyin...Irish cream cappucino hmmm!![signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun
chrounos Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 okulda bir bardak içine bir lipton earlgray + lipton normal evde ise champion ve twinings karışımı demleme çay.[signature][hline]kronik yorgun
Lily Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 çay sevmem[signature][hline]Seeing is believing
Arcadium Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 merhaba , Seylan Açık Çay'ı Tercih Ederim Ve öneririm! 1. KALİTE KAÇAK ÇAY türkiyede satılan paket çaylar 3. kalite 1. kalite çaylarımız yurt dısına veriliyor 3. kalite bizlere veriliyor sağolsun TürkiYE! YE Babam YE ASKARİYE , BELEDİYE , MALİYE ve TÜRKİYE Hep sonlarında YE var Ye babam ye yemeyen pişman!!!!
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 en cuzel cay doğuş cay şaka bi yana çaykur yada lipton[signature][hline]Biri Aşık Olmuş : ) Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 04 october 2004 20:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Arcadium Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 doğuş çay falan hikaye 3. kalite hepsi ama doğuş çay alıp da yanına tomurcuk çay ı almassan içilmiyor söliyim :)[signature][hline][b]Herzaman Sizlerle Daha İleriye Arcadium U.O Msn:[email protected][b] [Bu mesaj Arcadium tarafından 11 Ekim 2004 10:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 kaçak çaya +1[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Arcadium Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 eee tabi abi kaçak çay'ı içenler bilir Seylan çayı yaprak çay bu çayı kuruyemişcilerden temin edebilirsiniz 250 gram alın 10 dem çay cıkar tadına varırsınız diğer çaylardan 250 gram koyun bakalım 1 demlik icin aynı tadı alabilicekmisiniz? deneyin görün başka söze gerek yok . (noktayı koyar)[signature][hline][b]Herzaman Sizlerle Daha İleriye Arcadium U.O Msn:[email protected][b]
Daggerfall Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 said: theKingpin, 10 Ekim 2004 21:41 tarihinde demiş ki: lipton-karamelli çay.. süper kokuyor . kesinlikle katılıyorum, tek kelime ile mükemmel hem kokusu hem tadı..[signature][hline] Where are you tonight? Wild flower in starlit heaven Still enchanted in flight Obsessions lament to freedom.......
yellowdream Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 limonlu çayı tercih ederim ama normal çaya limon atmak anlamında deel limon aromalı çay olacak ayrıcana Lipton demlik poşeti
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Sir Winston[signature][hline]Corbeau powers our uo
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 lipton karadeniz çayı + çaykur rize turist çayı + kapalı çarşıdan alınan açık çay türleri (başta seylan olmak üzere). bu harman gerçekten hoş bir tad bırakıyor insanda. alışık olduğumuz karadeniz çayının tadıyla seylan çayının kokusu birleşince güzel bir sonuç çıkıyor. bu yüzden evde içtiğim çayın tadını başka yerlerde alamıyorum pek.[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe
Dingaer Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 doğuş çay bence fena değil bu ara onu içiyorum ama liptonun tadı da hala damağımdadır[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Nartanesi Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 İran'dan gelen seylan çayı, en güzel marka da Ahmad Teadir. İran'dan getirtemeyiz derseniz sanırım Aksaray'da AsumanTur diye biyerde satılıyormuş. Bence denenmeli!!![signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam
sheref Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 twinings yoksa earl gray Çaydan anlayanlar için twinings'in yada lipton'un Breakfast teasini sütle denemelerini önerebilirim... tea is a culture :D[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | | GB Moderator | Xear |
Öne çıkan mesajlar