Netcafe Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 O kadar çok konu varki hani sormak istediklerimi sorarken aklıma yenileri ekleniyor oku oku bitiremedim dedim tmm bende bi konu açayım bu böyle olmayacak :D İlk olarak oyunun CD-key uzuca alabileceğim yer varmı? Boşuna bayılmayım lönk diye.. Oyuncu sayısı ne durumda, baya baya bir düşmüştü şimdi toparladımı ve toparlamasının yanı sıra kalıcı bir kitle olurmu nedir durum? Prowless diye bir kasma mantığı gelmiş, nasıl karakteri kasması zormu? kolaymı? Hani girdik başladık söyle adam akıllı pvp yapmak istesek durumumuz ne olacak? İşte 5 günde karakter full tmm go go yoksa 1 aya anca pvp yapacak düzeye gelirsin şeklindemidir durum? SWGden sonra hiç bir oyundan tat almaz modda iken kısaca oyuna başlıyımmı napıyım? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 ben burda yazılanlardan gaza gelip aldım, sonra ilk girişimde guard zone dışında 25 kere kestiler.. O günden beri girmiyorum.. Adamla aynı görevimiz var belli, dışarda yaratık kesiyoruz, canım yarıya indiği an bana dalıyor herifler :). UO'da da böyleydi de kardeşim el insaf hareket edemedim 2 3 gün, sonra kaldı öyle :). Tek kişilik değil oyun onu anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Hocam oyun asiri kotu pvp felanda yalan, zaten bu oyuna baslayacak adam soru sormaz koru korune oynar yoksa hicbir beklentini karsilamaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Abi senin geçen gün 500pp'n yok muydu, hangi bilgi birikiminle bu kadar keskin yorum yaptın anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Kısa bir süre deneme sansimiz olsaydi hoş olurdu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Ohooo 2500 pp oldu :) ben begenerek oynuyorum ama bir beklentim yok ve beklentileri olan bir insanin baslamasi yanlis olur inancindayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 bence başla yoklukta gideri var oyunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 la bir sorumada cevap alaydım gam yemiyicektim neyse sonuç olarak başlıyoruz sanırım, nerden alıyım oyunu uzuca alabilecek yer varmı yoksa orjinalden basıyormuyuz parayı? ref kod varmı sdfdsjgfjsgdfjfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 sebebin olmayaydım keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Oyunu ucuza alabilecegin bir yer yok ya steamdan ya sitesinden alcan sitesinden alirsan anerikaya kayitli bir kartla alman lazim yada paypalin amerikan adresi olmasi lazim yoksa 40 euro verirsin steamdan almak mantikli. Bilgisayarin iyi degilse zaten hic bulasma ben low da 30-40 fps ile oynuyorum sehire girince 20 ye dusuyor Suan oyundaki kalabalik bir sandboxa gore iyi ama birkac aya ne olur bilinmez, Karakter kasmak cok zor degil ama 2. Gun de pvp yapabilmen zor bi kac hafta kasman gerekebilir Oyunda suan tek basina gezen adam cok az solo takilman zor millet 3-5 kisilik gang ekipleriyle geziyor slot basiyor, gemi savaslarida yogunmus ki ben daha hic gemiye binmedim Ins istedigin cevaplar olmustur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 ATI Radeon HD 6510 1gb paylasimli ekran karti intel(R) Core(TM) i5 CPU 650 @ 3.20GHz, 3192 MHz 8gb ram Yakin donanima sahip bir arkadasim ne kadar fps sorunu yasiyor yazabilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 resmi site torrent ile indirmemi onermisti . dl bitti . versiyon farkli hatasi verdi. ust versiyonu 0 dan baslayip dl ediyor simdi . Siteden dl yapacaksaniz ilk metodu secin zaman kaybetmemek icin bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 forgiver said: bence başla yoklukta gideri var oyununbu en iyi tanım. beklentin olmuycak girip takılıcaksın ozaman super ya da uber hardcore oynuycan ki onu gelip soracagını sanmam zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 hay yaptığım yorumu oynamıyorum bile oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Zaten yorumu destekleyen adam da oyunda SADECE balık tuttu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 oyun bozuk baslama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Xaenin said: Zaten yorumu destekleyen adam da oyunda SADECE balık tuttuben crafter seviyorum mat topluyorum bu aralar. bi de cok isim var afk mat farming go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 O degilde ben oyunu aldım, steamden aldımda benim accountum ne :S Oyun zaten yüklü var bende, CDkey bi bisi falan fisman yokmu ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 yuklu olan seyi steam e gostert sonra steamden oyuna gir sag uste register var register et kendini sonra da play e tıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 abi gösterdim, launcherı acıyor, ordan login var, nonsteam product gözüküyor, steam product gözüken dalgada update diyo non stream ekledim, register göremiyorum ztn :S play diyincede direk launcher iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 steamden aldiysan, direk steamden acip oynayamiyo musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Bingildak baska bir konu altinda uzun sure once sunlari yazmis . ''bu adamların genel tutumu böyle abi. ilk günü mahsus bir durum değil. müşteriye saygıları yok genel olarak. o kadar çok yalan dolan var ki şu geçtiğimiz yıllarda. en basitinden sana şunu verebilirim yakın tarih, oyun 12/12/12'de release oluyordu. millete release oluyor diye oyunu sattılar. 12/12/12 akşamı açıklama geldi, "release etmiyoruz, beta başlıyor". release tarihinden sonra oyun düne kadar 5 ay betada kaldı. ha diyeceksin 5 ayda oyun release edilebilecek hale geldi mi? hayır. dün release ettikleri de beta seviyesinde. dungeonlar yok, 4 school'dan sadece 2'si mevcut vb. vb. temel eksikler. pre-mature release ettiler 5 ay betaya rağmen. sen oyunun 12/12/12'deki halini düşün... '' sagolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 aquila said: steamden aldiysan, direk steamden acip oynayamiyo musun? ama downloadı ben ayrı yerden yaptım pcde vardı ztn steam downlod yapmadım olay o ayrıca artık kötü iyi yorum falan yapmaya pek gerek kalmadı aldım oyunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 gecmis olsun herkes kandirdi seni bosuna para verdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Netcafe said: abi gösterdim, launcherı acıyor, ordan login var, nonsteam product gözüküyor, steam product gözüken dalgada update diyo non stream ekledim, register göremiyorum ztn :S play diyincede direk launcher istehayır ekle derken dosyaları steam kutusu altında oyunlar nerde duruyosa oraya at sonra integrity check mi ne var onu yap oyunu updatelesin steamde calısır desin sonra gir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar