Tremour77 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Merhaba arkadaşlar.Bu aralar 3-5 bilgisayara format atıp baştan programları yüklemek durumundayım.Bu yüzden belli programların setup dosyalarını bir kalıp dosyası yapıp kolayca yükleme yapmak istiyorum.Formattan sonra herkesin yüklediği belli başlı programlar var.Ben de bunları listeleyip burda sunmak istedim.Sizler de listelerinizi paylaşırsanız ortaya güzel birşey çıkacağını düşünüyorum. Temel liste: -Antivirüs & Firewall(Kaspersky veya AVG) -Browser(Chrome) -Torrent(uTorrent) -K-Lite Codec Pack -Office 2013(alternatif Openoffice) -Winamp -Adobe Flash Player -Adobe Reader -Skype -Daemon Tools -Gom Player Kişisel ekstralarım: -Solidworks 2013 -Autocad 2013 -Ansys 14 -Matlab 2013 -Photoshop Cs5(cs6yı kullanmadım bilmiyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Yilda bir yapiyoruz 4 senedir: http://forum.paticik.com/read.php?6,6666647,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 İyimiş yahu.Kapatalım o zaman bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 mac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar