Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 o zaman açıklayamam :D[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 nıhhaha[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C
MartinLGore Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Bu işleri yapan firmalar, milyon dolarlık firmalar. Bazıları plazalarda management ofisleri.. Öyle tek siteyle falan olmuyor bu işler . Nerden biliyosun diyeceksin. www.cepso.com çalışıyorum..[signature][hline]
MartinLGore Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Ayrıca o oyunların hepsi lisanslı, lisansları alınıyor. Yatırımlar yapılıyor. Biz 32 ülkeye oyun ihraç ediyoruz. Yaptığımız xr-jetski adlı oyun 100.000 sattı.. Çocuk oyuncağı değil yani..[signature][hline]
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 cok satmasi cocuk oyuncagi olmadigi anlamina gelmiyor. cok basit teknolojili oyunlar onlarin hepsi. insanlara kakalamak ayri sacmalik.[signature][hline]john the insane fork.
Chiptech Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 o zaman uo çalıştırabilecek özellikte, pili çabuk tükenmeyen, 1024mb ramli 128mb ekran kartlı telefonlar üretin. Ve devasa boyutlarda olmayan. bilgisayar mı bu süfer oyunlar olsun. basit oyun olacak tabi.[signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!! P.S: adam gibi entry girmeyen bonzi olsun. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 hehe ben oyunlara laf etmiyorum farkindaysan. kakalanmasina laf ediyorum bilmem kac milyona. o paraya gider hl2 alir oynarsin mis gibi.[signature][hline]john the insane fork.
Chiptech Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 yapanlar akıllı, alanlar enayi. =P ama hl2 yi telefonda oynayamazsın. [signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!! P.S: adam gibi entry girmeyen bonzi olsun. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." [Bu mesaj Chiptech tarafından 27 Kasım 2004 15:40 tarihinde değiştirilmiştir]
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 chiptech yazdiklarimi bir daha okur musun. ben hl2 yi telefonda oynayabilirsin demedim ki. o cep telefonu oyununa vercegin 8 milyonla alir hl2 oynarsin. ya da git yemegini ye. cok da oynamak istiyorsan gider bi bluetooth aparati alirsin. netten indirirsin oyubnlarini. resimlerini atarisn pcye vs. verilmemeli o para o uyduruk mu uyduruk oyunlara.[signature][hline]john the insane fork.
MartinLGore Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Kardeşim, halflife ı alırsan lisansız tabii oynarsın. Bu kakalamak olmuyor. Lisansız ürün alıyorsun. Tabii milletimiz alışkın böyle şeylere. Lisanslı ürünü kakalamak sayıyor. Sanki birde zorla satılıyor oyunlar. Kardeşim alma. Ticaret bu, hedef kitlesi varsa satılır. S.çarım koyarım vitrinime b.kumu. Fiyatınıda 600 milyar yaparım. İsteyen alır isteyen almaz. Zorla satmıyorum ya.. Kakalanmak istemiyosan alma kakamı. Ha aldığın zamanda neden bana kakamı kakaladın deme.. Lafım ortaya böyle düşünenlere..[signature][hline]
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 isteen alir isteyen almaz diye bir sey yok. "EVET ASAMLİ KONAK CEP TELEFONU VERİSYONU CİKTİ ASMALİ KONAK SEVERLER, BU OYUNU 1000 KONTURE UKLEYİN SEYMEN HEYECANİNA ORTAK OLUN!" tarzinda reklamlarla insanlar kandiriliyor. ben de insanlarin kandirilmasina izin vermek istemiyorum.[signature][hline]john the insane fork.
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 yürü be elvyn. sen kurtarıcaksın bu ülkeyi.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
Cermy Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 katılmıyorum son mesaja. sahsen ben bi symbianli telefonu hayatta baskasında oldugu icin almam. windoze gibi bişiler yuklemek, deişik programlar falan bunlarla uğrasmak hosuma gidiyor. bende symbianli telefon olmamasına ramen bile bi aralar bu tür telefonlar icin 150mb lik arşiv yapmıştım[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b]
Mino Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Hey gidi günler bea... S 868 i çıkarıp koridorda maç yaptığımız günleri hatırlıyorum... Hala duruyor anı olarak... :D Şimdi bu var bozulana kadar kullanırım herhalde...
armra Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 said: nedanko, 27 Kasım 2004 15:49 tarihinde demiş ki: Kardeşim, halflife ı alırsan lisansız tabii oynarsın. Bu kakalamak olmuyor. Lisansız ürün alıyorsun. Tabii milletimiz alışkın böyle şeylere. Lisanslı ürünü kakalamak sayıyor. Sanki birde zorla satılıyor oyunlar. Kardeşim alma. Ticaret bu, hedef kitlesi varsa satılır. S.çarım koyarım vitrinime b.kumu. Fiyatınıda 600 milyar yaparım. İsteyen alır isteyen almaz. Zorla satmıyorum ya.. Kakalanmak istemiyosan alma kakamı. Ha aldığın zamanda neden bana kakamı kakaladın deme.. Lafım ortaya böyle düşünenlere.. o baktığın yerden öyle görünüyor herhalde. bunlar çok tartışılabilecek laflar/yaklaşımlar. kaba düz bir mantıkla öyle görünebilir ancak işin özü öyle değildir. sen reklamla şunla bunla milleti kandırıp istediğini satarsın ancak o sattığın malın bir işe yaramaz ve gereksiz olduğunu söyleyenler çıkınca, sonra davalar açılınca böyle konuşamazsın. insanlara bişeyler taahhüt etmeden bişe satamazsın o kadar kolay değil. sonuçta da taahhütlerini sorarlar adama.[signature][hline]
kturumtay Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 said: Cermy, 27 Kasım 2004 16:37 tarihinde demiş ki: katılmıyorum son mesaja. sahsen ben bi symbianli telefonu hayatta baskasında oldugu icin almam. windoze gibi bişiler yuklemek, deişik programlar falan bunlarla uğrasmak hosuma gidiyor. bende symbianli telefon olmamasına ramen bile bi aralar bu tür telefonlar icin 150mb lik arşiv yapmıştım onlara bende ilgi gösteriyorum ama aptal melodi ve logolar fln özenti işi bence
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 katılıyorum gayet mal ve iğrençtirler. bide grafikleri olabilse :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 73)
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 flashda yapmak bir gununuzu alir. flash bilmeyeyen biri icin tabii. once flashi ogrenicek. sonra da yapicak iste bi gun.[signature][hline]john the insane fork.
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 bence bu cep telefonuna melodi olaylarının çok uzun bir ömrü yok çok kuvvetli bir sistemle 3 4 anten ile dünyanın her yerinden çeken bir telefon sistemi yapılırsa bütün şirketler iflas edicek çünkü okadar anten ellerinde patlıcak eheh birde aylığı 5 milyona sınırsız konuşmalı sistemler çıkar ooh iflas eder herkez öyle olunca internetten telefona bişi yollamak bedava olur:) çok ömür göremiyorum yani gelecekte birde bilgisayarlar küçülüp telefonların yerini doldurunca komik olacak[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C
MartinLGore Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 @armra : tabii ki öyle. Ama ben ondan bahsetmiyorum. Adam diyoki 8 milyon para veriyorum. Giderim half life alırım daha iiy kaliteli. Sen adama dünyanın en iyi oyununuda göstersen, almıyacam diyecek herif. Kalitesiz diyor. Telefonun teknolojisi bu. Beğenmesseniz almayın diyorum bende.. Tabii ki kalitesiz ürünler var. Kakalanan ama adam olayın orasında değil genelleştiriyor.. Zaten gidip half-life ile karşılaştırmak saçma yani..[signature][hline]
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 hey allahim ben yaptiginiz oyunu half life la karsilastirmadim. nette bedava olan veya cok uyduruk bir teknlojisi olan oyunlari 8 milyona kakaliyorsunuz dedim. sen diyorsun bunu teknolojisi bu. ver adama oyunu 4 kontore 5 kontore oynasin.[signature][hline]john the insane fork.
MartinLGore Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Ortalama kalitede bir oyun ortalama 1 ayda yazılıyor. İşte ondan bahsediyorum kolay değil diye. Grafiklerdeki bir pixel bile o kadar önemli ki.. Üstünde günlerce brain storming (inkiliscemide konuştururum(şaka şaka ben konuşuyom)(ulan o kadar parantez olduki matematik işlemi gibi)/6+3=5) yapılıyo.. 2 satır kod bile çok çok önemli. Ondan bahsediyorum..[signature][hline]
kayaalp Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 benim çok arkadaşım var oyunları oynıcaz die 100000000 kontor feda eden sonra o oyun uyduruk çıktı diye bi ton kufreden ama sonra gene oyun indirmeye devam eden :) tarihten ders çıkarmıo bu gençlik :D[signature][hline]Rüyamda kuruluydu biliyordum diyordu inanmak lazımmış meğer iskanbil fallarına Uyandım bakakaldım hayali bir parmağın Bıraktığı yazıya Pencere Camının Buhusuna HOŞÇAKAL
Öne çıkan mesajlar