MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 kediyi bilmem ama benim bildiğim hayvanların ağzı kokar ya... benim golden retriever fenaydı o konuda. yemin ederim ben böyle pis koku duymadım asdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mery Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Birdenfazla kedi ile evini paylasan biri olarak bu konuda biraz arastirma yapmistim. Kedilerin agiz sagligi icin dis fircasi ve macunu var ama uygulama rahatligi kediye bagli. Ilk basta alistirmak gerekiyor. Agiz kokusunun neye benzedigi onemli. Eger seker ve tatli gibi kokuyorsa diabet riski akla geliyor. Eger çiş gibi kokuyorsa bobrekleri kontrol ettirmekte fayda var. Onemsiz de olabilir. Mama konusuna gelince, bir sure ben de royal canin kullandim. "market" mamalari icinde en iyisi ama diskilari daha kokulu oluyor icindeki yag oranindan dolayi. Islak mamayi veteriner birkac gunde bir odul olarak oneriyor. Kolestrol problemi oluyormus yoksa. YUMURTA konusunda ise yumurtanin sarisini çiğ yiyebilirler AMA asla beyazi pismeden verilmemeliymis. SUT konusunda ise, bilinenin aksine sutun buyuk kedilere yarari neredeyse yok. Onun yerine bagirsak florasina iyi gelecek olan yogurt yedirmen daha faydali olur. Ben bazen ayran yapip veriyorum, tuz koymadan. Su ihtiyaclari icin de faydali. Kaynak gerekirse iletirim. Bol kedili, mirmirli gunler dilerim. PS: kedi sahibi olmayan arkadaslar, sapik demis bizler icin. Ben benimkilerin heryerini minciriyorum,onlar da beni koklarken veya yalarken agiz kokusunu duyoruz mecburen. Zaten bilerek koklamasak bile arada sirada kontrol amacli koklamak lazim. Bize emanet bu minikler, napalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 ev yemeği verme birde diş etlerini kontrol ettir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar