OneWayStreet Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 ya ben wizards path sonra kings path te kimi seçersem seçim sam ile oyuna başliyorum deliriyorum yardim lütfen
Sam Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 biz buna "all for sam and sam for all" özelliği diyoruz.. :horace:[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 bizim sam in yazdığı bir versiyon bu. bende de oluyodu çürüdüm oynamadım sonra ..[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 aramaya inanmak aramaya güvenmek..[signature][hline]Muhtaç oldugun kuvvet damarlarındaki asil kanda mevcuttur !
Malkavian Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 paticikte açılmıştı zaten bunun topici orda link vermişlerdi git indir ordan
Öne çıkan mesajlar