Asriel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Arkadaşlar 4 Mayıs günü Londradayım.Baktım da 4 Londra takımının maçı var.Tottenam-QPR-West Ham ve Fulham o gün maçı olan Premier Ligi takımları.Heathrow havalimanına en yakın stadı olan takım hangisi.Londra'da yaşayan arkadaşlardan tavsiye bekliyorum.QPR o gün Arsenal ile oynuyor ama QPR tribünü çok sarmaz gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 en yakını aralarından fulham Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 En yakini diye degil de ulasim acisindan en rahatina bak bence zira yakin yerler biraz terste kalabiliyor bazen. Google Maps'den public transport'u secerek yol tarifine bakarsan ne kadar surecegine kadar gorursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 benim kuzenim orada yaşıyor, bunu kullanıyordu ben de kullandım oradayken, baya baya başarılı. bineceğin vasıtaların saatlerini, neyden inip neye bineceğini, bir tanesini kaçırırsan sonraki kaç dakka sonra falan filan her şeyi gösteriyor. http://www.tfl.gov.uk/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 TFL super hakkatten de soyle bisey ekleyeyim istedim; Google'da TFL'den aldi/aliyor diye biliyorum verileri ama TFL'in saatleri daha tutarli Google'dan. Bir de stadlari aratip, surdan suraya nasil giderim diye secmek Google'da cok daha kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 şu ingilterede de PL maçı izlemek hep hayalimdir yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 bilet bulabilecek misin? biraz zor oluyor PL'de bilet bulmak. hele londra'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar