SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Fistan said: cunku durduk yere pislik var diye oyle bir ariza olmaz ve seni yanlis yonlendirdiler Başıma geldi. İyi sıkılmamış civata nedeniyle kutup başıyla kelepçe arasında boşluk oluyor. O boşlukta da aralık korozyonu denen korozyon oluşuyor. Fazla sarsıntıdan dolayı temas eden ufak kısımın teması kesiliyor, korozyon artıkları da diğer bölgede teması engelliyor. Öyle kalıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Çağırdım tamirci ve adamlar benim aküye uzattılar kabloyu ve araba hemen çalıştı. Adamlar cihazla benim şarj dinamosuna baktılar gayet güzel çalışıyordu. Akünün üzerinde yeşil yanmasına rağmen içinde plakalarda kırıklık kopukluk vs vs vs var dedi ve yeni akü dediler. Gene üzerindeki akünün markasından taktırdım. 150 akü 30 işçilik 180 bayıldım geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Goering said: fenn said: Adres ararken garip garip sokaklara girdim ve arabayı hoplata hoplata bir hal oldum Kesin bu şeylerden dedim ama elektriğin yol ile ne alakası var dediydim bak şimdi çözdüm gibi olayı denmis cukurdan atalet/darbe sensoru atmis olabilir 50m-100m gidiyosun oyle duruyo arac yakit pompasina giden yakit kesiliyor ve atesleme unitesi yangina karsi kapatiliyor bu sensor tarafindan. naaaaberrrrrrrrrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 55 amperlik te kapak kapanıyordu 60 lıkta ise kapakları iptal edecektik ben 55 amperliği tercih ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Bişey olmaz biri 4 sene gider biri 4.5 sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Adamlar 6 sene iyi gitmiş akün kılını aramaya getirdiler. Ayrıca bilgi olsun diye yazıyorum. Ben eski aküyü koydum gittim fakat koltuk kılıfıda sorayım hazır sanayiye gelmişken derken muhabbet açıldı. Devlet eski aküleri toprağa karışmasın diye parayla satın alıyormuş. Adam 20-30 tl teklif etmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 xaty said: Aynısı geçenlerde bana olmuştu, 9 senelik falan akü. Akünün içinde bi parçanın kırıldığını falan söyledi usta, bilmiyorum ne kadar doğru. Ama akünün boşalmasından çok bozulması durumu. Değiştiriyosun çözülüyor sorun. Arabayı başka arabanın aküsünden bağlayarak çalıştırabilirsin muhtemelen Aynısı oldu bana da Işığı yeşildi fakat elektrik vermiyor motoru çalıştıracak kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 SeaGle said: Bu havalarda akü öyle birden kolay bitmez ama olabilir de, son demlerini yaşıyordur. Öksitlenmiştir çok ufak bi nokradan temas esdiyordur. Civata da gevşemiştir bi sarsıntı o teması da keser. Arabayı bilmediğim yollarda tümseklerden falan geçirdim ve araba hopladı zıpladı falan. Bu yüzden aküde bi plakanın kırılması falan olmuş olabilir senin tahmin ettiğin gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. Bundan sonra aküde sıkıntı çıkan malzemesi varsa beni çağırsın :D çoğu şeyi öğrendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 55 amperse biraz fazla almış aküye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Araba 55,800 lerde 56 bin bile değil. 60 bin bakımı var. Senelik bakımı geldi. Balatalar son demlerinde, debriyajda değişir muhtemelen. Aküyü bugün değiştirdik. Arabayı satsam mı diye düşünmedim de değil zaten yeni bebek oldu dar geliyor. Sırf tekerler yeni, jantlar yeni, vizesi yeni diye kıyamıyorum ama birde seneye vergisi 620 den 360 lara düşecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 forgiver said: 55 amperse biraz fazla almış aküye Adamları ayağımıza çağırdık ya biraz ondan dolayı Parçacıya sordum 160 tl çekti ve eskisini verirsen 30 tl düşerim dedi bana 130 a gelecekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 60 binde ne debriyajı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 debriyaj 90 mıydı bilmiyorum tam olarak. Tıkır tıkır çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Valla düzgün kullandıktan sonra 200k da görür rahat. Gerekmezse değiştirme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 200k debriyaj. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Evet 200k Nasil kullaniyosunuz abi yokuslarda yarim debriyaj ile mi duruyosunuz? 220k da arac sattik debriyajda zerre problem yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 şirketin araba çekmeyince/hızlanmayınca çok sık yarım debriyaj kullanıyorum yakında patlar (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 otomatik vites beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Debriyajin 200k gitme ihtimali fenerin uefayi alma ihtimalinden daha az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Abi her arabanin sanzimanini ayni firma uretmiyor. 120 gideni opup basina koyup ustune gittigi her 10k icin arabaya bi masallah boncugu almak caizdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Selam, Diesel ve ateşleme amperi hakkında bir mesaj gözüme çarptı sayfalar arasında; kim yazdıysa öne çıksın... vallahi bir şey yapmayacağım... sadece öne çıksın :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar