Chipetbeth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 hz ömer putperestdi,nasıl islamın halifesi oldu tarumar abi? adamlar helvadan put yapıp,acıktıklarında yiyormuş lan ahahahaha
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 en azından bi boka yarıyormuş inançları
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Chipetbeth said: hz ömer putperestdi,nasıl islamın halifesi oldu tarumar abi? adamlar helvadan put yapıp,acıktıklarında yiyormuş lan ahahahaha allaha tapanlar da ayni adamlar. hatta allah da o yedikleri putlardan biri.
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Chipetbeth said: Abi din hep bir gizem oldu ,inanmayanlar için bunun içinde şaka yollu devamlı saldırdılar.mesela bir yağmur duası meselesi var nihoho nihaha dersiniz fakat,dua bittikden hemen sonra gram bulut olmayan gökyüzünün kapanıp yağmur yağdığını gördüm mısırda,bunu hangi akılla açıklayanilirsiniz,hangi bilimle? ahahahahahha saniye 20 http://www.youtube.com/watch?v=pjTtZhtZicE#t=21s
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 http://zeitgeist.li/asset/201304/zg.d0kk.png
clownbaby Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 "Tatar Ramazan" said: Bu kadar Islami sorgulayacaginiza sumerolog Muazzez Ilmiye Cig'in ortadogudaki dinlerin cikisini ve kronolojisini yazdigi kitaplari okuyup tartissaniz hem bukadar uzun surmezdi hemde sonuca varilirdi. Coklu ve sonrasinda tekli tanri modeli Sumer ve cevresinde cikiyor, Peygamberlik adeta moda o donemde, hz diye simdi saygiyla andigimiz diger peygamberler hep Yahudi krallari sefleri o donemde. Hiristiyanlik ise sadece yoksul yahudilerin basarisiz bir devrim cabasi ve bir Roma imparatoru devletine din olarak secmeseydi coktan unutulmustu. Islam da temeli yahudilige dayali toplama bir ortadogu inanci. Yahudilere bukadar dusman olmasi ve yokedilmelerini emretmesi de, belki yokolurlarsa insanlarin lan bu bundan kopya cekmis demesini engelleyeceklerini dusunmus olmalarindan olabilir. tevratla veya yahudilerle başladığını söylemeyen, aksine ilk insandan beri var olduğunu sürekli olarak vurgulayan dinin sümerlerde bir izini gördüğü için çürütmüş saymak. pardon bir sümeroloğun kitabında yazdıklarına göre çürütülmüş saymak. islamın yahudilerin yok edilmesini emretmesi gibi bir iftirayla devam edip arkasından iftirayı baz alarak tahminde bulunmak.
GladricSpirit Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Norak said: http://zeitgeist.li/asset/201304/zg.d0kk.png like buttonu isterim :D
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 kuranda yahudilik baya ilginç ya. onları sizden üstün yarattık diye başlıyor sonrasında lanetledik onlardan arkadaş edinmeyin diye bitiyor. çok ihtiraslı
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Chipetbeth said: hz ömer putperestdi,nasıl islamın halifesi oldu tarumar abi? adamlar helvadan put yapıp,acıktıklarında yiyormuş lan ahahahaha Of be kardesim bi tutturmusunuz tahtadan camurdan olmadi hamurdan put yapip tapiyolar diye, adam puta tapmiyor onun icindeki ruha tapiyor, avatar filmini bildin?? O put heykel veya heykelcikler goremedigi ama varoldugunu bildigi tanrisinin dunyadaki bir yansimasi sadece. Kaldi ki bizde goremedigimiz Allaha inaniyoz. Hacim bak iyi niyetli bir insansin belli ama Sumerler Yahudilerden oncemi ki diyebiliyorsun, dini tarih disinda reel tarihi de bi oku incele degerlendir, sonra yine inan istedigine kim karisir.
clownbaby Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Myshkin said: kuranda yahudilik baya ilginç ya. onları sizden üstün yarattık diye başlıyor sonrasında lanetledik onlardan arkadaş edinmeyin diye bitiyor. çok ihtiraslı şöyle saçmalamak kurandan bildiğini düşündüğün ne varsa ateistgeniusreallybigplayer.com'dan çekmiş olman gibi bi izlenim uyandırıyor. ama zaten pek iyi bi tier pati olmadığını hatırlıyodum sanırım bi topikten.
Chipetbeth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 abi boşver ya,başlıa bak açıldığı garbage a ayrı bir bak
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 clownbaby said: Myshkin said: kuranda yahudilik baya ilginç ya. onları sizden üstün yarattık diye başlıyor sonrasında lanetledik onlardan arkadaş edinmeyin diye bitiyor. çok ihtiraslı şöyle saçmalamak kurandan bildiğini düşündüğün ne varsa ateistgeniusreallybigplayer.com'dan çekmiş olman gibi bi izlenim uyandırıyor. ama zaten pek iyi bi tier pati olmadığını hatırlıyodum sanırım bi topikten. yine ayetleri koymuşumdur tek tek böyle üzülmüşsündür kardiş, hatırlaman normal
clownbaby Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Myshkin said: clownbaby said: Myshkin said: kuranda yahudilik baya ilginç ya. onları sizden üstün yarattık diye başlıyor sonrasında lanetledik onlardan arkadaş edinmeyin diye bitiyor. çok ihtiraslı şöyle saçmalamak kurandan bildiğini düşündüğün ne varsa ateistgeniusreallybigplayer.com'dan çekmiş olman gibi bi izlenim uyandırıyor. ama zaten pek iyi bi tier pati olmadığını hatırlıyodum sanırım bi topikten. yine ayetleri koymuşumdur tek tek böyle üzülmüşsündür kardiş, hatırlaman normal
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 genlerimizin fareyle %99 nasıl aynı olduğunu da açıklarsanız eğer :P
Chipetbeth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 transformers la açıklarım istiyorsan,ya da filmini izle ve inan sadece robottan anadola dönüşeceğine inan
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Clownbaby senin orjinal nik ne? Bonzilenip oyle birakilmis bi fetocan vardi, osun sanirim.
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 cehalet zor, açıklayamıyorum diyorsun yani sadece boş cevap verip kaçıyorsun her zamanki gibi :) ölünce çok şaşırcan benden söylemesi.
Chipetbeth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 norak,herşeyi bildiğimi iddia etmediğim için,sevilmiyorum zaten bu forumda,fakat garbage de bu konuyu açıpta tartışma başlatanlarda suç hiç yokmu? ayrıca paticik genelinde islamla alakalı ne tartışılabilir? aydınlatırsan sevinirim gerçekten,myshkin gibi adamlar olduğu müddetçe burada tartışılan ciddi konu sayısı 1 i geçmez,o da paticik yönetimle alakalı konular
clownbaby Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 "Tatar Ramazan" said: Clownbaby senin orjinal nik ne? Bonzilenip oyle birakilmis bi fetocan vardi, osun sanirim. orjinal nik bu ya. ayrıca fethullahçıları müslüman görmüyorum, en ufak bi sempatim yok hatta tersi mevcut. bi de bonzilenmek nedir, bonzinin banladığı mı?
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Chipetbeth said: norak,herşeyi bildiğimi iddia etmediğim için,sevilmiyorum zaten bu forumda,fakat garbage de bu konuyu açıpta tartışma başlatanlarda suç hiç yokmu? ayrıca paticik genelinde islamla alakalı ne tartışılabilir? aydınlatırsan sevinirim gerçekten,myshkin gibi adamlar olduğu müddetçe burada tartışılan ciddi konu sayısı 1 i geçmez,o da paticik yönetimle alakalı konular forumda sevilmeme sebebin çetoyla aynı. buraya gelip manifestal söylemlerde bulunup her konuya atlayıp kendin fanatikliğini akıttığın için sevilmiyorsun. zannetmiyorum pati buluşmasında falan arka odada namaz kılmaya gitsen insanlar gelip seni tekmelesin. ama inanmıyor diye insanlara bağırıp çağıran sensin mesela. senin bakış açından ne kadar çirkin bir ateistim ben dimi? fakat forumdan en yakın arkadaşlarımdan biri cumaya falan giden gayet imanlı bir adam. baya bu arada en yakın arkadaşlarımdan. bir kere din tartışmadık dışardan baktığında adamın müslüman olduğunu bile anlamazsın sanırım. ne gelip bana İNAN İT diyor ne ben gidip ona olm neye inanıyosun zaa falan yapıyorum. inandığın din değil savunduğun mantaliteye laf geliyor heryerde. inancınıza laf söyleyenlerde ya sinirlendirmek için falan yapıyor ki gülüyoruz (herhangi birisi saçma sapan sinirlenip sayfalarca birşeyleri savunduğunda eğlence çıkıyor) yada bence aptal veya yeterince hayatla alakalı fikirleri olmadığı için dine saldırıyorlar falan. bu arada inancıyla alakalı herhangi bir provokasyona gelen herhangi birinin inandığı dini anladığını düşünmüyorum ben. düşük levıl müslümanlarsınız gerçekten. çipet gibi adamların inanacıyla dalga geçildiğinde kızamıyorum bile. noyzuranın enerjileri senden daha karakterli. onun spiritüel inancına senin müslümanlığından daha çok saygı duyuyorum ben ki SJFGHJDSFJHSDFJHSDJ diye her topikte gidip altına uğraşmama rağmen.
Chipetbeth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 benmi hergün islamla alakalı hakaret içeren konular açıyorum? bak bakalım,normal konularda kimi taciz etmişim,kime hakaret etmişim şimdiye kadar? adam burada peygamberin tecavüzcü olduğundan bahsedecek kadar aşşağılaşıyor,ama suçlu yine benim,ayrıca cuma namazı kılmanı niye vurguluyorsun? cuma namazı kılıp amerikanın ininde yaşayan münafıklar yokmu bu memleket de doğup büyüyüp,sonra cemaat lideri olan ? neyi ispat etmeye çalışıyorsunki? benim amacım hakaret edilmesine karşı çıkmak,yoksa herşeyi bildiğimi iddia edecek kadar aptal değilimki,ama burada herşeyi bildiğini iddia edecek insan sayısı da bayağı var aslında inanmak,hakaret ederken,karşı tarafın savunmasını görmek bile bazı insanları zıvanadan çıkarıyor burada benim itirazım buna,yoksa banane kardeşim istersen ata tap da diyemiyorum,üzülüyorum bu adam ata tapıyor arkadaş,yarın cehennemde cayır cayır yanacak günah lan diyorum içimden kendimce,ama haa pardon ölünce gerçeği görecektik değilmi?
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 YA BENDE CİDDİ CİDDİ YAZIYORUM YA ya inandığından bul ne diyeyim ne komik bir adamsın sen gerçekten. yine okumamış bile her yazdığım şeyden sonra gelip altına ÖYLE YAZMADIM BÖYLE BİRŞEY YAZMADIM demekten gerçekten sıkıldım ya. kuranıda böle okuduğun için böyle oldun sen sanırım. AKIL ALIR GİBİ DEĞİL
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Chipetbeth said: hz ömer putperestdi,nasıl islamın halifesi oldu tarumar abi? adamlar helvadan put yapıp,acıktıklarında yiyormuş lan ahahahaha bu muhabbet de bütün din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeninin her türk gencine aşıladığı mantık. Put perest dedikleriniz pagan. helvadan put yapıp yeme muhhabeti ise helvadan yaptıklarını blessleyip(kutsayıp) bir çok güzel niyet ve enerjilerle donatıp sonra onları yiyerek kendi benliklerine katmaları.
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Peki kutsarken enerji kaybı olmuyor mu? Enerji birimi olarak manayı kullanalım şimdilik, diyelim 3 manayla bless attı. E putu yediği zaman geri 3 mana kazanmayacak mı?
Öne çıkan mesajlar