BloodMaster Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 süper olur valla herhalde türkiyede hayat durma noktasına gelir :D
vitae Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 fenerbahce cumhuriyeti cidden rezil bir olaydır
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 haha fenerbahce cumhurıyetı tamamen saçmalıktır bencede ama topıc saglam kaymıs ha bu arada besıktas bakalım bugun neler yapacak[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 said: silverhelm3, 24 Kasım 2004 23:50 tarihinde demiş ki: said: -DoruK-, 24 Kasım 2004 22:41 tarihinde demiş ki senin dediğinin ne kadar mantıksız olduğunu belirttim ama sanırım sen hala anlama gayretindesin. belki uğraşamadın sıkıldın. peki senin o roberto carlos-servet le ilgili soledigin seylerin bi mantıgını acıklar mısın?tam olarak ne demek istiosun..bana mantıksız diosun ona cvp ver ilk once.. bak güzelim anlama kapasiten bayağı iyi, açıkça görülüyor. [b]Zaten senin dediklerinin ne kadar mantıksız olduğunu anlatmak için öyle mantıksız birşey yazdım. Ha anlayabildin mi? Ha bastı mı? Kaç köşeliymiş? [signature][hline][b]Türkçe konuş, Türk ol. Biz seni bu şekilde daha fazla önemseriz. İngilizce birşeyler yazdığımızda o kadar komik görünüyoruz ki! Bunun farkında olup güzel dilimize sahip çıkalım. Ne olursa olsun!
Bathory Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 doruk bi$ey söylicem..infona baktım yeni üyesin..son bi kaç mesajın da dikkatimi çekti..biraz fazla agresif degil misin?
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Agresıflık bır sanattır :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
screamer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 said: -DoruK-, 25 Kasım 2004 18:31 tarihinde demiş ki: said: silverhelm3, 24 Kasım 2004 23:50 tarihinde demiş ki: said: -DoruK-, 24 Kasım 2004 22:41 tarihinde demiş ki senin dediğinin ne kadar mantıksız olduğunu belirttim ama sanırım sen hala anlama gayretindesin. belki uğraşamadın sıkıldın. peki senin o roberto carlos-servet le ilgili soledigin seylerin bi mantıgını acıklar mısın?tam olarak ne demek istiosun..bana mantıksız diosun ona cvp ver ilk once.. bak güzelim anlama kapasiten bayağı iyi, açıkça görülüyor. Zaten senin dediklerinin ne kadar mantıksız olduğunu anlatmak için öyle mantıksız birşey yazdım. Ha anlayabildin mi? Ha bastı mı? Kaç köşeliymiş? Ya siz kavganızı pm e alın ya da başkaları sizi yörünge dışına alsın[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away [Bu mesaj screamer tarafından 25 Kasım 2004 21:01 tarihinde değiştirilmiştir]
tunch Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 ben göremdim anlatasana (barışa katkı sağlamak ister)[signature][hline]CoH Tunch [i]Energy/Ice Blaster[i] SWG Heyd Spinner of FrF [i]Lost in Galaxy
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 said: Bathory, 25 Kasım 2004 18:38 tarihinde demiş ki: doruk bi$ey söylicem..infona baktım yeni üyesin..son bi kaç mesajın da dikkatimi çekti..biraz fazla agresif degil misin? infoya bakmakla olmuyor işte bir de DoRuK isimli üyenin infosuna bak bakalım.. yeni üyeymişim. evet maalesef bazen agresif olabiliyorum.[signature][hline][b]Türkçe konuş, Türk ol. Biz seni bu şekilde daha fazla önemseriz. İngilizce birşeyler yazdığımızda o kadar komik görünüyoruz ki! Bunun farkında olup güzel dilimize sahip çıkalım. Ne olursa olsun!
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 UEFA tarihinin en zevksiz maçı olur. Çünkü Fenere bu sefer 5 garanti atarız. böylelikle fener finalde en çok yiyen takım ünvanınıda diğer ünvanları arasına katar. Ayrıca maçın yüksek geriliminden dolay. Tribün de en az 10 Türkiye de ise en az 150-200 civarlarında ölüm gerçekleşir.[signature][hline]tuana...
Mich Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 ya şöyle yazdıgınız bi cevaplara bakarsanız ne kadar sacma oldugunu anlıyacaksınız.Ya herkes için değil bu lafım herkes ustune alınmasın.[signature][hline]Ben demişimki: anlayana sivrisinek saz,anlamayana sazı soksan az
silverhelm3 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Ben hic bi zaman dorukla dalasmadım geldi bana laf attı..bende savunma hakkımı kullandım..Bu arada doruk TURKLERIN TURKLERİ desteklemesi mantıksızlıksa mantıklı olan bise solersen sevinirim..[signature][hline]silverhelm.trio
Diomedes Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 neyse silver salla bari sen uzatma[signature][hline]Diomedes Mail MSN ICQ Sanal Mesleğinizi öğrenmek istiyorsanız TIKLAYIN Rot Clan
-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 bjk gruptan çıkamaz.[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör.
Logan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 said: vitae, 24 Kasım 2004 16:37 tarihinde demiş ki: işallah +1.. 2 türk takımını uefa kupası finalinde görmek gayet hoş olur..
Diomedes Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 said: Gabe_Logan, 28 Kasım 2004 19:09 tarihinde demiş ki: said: vitae, 24 Kasım 2004 16:37 tarihinde demiş ki: işallah +1.. 2 türk takımını uefa kupası finalinde görmek gayet hoş olur.. doğru valla uefa kupasında turk takımları görmek hoş olur dogru dıosun[signature][hline]Diomedes Mail MSN ICQ Sanal Mesleğinizi öğrenmek istiyorsanız TIKLAYIN Rot Clan
Öne çıkan mesajlar