Ceti Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 evet arkadaslar bende paticik ekibi olarak US serverlarinda oynamaliyiz kesinlikle. işte sebeb :) *Eğer avrupada oynarsaniz, normal oyuna girme zamanlarında her serverda 200 300 kişilik bir sıra ile karşılaşıp overcamp spot larda exp kasacaksınız.. quest yapmak zorunda kalacaksiniz. şu anda usa de oturan birçok insan bundan yakınıyor ve forumlarda paramızı geri verin falan diyorlar server a girmek icin 300 400 kişi sıra beklemek 30 dakka falan sürüyor nerdeyse.. bu arada bu sorunu çözmek için karakter leri başka serverlara kopyalayabilecekmişiz... eğer öyle bir durum olursa boş bir server seçer oraya geçeriz hepimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Gecirebilecekmisiz diye birsey yok, bunlar dahi oyuncularin fikirleri ve daha resmi bir aciklama yapilmadi..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 iyide abi us in rezilligini ben cok iyi bilirim sabah 5 te prime time vampir gibi yasaman gerekiyo oynayabilmek icin bi sure sonra gercekten zor oluyo aptallasiyo insan uyku duzeni bozuldugu icin bide su ping bilmemne sistemi varmis duyduguma gore us serverina burdan bahlaninca pingin inanilmaz yuksek olucakmis[signature][hline]Gladric Highlander Dragon Knight ML7 BaneLord - Kay Movie1 Movie2 Movie3 Movie4 Dark Thorne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 İlk server açıldıgında her oyunda olur bu tarz şeyler önemli değil yani . + Bliz usi aceleye getirdi Euda bu tarz şeylerin yaşanmaması için ellerinden geleni yapacaklarına eminim neticede pre-order sayısından nasıl bir izdiham yaşancagı belli . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Onu zamanla duzenlerler zaten 400 kısılık sıraya gırıyosun ama 10 dakıka sonra ototmatık alıyo senı oyuna ole 2 saat beklemıyosun sorun degıl o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 ben zate questleri yapıp eğlenmek için alıyorum oyunu?[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Ceti cd-key'ler elinde kaldi galba? :-D sira bekleme konusuna gelince, elbet bir cozum uretilir, avrupada oynamak isteyenler telaslanmasin ve bence avrupa secimleri dogru secim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 eu rulezz eheh beklicem valla ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Lalu biraz oyledir, sever milleti kendi tarafina cekmeyi, dimi Lalu ;)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 valla ben eudan şaşamam us serverına girmek çok sorunlu oluyor[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Daoc ta Basima GElenin WoWdada Başıma Gelmesine izin verrceğimi sanmıyorum eu forever ![signature][hline]Bimx The Bard [Hib/Exc] Giftigadolken The Infil [Alb/Pryd] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 questler bu oyunun en güzel yani bence.benim icin quest yapmak bir zorunluluk bu oyun icin hehe [Bu mesaj xrex tarafından 28 Kasım 2004 18:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar