chagy Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Arkadaşlar,msn smileys hariç,hiç bir animasyon çalışmıyor,yahoo messengerda çalışmıyor,paticikde de çalışmıyor,çalışmıyordan kastım animasyon yok!. bazı gif formatında ki resimler de hareket etmiyor,veya hareketli olduğunu bildiğim bannerlarda hareket etmiyor. bir fikri olan var mı? (yeni kurdum xp yi ve böyle bir sorunla karşılaştım)[signature][hline]click here online now though under contruction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gadabriel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Çektiğin Xp versiyonuyla alakalı olarak Xp yamalarını çekmeyi dene. şayet sp nin son versiyonu değilse[signature][hline]Son nefesimde elimi sen tutacaksın,son sözlerimi bir sen duyacaksın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 hmm xp'de böyle bir özellik var mıydı hatırlamıyorum. aklıma iki şey geliyor, kesin değil tabii: -ya yüklediğin bazı güvenlik programları bu animasyonları engelliyor -ya da xp'de bir ayar yapman gerekiyor. daha önce karşılaşmadım[signature][hline]mono - life in mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 sp2 yi kurdum hala devam ediyordu..sonra çözdüm sorunu.. -internet seçenekleri --Gelişmiş ---Çoklu Ortam ----Web Sayfalarındaki Animasyonları Oynat :lol: neyse saolun yinede :-)[signature][hline]click here online now though under contruction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Bendede senin dedigine yakin bir sorun olu$mu$tu. diger makinemde oldu onun i$letim sistemi winme, yeni yamalarini cektim internetten sorun kalmadi o zaman.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | GamelandTR | Math Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar