Dionysus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mrb Arkadaşlar Ben Hotmail Hesaımı ve Msn accountumu kapatmak istiyorum bunun birYolu varmı acaba?[signature][hline]NotoriuS Demiski: vallaha da billaha da dediin gibi yaptım oldu lem ! Saol. :) Hestia Blackrose Msn = [email protected] En Sevdiğim Kedi Sol Dışa En İyi Oturan Kedidir... This is Dionysus Bknz. Dionysus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 dokunma 1 ay kapanıyor kendi[signature][hline]Elleme orama burama ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dionysus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 ama msn ile girilebiliniyor ben onunda acılmamasını istiyorum[signature][hline]NotoriuS Demiski: vallaha da billaha da dediin gibi yaptım oldu lem ! Saol. :) Hestia Blackrose Msn = [email protected] En Sevdiğim Kedi Sol Dışa En İyi Oturan Kedidir... This is Dionysus Bknz. Dionysus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 bir yolu vardı hatırlayınca anında yazacağım...[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 senin amacin hesabi iptal mi etmek(sen yada baska biri daha sonra yeniden ayni account ile kayit olabilir) yoksa blocklamak mi?(ne sen nede baskasi artik bu hesaba giremez yada yeniden kaydolamaz. Ancak hotmailde boyle birsey yok sanirim. en azindan ben bilmiyorum.. :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Hotmail sayfasından alınmış resmi bilgidir: said: .NET Passport hesabını kapatma .NET Passport Üye Hizmetleri bölümünde .NET Passport hesabımı kapat seçeneğini tıklatın. (Henüz açmadıysanız .NET Passport oturumu açmanız istenir.) Not "@Hotmail.com" e-posta adresi olan bir hesabı kapatıyorsanız, bu işlem boyunca size yardımcı olan yönergeleri izleyin. Verilen bilgileri okuyun ve hesabınızı kapattığınızda neler olabileceğini öğrenin. Not Hesabınızı kapatmak istediğinizden emin değilseniz bunun yerine, MSN siteleri ve hizmetleriyle paylaştığınız bilgi türleri de içinde olmak üzere .NET Passport profilini düzenleme işlemini yapabilirsiniz. Hesabı Kapat'ı tıklatın. [signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar