Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ÖSS Sistemi Değişti!

Gimli

Öne çıkan mesajlar

Sınavların içeriği muhtemelen müfredat olacağı için dersaneleri batıracak bir iş. Stres daha az olacak çünkü yapmanız gereken tek şey bir sene içersinde okulda size verilenleri adam gibi öğrenmek.

Yeterki düşünme tembeli olmayın. Öğrenmek kolay iş.[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]@ primum non nocere
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]

(bkz: Quinthalus) (bkz: Qui)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gallant, 30 May 2003 00:58 tarihinde demiş ki:
Ezberci anlayıştan vazgeçmediğimiz sürece hiçbir sınav sisteminden hayır gelmez.

Doğru söze ne denebilirki?Bir sonav oluyorsun tarihten sırf ezber,matematik bir soru çözüyorsun öğrendiğin kalıba göre....[hline]A pump like orgasm.-Arnold Schwarzenegger
Sosyal ağlarda paylaş

Şu an lisede olanların hiçbirini etkilemez bu olay.2003-2004 yılında 8.sınıfa başlıyacak öğrencileri etkiler.Zaten haberde 1-2 yıl geçiş dönemi hazırlayacağız diyor.Daha uzun sürer bu iş.[hline]_K_SeD_ saygıyla sunar...
Don`t trouble trouble till trouble troubles you!
kyle:Ooo BABA hoşgeldin...
baba:hoşbulduk,hoşbulduk...
kyle:BABA sen ingilizce biliyon mu?
baba:Benim kafamı bozmayın.!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Milli Eğitim bakanının açıklamasına göre, şuanda Öys'ye dönecek diye bir düşünce dahi yokmuş. Adam hatta kızdı soranlara. "ya nerden çıkarıyolar ÖYS'ye döneceğini anlamıyorum" fln dedi.
yani bencede olmayacak bi değişiklik.
ÖSS böle gider..
Öğütücü SiLkiLish Sendikası ;) böĞk!

Arkadaşlar bu arada şafak 15.[hline]orduma katılın gücünüze güç katın >> >push here<
...........................................................
Hä¥ättä Hër ZäMäñ MùtLùLùğùñ Dørùğùñdä GüLüñmëz,
ßäzëñ §ırF Hä¥ätä GıCıKLıK øL§ùñ dÎë ùÇùRùmùñ Këñärıñdä bÎLë §ıRıtäcäk§ıñ!!
=-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-=
Sosyal ağlarda paylaş

enoya bende katılıyorum 10 sene değil sittin sene kassa blaq boğaziçine giremez 8-) kolay gelsin ikinizede 2 hafta mı ne kaldı zaten sınava

bence tek sınav sistemi çok kötü düşünsenize cırcır oluyorsunuz sınava gidiceksiniz

bu sistemin tek dezavantajı tüm konuları bilmen gerekicek yani L1 ağırlıklı şu andaki sadece döndür dolaş benzer tipte sorular çöz olmıcak
Sosyal ağlarda paylaş

• 6 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...