Qui Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Sınavların içeriği muhtemelen müfredat olacağı için dersaneleri batıracak bir iş. Stres daha az olacak çünkü yapmanız gereken tek şey bir sene içersinde okulda size verilenleri adam gibi öğrenmek. Yeterki düşünme tembeli olmayın. Öğrenmek kolay iş.[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]@ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IMGOINGTOWIN Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 boğaziçi üniversitesi dekanının yalancısıyım... ama doğru diyor.?[hline]So need your love, so fuck you all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 said: Gallant, 30 May 2003 00:58 tarihinde demiş ki: Ezberci anlayıştan vazgeçmediğimiz sürece hiçbir sınav sisteminden hayır gelmez. Doğru söze ne denebilirki?Bir sonav oluyorsun tarihten sırf ezber,matematik bir soru çözüyorsun öğrendiğin kalıba göre....[hline]A pump like orgasm.-Arnold Schwarzenegger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 e ezber olamaycka da ne olacak peki?[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Prawler yapma adamlar bize değişik ufukları açacaklarına kapatıyorlar onları...[hline]A pump like orgasm.-Arnold Schwarzenegger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 iyi de bu akdar öğrenciyi sözlü oalrak değerlendirecek zaman ve bütçe yok[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Hmm....[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Şu an lisede olanların hiçbirini etkilemez bu olay.2003-2004 yılında 8.sınıfa başlıyacak öğrencileri etkiler.Zaten haberde 1-2 yıl geçiş dönemi hazırlayacağız diyor.Daha uzun sürer bu iş.[hline]_K_SeD_ saygıyla sunar... Don`t trouble trouble till trouble troubles you! kyle:Ooo BABA hoşgeldin... baba:hoşbulduk,hoşbulduk... kyle:BABA sen ingilizce biliyon mu? baba:Benim kafamı bozmayın.!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Milli Eğitim bakanının açıklamasına göre, şuanda Öys'ye dönecek diye bir düşünce dahi yokmuş. Adam hatta kızdı soranlara. "ya nerden çıkarıyolar ÖYS'ye döneceğini anlamıyorum" fln dedi. yani bencede olmayacak bi değişiklik. ÖSS böle gider.. Öğütücü SiLkiLish Sendikası ;) böĞk! Arkadaşlar bu arada şafak 15.[hline]orduma katılın gücünüze güç katın >> >push here< ........................................................... Hä¥ättä Hër ZäMäñ MùtLùLùğùñ Dørùğùñdä GüLüñmëz, ßäzëñ §ırF Hä¥ätä GıCıKLıK øL§ùñ dÎë ùÇùRùmùñ Këñärıñdä bÎLë §ıRıtäcäk§ıñ!! =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Ben seneye Lise1 olacam. Bu sistem bana da geçerli deyin allah aşkına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 e bizim fen bilimleri neden ÖYS kasıyor peki[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Don değiştirir gibi sistem değiştiriyorlar olmaz ki böle çocuk oyuncağı sanki hayret bişi..[hline]KinGpiN the striked sazan Brother of Archie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 türkiyeye hoşgeldin..[hline]Filled with pain A bruised and darknened soul Spare me from the Life that's full of misery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 enoya bende katılıyorum 10 sene değil sittin sene kassa blaq boğaziçine giremez 8-) kolay gelsin ikinizede 2 hafta mı ne kaldı zaten sınava bence tek sınav sistemi çok kötü düşünsenize cırcır oluyorsunuz sınava gidiceksiniz bu sistemin tek dezavantajı tüm konuları bilmen gerekicek yani L1 ağırlıklı şu andaki sadece döndür dolaş benzer tipte sorular çöz olmıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 said: Prawler, 31 May 2003 00:29 tarihinde demiş ki: e bizim fen bilimleri neden ÖYS kasıyor peki[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] TAAAA ilk sayfada bunu belirttim ama basmıyo işte :) *sakal bırakmaya başlar*[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 said: arcane, 31 May 2003 01:27 tarihinde demiş ki: türkiyeye hoşgeldin..[hline]Filled with pain A bruised and darknened soul Spare me from the Life that's full of misery ahahaha lol Allah'ta seni güldürsün :)[hline]KinGpiN the striked sazan Brother of Archie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Asteroth said: Şimdi nası bi sistem bu bana biri annatsın.Ben bu seneyi pas geçeceğime göre ne olcak yani seneye?[hline]What the hell are you looking down here for? hemen annatalım abi. seneye 2 aşamalı sınav tekrar geliyor işte başka bişi yok. annadın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar