Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spor Yorumcuları İyiler / Kötüler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kazım Kanat: Ne beşiktaşlılar seviyor, ne diğerleri takıyor
Levent Tüzemen: Bazı yorumları çok iyi
Hıncal Uluç: Düşünme kapasitesi diğerlerine oranla iyi
Gökmen Özdenak: Delikanlı adam ;)
Ahmet Çakar: Bazen doğru konuşuyor bazen saçmalıyor
Sinan Engin: İyi adam
Osman bizim Osman: Karizma takılmaya çalışıyor, halbuki adamakıllı çıksa bilmediği konularda sussa hiç de fena adam değil
Ziya Şengül: Çok saçmalıyor sonra o saçmaladıkları ona kapak oluyor

şimdilik benim gündemde olan veya olmaya çalışan olarak gördüğüm bunlar..[signature][hline][b]Türkçe konuş, Türk ol. Biz seni bu şekilde daha fazla önemseriz. İngilizce birşeyler yazdığımızda o kadar komik görünüyoruz ki! Bunun farkında olup güzel dilimize sahip çıkalım. Ne olursa olsun!
Mesaj tarihi:
Hıncal bence doğru söylüyor da adam hep ama hep negatif konuşuyor. Daha galatasaray için iyi bir şey dediğini hiç görmedim. Çok çok nadir güzel bir şey söylediğinde de arkasından daha kötü bir yorum yapıyor.

Haşmet ile Rıdvan takımın 10 numarasıdır diyorum. Başka bildiğiniz iyi kimler var ?[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler
Don't cheat be pro

Mesaj tarihi:
Altan Tanrıkulu çok silik kaldı şu zamanlar çok iyi adam aslında ama..[signature][hline][b]Türkçe konuş, Türk ol. Biz seni bu şekilde daha fazla önemseriz. İngilizce birşeyler yazdığımızda o kadar komik görünüyoruz ki! Bunun farkında olup güzel dilimize sahip çıkalım. Ne olursa olsun!
Mesaj tarihi:
Rıdvan her pozisyone goL demekten ve aLakaLı aLakasız Lafı fenerbahçeye getirmekten vazgeçerse iyi bir yorumcu oLabiLir.
Haşmet çok enteresan noktaLarı yakıLayan ve yorumLayan iyi bir adam.
HıncaL ve Ahmet çakar nabza göre şerbet veren insanLar.
Kazım kanat ise futboLcu soyadLarından başka futboL iLe iLgiLi bişey söyLemiyor.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Mesaj tarihi:
ha$met'in nesi iyi ya?
adam hıncalın tokmakçısı resmen
hıncal ne derse
ha$met ya lafı dolandırıyo dolandırıyo hıncalı haklı çıkartmaya ugra$ıyo,yada beceremeyince sadece onaylıyo
Mesaj tarihi:
Ahmet Çakar, Haşmet, Levent, Rıdvan upper class yorumcular
Ziya, Sinan, Osman iyi yorumcular
Deniz gökçe ye ayrı bi parantez açmak istiyorum komik!
Aklıma gelmemiş bikaç kişi vardır mutlaka ancak ben bir takımın amigoluğunu yapmayan adamları herzaman severim Ahmet Çakar ki Fenerbahçe ye çok giydiren bi adamdır fakat herseferinde istisnasız haklıdır yorumlarında.

En kötü yorumcu da Gökmen'dir. Herzaman konuyu saptırır saçma sapan yerlere getirir alakasız şeylerden bahseder amigonun tekidir.

Turgay hoca da ettiği küfürlerle efsane olmuştur "yok ananın! "[signature][hline] V ò d à n | ICQ
  • Admin
Mesaj tarihi:
Rıdvan Dilmen ----- (salak abi bu herif ciddi salak yani neden verirler gs maçlarına fln )
Kazım Kanat ----- * 2 ( uçuk kaçık olmaya çalışırken agızda cıkan uçuktan farksız olmuştur)
Erman -/+? (eh şimdi komik, odun, fln da arada doru da sölüyor
Şansal -
Haşmet + (gelecek vaadediyor)
Hıncal +++++ ( severim ben adam cok nadir ters düşüyor fikirlerimle, genelde güzel ve dogr uyorumları var)
Turgay - ( yaş 70 iş bitmiş)
Ahmet Çakar ?? (bunu listeye alan insan evladına lol çok güldüm sabah sabah )

:p

ben bir yorumcu bilirim oda silthdir abi

hill hakkında o oyun kurmuyorki maç boyunca ordan oraya top atıp durdu demesi ile tarihe geçmiştir gerisi yalan[signature][hline]regrubmah retsamdnarG
*
dc++ da tr nin en büyük hubi: turkey.no-ip.com:4111

[Bu mesaj DynamicK tarafından 28 Kasım 2004 10:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ahmet Çakar,Rıdvan Dilmen,Erman,Can Bartu.
Diğerleri topu görse bomba sanacak adamlar,Özellikle Hıncal adam rezil kepaze futboldan çakmayan bi tip topu görse bomba sanar.[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör.
FUTBOLA SIDDET KARISTIRAN,FAİR PLAY RUHUNDAN HABERSİZ OLAN,STADA FUTBOL İZLEMEK DIŞINDA HER ŞEYİ YAPMAK İCİN GİDEN HERKESİ ,VE BUNLARA ÇANAK TUTAN,ENGEL OLAMAYAN KULÜP YONETİMLERİNİ ŞİDDETLE KINIYORUM.
Mesaj tarihi:
said:
DynamicK, 28 Kasım 2004 10:28 tarihinde demiş ki:
ben bir yorumcu bilirim oda silthdir abi

hill hakkında o oyun kurmuyorki maç boyunca ordan oraya top atıp durdu demesi ile tarihe geçmiştir gerisi yalan

abi hill oyun kurmuyoki,tüm maç ordan oraya top atıyo...
=)[signature][hline]Rangermania
Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki:
demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye

Mesaj tarihi:
Valla Türkiye'de şu işi bilen bi isim varsa bence o da Rıdvan'dır.

Ama benim favorilerim komedi şovlarından dolayı Erman Toroğlu & Şansal Büyüka'dır. Neden tekrar Show TVye dönmüyolar ya off[signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Mesaj tarihi:
said:
Rewendor, 28 Kasım 2004 11:46 tarihinde demiş ki:
Valla Türkiye'de şu işi bilen bi isim varsa bence o da Rıdvan'dır.

Ama benim favorilerim komedi şovlarından dolayı Erman Toroğlu & Şansal Büyüka'dır. Neden tekrar Show TVye dönmüyolar ya off

Herşey para showtwde...Lig twye sattılar para için programi..
Mesaj tarihi:
beşiktaş yazarlarından yaalım gerisi ile ilgili fikri beyan etmek yanlış olur.

haçmet , güven taner ve basri baykoç

ha bide rıdvan dilmen var tabi. ama onunda sesinin çıkmaması sorunu var maçta konuşurken konsantre olmak lazım rıdvana yoksa duyamıyosunuz. u adam herhalde bu sesi yüzünden başarılı olamadı teknik direktörlükte dedirtiyor. yoksa bu kadar türk futbolunu bilen futbolcuları tanıyan falan bi teknik direktör yoktur herhalde. "bilim ve istatistik ile çalışıcaz" diyen teknik adamın bilmediği kaç futbolcuyu biliyor acaba rıdvan.[signature][hline]CoH
Tunch [i]Energy/Ice Blaster[i]
SWG
Heyd Spinner of FrF [i]Lost in Galaxy
  • Yeni Oluştur...