nbl_silencer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Rıdvan Dilmen +++ Kazım Kanat ----- Erman --- Şansal - Haşmet ++++ Hıncal +++ Turgay - Ahmet Çakar ?? . . .[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 hıncal,haşmet,mehmet demirkol,altan tanrıkulu,rıdvan dilmen,gürcan bilgiç +++ osman darbukacı,ahmet çakamaz, ---[signature][hline]i love this game! tractor pulling
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Kazım Kanat: Ne beşiktaşlılar seviyor, ne diğerleri takıyor Levent Tüzemen: Bazı yorumları çok iyi Hıncal Uluç: Düşünme kapasitesi diğerlerine oranla iyi Gökmen Özdenak: Delikanlı adam ;) Ahmet Çakar: Bazen doğru konuşuyor bazen saçmalıyor Sinan Engin: İyi adam Osman bizim Osman: Karizma takılmaya çalışıyor, halbuki adamakıllı çıksa bilmediği konularda sussa hiç de fena adam değil Ziya Şengül: Çok saçmalıyor sonra o saçmaladıkları ona kapak oluyor şimdilik benim gündemde olan veya olmaya çalışan olarak gördüğüm bunlar..[signature][hline][b]Türkçe konuş, Türk ol. Biz seni bu şekilde daha fazla önemseriz. İngilizce birşeyler yazdığımızda o kadar komik görünüyoruz ki! Bunun farkında olup güzel dilimize sahip çıkalım. Ne olursa olsun!
nbl_silencer Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Hıncal bence doğru söylüyor da adam hep ama hep negatif konuşuyor. Daha galatasaray için iyi bir şey dediğini hiç görmedim. Çok çok nadir güzel bir şey söylediğinde de arkasından daha kötü bir yorum yapıyor. Haşmet ile Rıdvan takımın 10 numarasıdır diyorum. Başka bildiğiniz iyi kimler var ?[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 siz olaya kendi takımlarınız yönünden bakıyorsunuz hıncal konusunda gibime geldi. hıncal uluç'un futbol hakkındaki dikkat edin "futbol" hakkındaki yorumları çok doğru.[signature][hline]i love this game! tractor pulling
nbl_silencer Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 lan biz ne dedik! ? ! zaten baymışım MOSFET çalışmaktan... ufff.[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro
nameless Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Altan Tanrıkulu yönetir valla adam anlıyor futboldan[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle [Bu mesaj nameless13 tarafından 28 Kasım 2004 02:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 dövseydin??[signature][hline]i love this game! tractor pulling
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Altan Tanrıkulu çok silik kaldı şu zamanlar çok iyi adam aslında ama..[signature][hline][b]Türkçe konuş, Türk ol. Biz seni bu şekilde daha fazla önemseriz. İngilizce birşeyler yazdığımızda o kadar komik görünüyoruz ki! Bunun farkında olup güzel dilimize sahip çıkalım. Ne olursa olsun!
Mave Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Rıdvan her pozisyone goL demekten ve aLakaLı aLakasız Lafı fenerbahçeye getirmekten vazgeçerse iyi bir yorumcu oLabiLir. Haşmet çok enteresan noktaLarı yakıLayan ve yorumLayan iyi bir adam. HıncaL ve Ahmet çakar nabza göre şerbet veren insanLar. Kazım kanat ise futboLcu soyadLarından başka futboL iLe iLgiLi bişey söyLemiyor.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü
Bathory Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 ha$met'in nesi iyi ya? adam hıncalın tokmakçısı resmen hıncal ne derse ha$met ya lafı dolandırıyo dolandırıyo hıncalı haklı çıkartmaya ugra$ıyo,yada beceremeyince sadece onaylıyo
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Ahmet Çakar, Haşmet, Levent, Rıdvan upper class yorumcular Ziya, Sinan, Osman iyi yorumcular Deniz gökçe ye ayrı bi parantez açmak istiyorum komik! Aklıma gelmemiş bikaç kişi vardır mutlaka ancak ben bir takımın amigoluğunu yapmayan adamları herzaman severim Ahmet Çakar ki Fenerbahçe ye çok giydiren bi adamdır fakat herseferinde istisnasız haklıdır yorumlarında. En kötü yorumcu da Gökmen'dir. Herzaman konuyu saptırır saçma sapan yerlere getirir alakasız şeylerden bahseder amigonun tekidir. Turgay hoca da ettiği küfürlerle efsane olmuştur "yok ananın! "[signature][hline] V ò d à n | ICQ
enema Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 ridvan hincal ve hasmet iiidir kazim turgay ve ziya komiktir[signature][hline]fol lol the doh fol the day
Diomedes Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Ermanla şansal bi araya geldimi zaten futbolun içine ediolar.
By_frikik Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 SAçma veya degil izlerken zevk aldıgım yorumcular; Erman toroglu Hıncal uluç Aziz üstel&Ömer çavuşoglu Kazım kanat Ötekılerını ızlerken zevk almıyorum
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Admin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Rıdvan Dilmen ----- (salak abi bu herif ciddi salak yani neden verirler gs maçlarına fln ) Kazım Kanat ----- * 2 ( uçuk kaçık olmaya çalışırken agızda cıkan uçuktan farksız olmuştur) Erman -/+? (eh şimdi komik, odun, fln da arada doru da sölüyor Şansal - Haşmet + (gelecek vaadediyor) Hıncal +++++ ( severim ben adam cok nadir ters düşüyor fikirlerimle, genelde güzel ve dogr uyorumları var) Turgay - ( yaş 70 iş bitmiş) Ahmet Çakar ?? (bunu listeye alan insan evladına lol çok güldüm sabah sabah ) :p ben bir yorumcu bilirim oda silthdir abi hill hakkında o oyun kurmuyorki maç boyunca ordan oraya top atıp durdu demesi ile tarihe geçmiştir gerisi yalan[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * dc++ da tr nin en büyük hubi: turkey.no-ip.com:4111 [Bu mesaj DynamicK tarafından 28 Kasım 2004 10:30 tarihinde değiştirilmiştir]
-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Ahmet Çakar,Rıdvan Dilmen,Erman,Can Bartu. Diğerleri topu görse bomba sanacak adamlar,Özellikle Hıncal adam rezil kepaze futboldan çakmayan bi tip topu görse bomba sanar.[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör. FUTBOLA SIDDET KARISTIRAN,FAİR PLAY RUHUNDAN HABERSİZ OLAN,STADA FUTBOL İZLEMEK DIŞINDA HER ŞEYİ YAPMAK İCİN GİDEN HERKESİ ,VE BUNLARA ÇANAK TUTAN,ENGEL OLAMAYAN KULÜP YONETİMLERİNİ ŞİDDETLE KINIYORUM.
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 said: DynamicK, 28 Kasım 2004 10:28 tarihinde demiş ki: ben bir yorumcu bilirim oda silthdir abi hill hakkında o oyun kurmuyorki maç boyunca ordan oraya top atıp durdu demesi ile tarihe geçmiştir gerisi yalan abi hill oyun kurmuyoki,tüm maç ordan oraya top atıyo... =)[signature][hline]Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Valla Türkiye'de şu işi bilen bi isim varsa bence o da Rıdvan'dır. Ama benim favorilerim komedi şovlarından dolayı Erman Toroğlu & Şansal Büyüka'dır. Neden tekrar Show TVye dönmüyolar ya off[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
By_frikik Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 said: Rewendor, 28 Kasım 2004 11:46 tarihinde demiş ki: Valla Türkiye'de şu işi bilen bi isim varsa bence o da Rıdvan'dır. Ama benim favorilerim komedi şovlarından dolayı Erman Toroğlu & Şansal Büyüka'dır. Neden tekrar Show TVye dönmüyolar ya off Herşey para showtwde...Lig twye sattılar para için programi..
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Telegol'de kına gecesı *!Kopar*[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
uncla Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 H.Uluç,R.Dilmen,A.Çakar,H.Babaoğlu,K.Onuk,E.Toroğlu bence iyiler..[signature][hline]R+
Bloodscalp Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 hıncal genelde başkalarinin gormedigi seyleri soyluyor cogu zaman da dogru
-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 ya get işine hıncal topu görse bomba sanar ..[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör.
tunch Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 beşiktaş yazarlarından yaalım gerisi ile ilgili fikri beyan etmek yanlış olur. haçmet , güven taner ve basri baykoç ha bide rıdvan dilmen var tabi. ama onunda sesinin çıkmaması sorunu var maçta konuşurken konsantre olmak lazım rıdvana yoksa duyamıyosunuz. u adam herhalde bu sesi yüzünden başarılı olamadı teknik direktörlükte dedirtiyor. yoksa bu kadar türk futbolunu bilen futbolcuları tanıyan falan bi teknik direktör yoktur herhalde. "bilim ve istatistik ile çalışıcaz" diyen teknik adamın bilmediği kaç futbolcuyu biliyor acaba rıdvan.[signature][hline]CoH Tunch [i]Energy/Ice Blaster[i] SWG Heyd Spinner of FrF [i]Lost in Galaxy
Öne çıkan mesajlar