yav Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 demek ki baya merkezi bi yerde oturuyomuşum evden markete giderken gaz etkisine maruz kaldım allah belasını versin bu memleketin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Dönüyorum.bu da böyle bir hatıra oldu. Vay arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Finklorpeyniri said: avrupada nasıl kutlanıyor 1 mayıs bir bak sonra anlarsın neden kapatılıyor ulaşım falan. bir mayısı insan kutlamıyor çünkü. kes lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Fistan said: dingillere fistik atmayin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 sana mı atsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 YÜRÜ ÇETO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 tatlı su işçi partilisi çıktı lan çeto. forumdaki çetoyla realdeki tutmadı. bizim gördüğümüz çeto köprüye ihtiyaç duymaz yüzerek yine giderdi. hemde sırtında yoldaşlarını taşıyarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 ciddiye alıp cevap vermeseniz azalarak bitçekler işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 geldi forum omurgasızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Abi biri beni aydınlatabilir mi acaba. Taksimde hayvan gibi inşaat var, 30 metreye kadar falan çukurlar var diye duydum. Bu kalabalıkta arbade çıkmayacağını kim garanti ediyor da bu sendikalar taksimde ısrarcı? Dün vali konuşuyordu, bir tane meydan varmış taksimin bilmemkaç katı, oraya 1 milyon kişi getirsinler kutlasınlar taksime izin vermiyoruz diye. Var mı bunun bir mantığı? Yani benim gördüğüm kimse kutlanmasın demiyor ama çeto gibi ajan provakatörler 1 MAYISI ENGOLOUORLAR falan kafasında. Yanlış biliyorsam düzeltebilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 herşeyi yanlış biliyorsun neresinden başlayalım düzeltmeye. başbakan da demokrasi var diyo ülkede mesela, inanak mı ona da ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 bir doğruluk mezurası olarak sparkcaster. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Valla düzelt, son günlerde hiç ilgilenemedim iş güç. Dün biraz tv falan baktım. Adam meydan verdik alın diyor, nesi yanlış düzelt de bilelim? Böyle sarkastik mesajlar atacağına adam gibi yanlış biliyorsam şu şu yanlış diye düzeltebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Finklorpeyniri said: bir doğruluk mezurası olarak sparkcaster.dasdasfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Sıkıyönetim ilan ediyor sanki haysiyetsizler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 bişey bildiği yok. kalitesiz kültürsüz bir adamdan yanlış ve haksız olmak dışında hiçbirşey öğrenemezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Dur oğlum konuşturmaya çalışıyorum tatlı dille. Çaktırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 hehehehehe hadi yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Hani cevap? LLÖAEÖALE YANLOŞ BOLOYRSON APTAL AMAMERAMEEMEM den başka argümanın yok çünkü 99%. hadi grş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 1 mayıs bütün işçi ve emekçi kardeşlerime kutlu olsun. olsunda neden çalıştığımı anlamış değilim henüz. işe geldim, patronlar daha gelmemiş bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 hadi bye, trollere laf anlatmayı bırakalı oluyo epey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Sparkcaster said: hadi bye, trollere laf anlatmayı bırakalı oluyo epey. Böyle haklı olmaya çalışmak 15 yaşında falan bırakıldı. Devam Sıpark devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Sparkcaster said: herşeyi yanlış biliyorsun neresinden başlayalım düzeltmeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 'o öyle değil' 'bu böyle değil' 'ahahahaah siz öyle inanın ahahah' 'yanlışsın aheahaeh' 'cevap vermeyin' böle böle sıfır kıredibilitiye düştün be spark. hani eskiden o kadar çok yazdın o kadar çok beynine beynine döndürüldü ki yazdıkların. artık onunda farkındasın yazsan biri çıkıp seni yine okula götürecek. eğitilmemek için bu tip yöntemlerle dansetmek dışında hiçbirşeyin kalmadı. neye cevap vereceksin tabi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 en basit argümanları söyleyeyim, taksim meydanı mevcut haliyle halen bayrama uygun şu anda uygulanan polis gücünün belki 10'da 1'i gerekli önlemleri almaya çoktan yeterdi üçüncüsü de neden taksim meydanı, onu da ödev veriyorum bi zahmet araştır azcık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar