Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ziya Doğan istifa etti

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Barcelona ne zamandır şampiyon olamıyo avrupa kupalarında bi başarı gösteremio iyi futbol oynuyamıo frank rijjkard bu sene bunların hepsini başarıcak herkes bundan emin.Benim demek istediğim şu hangi teknik direktör olursa olsun zaman tanınmalı türkiye liginde böle bişi yok üst üste 3 maç kaybet kovuyolar.Del bosquede biraz zaman tanınmalı,bu saatten sonra bi antrenör değişikliği yarardan çok zarar yapar bjkde.[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör.
FUTBOLA SIDDET KARISTIRAN,FAİR PLAY RUHUNDAN HABERSİZ OLAN,STADA FUTBOL İZLEMEK DIŞINDA HER ŞEYİ YAPMAK İCİN GİDEN HERKESİ ,VE BUNLARA ÇANAK TUTAN,ENGEL OLAMAYAN KULÜP YONETİMLERİNİ ŞİDDETLE KINIYORUM.
Mesaj tarihi:
Türkiye de başarıyı puanlamı ölçüyorsunuz?

Çok komiksiniz.Mafyasından bürokratına kadar herkesin elini sokup karıştırdığı türkiye liglerinde başarıyı puanla ölçerseniz.Bu lige Teknik Direktör dayanmaz.

Başarıyı puanla ölçen hiçbir klup ilerliyemez.[signature][hline]tuana...
Mesaj tarihi:
tabi işin içine mafya girdiği zaman PUANLar gözönüne aLınmıyo. En sona kaLan 2 - takımın mafya LiderLeri şampiyonLuk kupasını uzak bi yere koyup siLahLarıyLa ateş ediyorLar. Hangisi kupayı vurursa o kupayı aLıyor ve şampiyon oLuyor.

Töbe töbe...[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Mesaj tarihi:
ne mafyası ne brüokratı yok öle şeyler artık türk futbolunda..Geri kafalımısınız nesiniz ya?[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör.
FUTBOLA SIDDET KARISTIRAN,FAİR PLAY RUHUNDAN HABERSİZ OLAN,STADA FUTBOL İZLEMEK DIŞINDA HER ŞEYİ YAPMAK İCİN GİDEN HERKESİ ,VE BUNLARA ÇANAK TUTAN,ENGEL OLAMAYAN KULÜP YONETİMLERİNİ ŞİDDETLE KINIYORUM.
Mesaj tarihi:
işte bu yüzden GaLatasaray camiası beşiktaştan daha büyük ve oturakLı diyorum...

P.S. : YazıLarımı , soL taraftaki " Mave " yazısının üzerini kapatarak , bir daha dikkatLi bir şekiLde okuyunuz. Daha sonra çıkardığınız sonucu bir daha gözden geçiriniz. Yine başaramaz iseniz bana ÖMS yoLu iLe uLaşmayı deneyiniz zira bu topiciğin amacı ZİYA DOĞAN[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Mesaj tarihi:
Tartışılan mafya değil zaten. sadece birinci olanın başarılı sayılamayacağı.

Eğer sadece 1. başarılı dersek futbolu, uzun dönemli çalışmayı öldürürüz.

Diğer söylediğimiz şey de bu sabırsızlık Türk hocalara çok daha katı uygulanıyor. Bakınız Rıdvan Dilmen ve gene fenerin çoban teknik direktörü... (eski alman...)[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler
Don't cheat be pro

Mesaj tarihi:
Bu konu zaten Ziya doğan'dan dolayı çıktı. Beşiktaş'ı kaldıramaz vs vs dendi. Ben de diyorum ki Beşiktaş'ı kaldırabilecek kapasitesi olsa dahi işi yabancı bir hocaya göre çok daha zor olur. Çünkü az önce bahsettiğim bu sabırsızlık durumu Türk hocalara daha ağır uygulanıyor.[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler
Don't cheat be pro

Mesaj tarihi:
Açtırmayın ergün gürsoy , Kaleci zalad , Doğan Araba konularını...

Sonra başarı=puanmış.

Türkiye de bi kere başarı=puan olsaydı Bu yıla kadar elbet bi Anadolu klubu şampiyon olurdu.

İngilterede adamlar 20 yıl takım yönetiyorlar.
16. da bitiriyorlar ligi Şampiyonda oluyorlar.

Türkiye de bi maçla antrenör kovuluyor.Siz zannediyorsunuzki Milyar$ lık bir rantta sadece yayın geliri 600milyon $ olan bir ligde kimsenin parmağı olmayacak.
Oraya parmak atmııcak adama ben parmak atarım ben.[signature][hline]tuana...
Mesaj tarihi:
aç açta eLinde beLge varsa aç :)
geçen bunu çok tartıştık , beLgesiz oLunca bi işe yaramıyo[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Mesaj tarihi:
Man. United ile 1000. maçına çıkmış adam. 1000 maç. Bu sırada kaybettiği kaç tane şampiyonluk vardır? Bu adamı başarısız yapar mı?

Açık bir İngiliz ligini seyredin, bir de bizim futbol dediğimiz oyna bakın. Tek maç ile değerlendirmeyin. Tek şampiyonluk ile değerlendirmeyin.[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler
Don't cheat be pro

Mesaj tarihi:
said:
nbl_silencer, 27 Kasım 2004 22:22 tarihinde demiş ki:
Bu konu zaten Ziya doğan'dan dolayı çıktı. Beşiktaş'ı kaldıramaz vs vs dendi. Ben de diyorum ki Beşiktaş'ı kaldırabilecek kapasitesi olsa dahi işi yabancı bir hocaya göre çok daha zor olur. Çünkü az önce bahsettiğim bu sabırsızlık durumu Türk hocalara daha ağır uygulanıyor.

Ziya DOĞANın biLdiğin en büyük başarısı iLe DeL BOSQUEnin biLdiğin en büyük başarısını karşıLaştır , sonra beşiktaşına ikisine de vereceği kredi oranLarını buLmaya çaLış.

P.S. : BeLki biLmiyorsundur , deL bosque ReaL Madrid efsanesi zamanında o takımın başındaydı.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Mesaj tarihi:
said:
nbl_silencer, 27 Kasım 2004 22:27 tarihinde demiş ki:
Man. United ile 1000. maçına çıkmış adam. 1000 maç. Bu sırada kaybettiği kaç tane şampiyonluk vardır? Bu adamı başarısız yapar mı?

Açık bir İngiliz ligini seyredin, bir de bizim futbol dediğimiz oyna bakın. Tek maç ile değerlendirmeyin. Tek şampiyonluk ile değerlendirmeyin.

Bahsettiğiniz " Sir " takımını şampiyon yapamadığı zaman çıkıp medyanın karşısına bütün taraftarLardan özür diLiyor ve başarısızLığını kabuL ediyor.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Mesaj tarihi:
said:
blackchaos, 27 Kasım 2004 22:28 tarihinde demiş ki:
Şike olsaydı biz yapardık
diyen pişkin adamın neyinin belgesini göstericem.

ben anLamam beLge isterim :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Mesaj tarihi:
1. si ben Del Bosque den daha çok kredi alabilir, almalıdır demedim. Türk bir hoca yabancı bir hocaya göre daha zor koşullarda çalışır dedim. Bknz Rıdvan, Bknz Oğuz vb.

2. O Del Bosque senin gibi düşünen kişiler tarafından Real Madrid'den atıldı. Finale kadar taşıdığı ama şampiyon yapamadığı için gönderildi.[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler
Don't cheat be pro

Mesaj tarihi:
said:
Mave, 27 Kasım 2004 22:30 tarihinde demiş ki:
said:

Açık bir İngiliz ligini seyredin, bir de bizim futbol dediğimiz oyna bakın. Tek maç ile değerlendirmeyin. Tek şampiyonluk ile değerlendirmeyin.

Bahsettiğiniz " Sir " takımını şampiyon yapamadığı zaman çıkıp medyanın karşısına bütün taraftarLardan özür diLiyor ve başarısızLığını kabuL ediyor.

bu teknik direktörün nezaketidir, kişiliğidir vs vs. Kimse özür diledi diye bir adamı takımın başında tutmaz. Yönetim gerçekten kötü olduğunu düşünürse değiştirir. Ama yönetim sadece şampiyonluğa bakmadığı için atmaz adamı.[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler
Don't cheat be pro

Mesaj tarihi:
Hayır o sene Şampiyonlar Ligini aldı ama Ligi kazanamadı diye gönderildi diye biliyorum ben.
Ayrıca defansa Nesta yı istemiş yerine Ronaldo alınmış diye başkana sert çıkmış...

Del bosque nin yanında bir türk lazımdı çok büyük işler yapardı.
Ne kadar büyük olursa olsun türkiyeyi tanımıyor.[signature][hline]tuana...
Mesaj tarihi:
Türkiye de medyayı susturabilen teknik direktöre her zaman ekmek vardır[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!..
Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken)
Mesaj tarihi:
hehe fatih terimin ermanı susturması geldi aklıma direkt. nasıl maymun etmişti ermanı. o ana dek sürekli eleştiriyordu fatih terimi ondan sonra damarlarını kessen sarı kırmızı akardı herhalde birkaç hafta
Mesaj tarihi:
said:
nbl_silencer, 27 Kasım 2004 22:38 tarihinde demiş ki:
said:
Mave, 27 Kasım 2004 22:30 tarihinde demiş ki:
said:

Bahsettiğiniz " Sir " takımını şampiyon yapamadığı zaman çıkıp medyanın karşısına bütün taraftarLardan özür diLiyor ve başarısızLığını kabuL ediyor.

bu teknik direktörün nezaketidir, kişiliğidir vs vs. Kimse özür diledi diye bir adamı takımın başında tutmaz. Yönetim gerçekten kötü olduğunu düşünürse değiştirir. Ama yönetim sadece şampiyonluğa bakmadığı için atmaz adamı.

Ben yönetimin tutup tutmamasından bahsetmiyorum. Sadece sana BAŞARININ tanımını yapıyorum.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Mesaj tarihi:
Ben de diyorum ki adam başarısız görse kovar. Ama tek bir şampiyon olamamasını bir başarı kıstası olarak görmüyor demekki adamlar. Doğrusu da bu. Lütfen bana "her şampiyon olamayan başarısızdır" düşüncesini savunmaya çalışma. Saçma. Bir teknik direktör başarılı bir şekilde çalışsa da şampiyon olamayabilir.

Doğru düzgün futbol oynanan ülkelerde zaten her sene şampiyon olman beklenemez. Olmazsan da takımın seni göndermez.

Dünya üzerinde kaç tane başarılı teknik adam var? Kaç tanesi her sene şampiyon olabiliyor? Hadi onu geçtim kaç tanesi doğru düzgün liglerde 2-3 sene üst üste olabiliyor.
[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler
Don't cheat be pro

[Bu mesaj nbl_silencer tarafından 27 Kasım 2004 23:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
peki sana daha açık anLatayım. Şimdi adama BAŞARILI diyorLar. Neden açıkLayayım.

DiyeLim ki adam 20 sezon takımı yönetti. Eğer bu adam 10 sezon bu takımı şampiyon yapabiLmiş ise BAŞARILDIR.
Neden başarıLıdır çünkü ( 10 / 20 ) * 100 = 50 , yani adam geçer not aLmıştır.

Yani şampiyon yapamadığı sezon BAŞARISIZ oLsa biLe tüm geçmişinde BAŞARILIDIR.

Sonuçta o sezon şampiyon yapamadığı için BAŞARISIZDIR.

Şimdi nasıL ?[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Mesaj tarihi:
Alınma ama hala saçma. Bu mantık ile ilk senesinde şampiyon olamayanların %100 başarısız oldukları için gönderilmesi lazım ama Barselona vb aklı selim pek çok klup şampiyon olamadı diye hocasını ilk seneden göndermiyor.

Sadece şampiyon olan başarılıdır veya Galatasayarı şampiyon yapamayan her hoca başarısızdır lafı hala hatılı. Kabul et bitsin. Veya kendi kendine uğraşmaya devam. Dersim var baya çıkmam lazım.

[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler
Don't cheat be pro

[Bu mesaj nbl_silencer tarafından 27 Kasım 2004 23:17 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...