GilthanasUO Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 scriptleri servera nası entegre edicem.ve yeni publishleride öle... lütfen bu konuda yardımcı olun.. çünkü ne zmn denesem error veriyor.[signature][hline]Gilthanas
Larethian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 scriptleri servera entegre etmek derken çalıştırmaktan bahsediyorsan biraz arama yaparak bulabilirsin bir çok açıklamayı . Diğer yönden eğer bir function ada events içerikli scriptleri nasıl çalıştıracağını soruyorsanda yine arama motorunu kullanamanı ve bu konuda çok sağlıklı açıklamarı bulabilirsin. Farklı bir sorunun war ise yine buradan cevaplamaya çalışacağım ve arkadaşlarımda sana yardımcı olurlar. .[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas World: Zenith & Enlil. Ada.net Krisha From Lowca [SwG]
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Lareth kısaca ara, benide hasta etme demeye çalışıyo :)[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! | [Bu mesaj Black_Lupin tarafından 27 Kasım 2004 12:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Larethian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 yok estafirullah öyle bir düşünce yok . ama dediğin şekilde yazıncada yanlış anlaşılıyoruz.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas World: Zenith & Enlil. Ada.net Krisha From Lowca [SwG]
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Biliyosunki şaka yapıyom :D . Şaka bi yana bir scripti eğer servera eklemeyi bilmiyorsan en basit yolunu yazıyorum . Script olduğunu bildiğin butun dosyaların uzantısını .scp yap sonrada C:/sphere/scripts klasorunun içine at ...[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! |
Albert Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Scriptleri server'a entegre etmek icin ilk once txt formatindan scp formatina notepad'den farkli kaydet diyerek ornegin; "hedehodo.scp" tarzinda kaydediyorsun. Bu dosyayi C:spherescripts klasoru altina atiyorsun. Daha sonrada sphere acik ise console'a bir kere "r" yazip enter'la daha sonra bir kere daha "r" yaparak resync'i tamamla. script'in eklenmi$ oldu.. Bu i$lemi sphere kapali iken yaparsan resync atmana gerek yok cunku acarken zaten senin scriptini gorecek eger dogru uzanti ile kaydettiysen.[signature][hline]Mon dieu!! Tu me couvres de mes amis. Je peux m'occuper moi même avec mes ennemis...
GilthanasUO Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 runuo server bnmki.bi script var mesela elimde bunu scripts klasörüne atıyorum hata veriyo,spawnlarıda nası koyucağımı hatta publishide bilmiyorum.pandoras boxda bu tip şeyler desteklenmediği için zor oluyo...
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 scripts klasörüne atacağın her .cs dosyasını otomatik olarak server görür. nereye atacağında önemli değil, yani istersen scripts klasörü içine 2343 tane klasör açıp onun içine at... muhtemelen senin attığın script, başka bir tanesi ile çakışıyor.[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe
Ceday Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 hatayı yazsana? muhtemelen duplicate class define/class is already defined gibi bi hata alıyorsundur eger olan birseyi tekrar atmaya calısıosan..
GilthanasUO Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 herşey bi yana spawnları nası koycam lütfen yardım edin.sadece spawnları yerli yerine koymak istiyorum...
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 said: CEDAY, 27 Kasım 2004 15:57 tarihinde demiş ki: hatayı yazsana? ...duplicate class define/class is already defined... CEDAY'ın dediğini biraz daha açıyım. eğer böyle bir hata alıyorsan, muhtemelen yüklemek istediğim sistem, runuo dosyaları içinde de değişiklik yapmanı gerektiriyordur örn: yeni bir büyü eklersin, BaseSpell.cs dosyasında da bir değişiklik yapmanı gerektirir bu. bu büyüyü yayınlayan insanda, kolaylık olsun diye o dosyayı (basespell.cs) da yanında yayınlar. ama sen gidip o dosyayı başka bir ilgili klasör içine değilde, başka yere atarsan iki tane BaseSpell.cs dosyan olur. o da olmaz tabii ;) tabii başka bir sorun da olabilir hala, ben ceday'ın bahsettiği konuda açıkladım. belki de sorun public bir yöntemin, daha önce de var olması ile alakalıdır. isim çakışması falan... ki bu da üstteki örneği içine alan bir durum :) uzun oldu...[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 said: GilthanasUO, 27 Kasım 2004 17:13 tarihinde demiş ki: herşey bi yana spawnları nası koycam lütfen yardım edin.sadece spawnları yerli yerine koymak istiyorum... runuo'nun default spawn sistemi dışında mı spawn koymak istiyorsun? yoksa direk hazır spawnları mı kuramadın?[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 neyse ben yukarıdaki iki soruma görede cevap vereyim :) birinci durumda, amacın osi based vendor vs. koymak ise (ki npc monster'ları koyamıyorsun) "admin" komutu ile çıkan gump'ta, "world building" sekmesinden, "generate" başlığı altında vendor, moongate gibi şeyleri koyabiliyorsun. ["world building" ya da "generate" olmayabilir isimler, aklımdan söylüyorum. sonuçta admin komutundan sonra bulursun zaten] ama amacın yaratık falan koymaksa (ki vendor vs. de koyarsın), "runuo forum/script submissions"ta sistemler var. tavsiyem "mega spawner". kolay gele.[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe
GilthanasUO Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 defaultları kuramadım.megaspawnerı download ettim bakalım nolacak..
Öne çıkan mesajlar