Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

energy/cold blaster hakkında


tunch

Öne çıkan mesajlar

selam herkese tekrar. bugün bol bol karakter açıp az çok denedim. düşük levellarda tabii. en başlarda en az zorlandığım kombo yukardeki olduğu için bu yönde ilerlemeyi düşünüyorum gibi.

patideki ufak muhabbete ıce/energy nin fena bi seçim olmadığı kanaatine vardım.ancak tecrübe eksikliğim ve solo oyundna çok grup oyununa merak sardığım için sizlerinde görüşünü almak istiyorum.

yarında biraz daha gelişip saldırıları kendim deniycem zaten en iyi yol budur her zaman ama gelişince büyük bi grupta sağlam mish lerde aldığım için pişman olucağım saldırılarla takılmak pek arzu ediceğimiz bişey olmasa gerek :)

herkese teşekkürler şimdiden :)

ha bu arada sınıfını değiştir demeyin zor buldum zaten kendime göre bişey kafayı sıyırmıyım yine char yaratırken :)[signature][hline]CoH
Tunch [i]Energy/Ice Blaster[i]
SWG
Heyd Spinner of FrF [i]Lost in Galaxy
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

merhabalar, scrapper yada tanker olmadığı sürece ilk başlarda bütün sololarda zorlanabilirsin.
hangisini kombinasyonu daha çok beğendiysen onunla oyna derim ben sana, çünkü en önemlisi senin aldığın zevktir, kendine ona göre bir karakter bulmuşsun aynen devam et. her karaterle solo yapabilirsin oyunda (controller hariç diyebilirim sanırım lvl 32 ye kadar), solo yaparken tek farkı archtype ına göre kaybedeceğin zaman olacaktır. Tabi sen grup ile daha çok zevk alacağından bahsetmişsin, blaster için grup ile görev yapmak çok eğlencelidir herhalde. Değil mi blaster arkadaşlar :).[signature][hline]try not.
do.
or do not.
there is no try.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bana sorarsan keşke blaster olmasan derim ama sen dene ve ne seversen onu al.

İllaki blaster ister isen secondary olarak ice çok güzel bir seçim. Primarylerde hepsinin bazı + ve - leri var.
Energy: En iyi tek hedef blaster'ı ama AoE eksiği var. Snipe'ı çok güçlü. Knock Back özellikli saldırılar. sesleri çok güzel.
Assault Rifle: En keskin nisanci atak. Bence dengeli. AoE de var tek hedef de ama AoE'leri çok güçlü. İyi tarafı bazı atakları lethal bazıları fire dmg. veriyor. Birine resisti olana alternatif saldırı imkanın var.
Elektrik: Seslerini ve efektlerini çok begenirim ben. Ama resmi forum tartışmaları en zayıf blaster olduğunu söylüyor. Endurance drain özellikli saldırılar. PvP başlayınca en etkili overall hero olacağı görüşü yaygın. Kimsede endurance drain resistansı yok çünkü.
Ice: Slow etkili ataklar. Zebris'i izlemek bir zevktir ;)
Fire: En AoE blaster. En hızlı level atlayan balaster dolayısıyla. Tek saldırı ile kalabalık mavi-yeşil grupları yok edebiliyor. Ancak boss'lara karşı uzun savaşlar vermek zorunda, tek hedefe karşı "sağlam" atakları yok. Sesleri ve animasyonlarını ben sevmedim.

Blaster demek debt koleksiyoncusu demektir ve oynaması ZORdur. taktik ister uyanık olmak ister. Bol bol kaçmak ister. Grupta genelde ilk düşen blasterlardır. Bir de çok bol bulunurlar.

Seçim senin Heyd. Yukarda yazdıklarım kendi kişisel görüşlerim detaylı bilgi için buraya bir bak bence.[signature][hline]COH:
AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup.
Usta Science Dark Melee/Regen
Baloncu Natural Defender Force Field/Radiation
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ice swordla beraber baya bi zevkli olmaya başladı karakter. scrapper gibi tek yönlü değil karakter burda bi artı var kendi açımdan. monoton savaşmıyordun moblarla. uzaktan durdurup sonrada energy blastlari saydırmak yanına gelirsede hemen kılıcı kınından (!) çıkartmak baya zevkli. güzel olucak gibi oyunda görüşürüz :)[signature][hline]CoH
Tunch [i]Energy/Ice Blaster[i]
SWG
Heyd Spinner of FrF [i]Lost in Galaxy
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...