karaktersiz Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Merhabalar. anakartım ECS 945gct-m2 Eski ekran kartım yandığı için bugün idare edeceğini düşündüğüm amd sapphire hd 5450 1 gb 2.8 ghz 64 bit ekran kartı aldım. Fakat bilgisayarım görüntü vermeden açılıp kapanıyor sürekli. Bios'ta onboard vga sekmesi olmadığı için devre dışı bırakamadım. onboard kullanarak tüm driver'ları kaldırdım fakat yine çözüm olmadı. Yardım ederseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 ekran kartı değil anakart yanmış olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Şu an onboard olarak kullanıyorum bilgisayarı. Eski bir ekran kartıyla da çalışıyor. anakartın yandığını zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Eski vga nvidia değildi değil mi ? Öyle bir şey yapmazsın sanırım. Driver uyumsuzluğu dışında aklıma gelen ilk şey güç yetmezliği. PSU yeni karta yetiyor mu? Ayrıca kartı doğru şekilde bağladığına emin misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 kartın yerine oturduğuna emin ol, benzeri benim başıma geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Eski kartım hd4650. şu an 400w psu kullanıyorum. bu ekran kartının gereksinimini bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 http://www.thermaltake.outervision.com/ şuaradan sisteminin isteği güçü hesaplarsan en azından ihtimalleri düşürürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Acilip kapaniyor derken,bios yazisini dahi goremiyor musun kapanmadan once. Eger oyleyse , ekran karti disinda biseyler daha bozulmustur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 7thBreath said: kartın yerine oturduğuna emin ol, benzeri benim başıma geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Sorun çözüldü arkadaşlar teşekkür ederim. Anakartım biraz nazlıymış. her kartı kabul etmiyormuş kendileri. Farklı bir ekran kartı aldım sorun ortadan kalktı. Tekrar teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar