Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/23160728.asp?top=1 said: TÜRK Hava Yolları’nda (THY) kabin memurlarının kullanacakları ruj renklerine standart getirdi. Pastel tonların kullanılmasını isteyen yeni yönetmelikte kırmızı, bordo, pembe ve diğer frapan renklerle yapılan makyaj yasaklandı. THY'nin bu kararını Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin sert bir dille eleştirirken, yasağı 'sapıklık' olarak değerlendirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 ya bunlar kimseye haber vermeden paldır küldür iş bırakıp yolcuları mağdur etmemiş miydi? müstehak bence. al birini vur ötekine işte. daha başka yasaklar da gelir umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 sadece kirmizi ruj kullanilmasi daha mantikli thy icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 thy mi daha gerizekalı mclovin mi karar veremedim. size bırakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Forumun Thy uzmanlarını göreve çağırıyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 chp biraz abrtmış. sivil havacılık üniformalarının evrensel kurallarından burada da bahsi edilen makyaj sınırlaması. ılık ayran içirilmesiyle çok alakası yok yani durumun. bir ara serbestti THY'de makyaj unusruları (oje rengi, juj rengi, saç modeli vs.) marka olarak global olmanın gereklikleri dolayısıyla bazı yeniden yapılanma sürecinde thy. gerekçe sadece bir makyaj renginin bir yöneticinin hoşuna gitmemesi değil, ruj/oje rengi ile bile dunyanın herhangi bir havalimanında o üniformanın THY'nin olduğunun anlaşılabilir olması. ayrıca bizlerin ilk bakışta değerlendiremediği ama önemli gerekçelerden birini oluşturan kabin atmosferi unusuru var. (o atmosfer ciro ile fazlasıyla etkileşim halinde bu arada arkadaşlar) o beyaz ışıklar altında gerçekten fosforlu ruj hastalıklı görüntüler çıkarabiliyor (pembe sarı, kırmızı da iğrenç bir turuncu olarak görünüyor, aynı şey ojelerde ve platin rengi saçlar da da geçerli) neyse biraz star alliance temalı bir konu bu, yazsam wot olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 hostes misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 host musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 sen bana dost musun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 hayır. @Marty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 hosteslerin uçuşa çok büyük etkisi var mı ya. açıkçası pek uçmadığımdan olabilir ama beni pek bağlamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Marty said: host musun? ben diyecektim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Rasmon said: hosteslerin uçuşa çok büyük etkisi var mı ya. açıkçası pek uçmadığımdan olabilir ama beni pek bağlamıyor. sen ne diyon, ucagi havada hostesler tutyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 doğru diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 yakıtı etkiliyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Hormon devirdaimini mi sağlıyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 yakıtı hostesler sıcıyor o beyaz kabinlerde ucak ucmadigi zamanlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 cabin crew check ok oh yeah right there Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 THY seferinde birisi o gün katı dışkılasa buraya konu açıyorsunuz. Hosteslerin ruj rengine karışmayan bir havayolu seçin, strese girmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 aklıma birden şu geldi,izninizle=) http://www.youtube.com/watch?v=PqxJ3bxJ0R4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 zeper muhasebeye söyle çıkışını yapsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 asda said: ya bunlar kimseye haber vermeden paldır küldür iş bırakıp yolcuları mağdur etmemiş miydi? müstehak bence. al birini vur ötekine işte. daha başka yasaklar da gelir umarım bu arada o 300 kisidewn 140 ının ise iade davası lehlerine sonuclandı.Digerlerinin dava suruyo. bu dava sonuclanır yargıtayda onarsa tazminat davası başlıcak. bu bi sene boyunca ödenmeyen maaşlar filan.thy hisseniz filan varsa dikkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 sipeysi yerinde tespit için göreve davet ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 ahahhaha lan yapmayın adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar