Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Darkspawn. Alliance ve Black Aces corp. Recruitment AÇIK!!!

viktormarkin

Öne çıkan mesajlar

Black Aces olarak Darkspawn. ' a katıldık. Bir süredir inaktif olan corp, şu sıralar baya çalkantılı olan "Wicked Creek" bölgesinde artık. Türklerden bir tek ben kaldım. Ama gelmek isteyen arkadaşlar olursa lütfen benimle bağlantı kursun.

Corp olarak genellikle pvp amaçlı olduğumuzu söyleyebilirim. Time zone %50 Au %50 Us gibi. Küçük ve orta ölçekli pvp yi her zaman, büyük ölçekte fleet fight sevenler içinse Türkiye saati ile akşam saatlerinde aksiyon her daim mevcut. Red Alliance a karşı savaşıyoruz.

Özellikle capital pilotlarına ihtiyaç var. Industrial oynayanlar için hem mining - production hem de trade olanakları oldukça zengin.

Staging sistemimiz 1-7B6D.

Wu Bei
Sosyal ağlarda paylaş

vay komşu hoş geldiniz. Ben de 30-YOU cevresindeyim.

Red alliance ile politik durum biraz karıştı. RA ne tarafa saldıracağını şaşırdı Wicked Creek de. Şu an her tarafa çıkarma yapıyorlar.

Sizin sisteme bir ara yüklendiler sağlam şekilde en son ne oldu bilmiyorum durum. SBU ları atmışlardı hala duruyor mu_?
Sosyal ağlarda paylaş

Solar sistemleri bitti bitecek, bakalim sonra ne tarafa gidiyoruz. Elde baska plan yoksa belki size gelir yardim ederiz. RA da cok sistem aldi, o kadar seyi tekrardan geri almak uzun surer.
Gonul ister ki gercekten tepki veren dusmanla kapisma olsun.
RA size direniyo mu yoksa beklendigi gibi sacma sapan kayiplar mi veriyolar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...