Hannibal44 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Ayağımı duvara vurdum o an önemsemedim ama akşam eve geldiğimde bi bakayım dedim yanlarında hafif morartılar var üst kısmıda şişmiş. Yürürken sızlıyor biraz kangren falan olur mu bu şekilde ondan korktum. Parmağımı hafif oynatabiliyorum kırık olduğunu sanmıyorum ama yarın bi doktora göstersem iyi olur heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 alphanın tam tersisin tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 büyük ihtimal kangren olursun sabaha keserler kesin o parmağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 ic kanamadan olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 kesilmeden bence sen o parmağını ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 morardıysa sakat, ciddi birşey olabilir. ayağını kalp hizanda tutmalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 kırık olsa duramassın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Swaggobaggins Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Sabaha çıkmazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 daha sonra muhtemel tırnagın cıkıcak. cidden büyük şasın varsa batmadan cıkar. batsa gelsin azap dolu bir süreç. batma işi olursa bana pm at doktra falan gidip düzelene kadar 3-5 kere cektirme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Adam öldü beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 lisede tam başparmağıma gömçürmüştü birisi, feci morarmıştı, tırnak sallanıyodu filan. sanırım ertesi gün tırnak düşmüştü, daha sonra yeni tırnak çıkmıştı. bi süre tırnağın sol ucu eti deldi, kesti ama sonra o da düzeldi. sonra ayağımı kestiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Dynun said: kırık olsa duramassın ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Saeros said: lisede tam başparmağıma gömçürmüştü birisi, feci morarmıştı, tırnak sallanıyodu filan. sanırım ertesi gün tırnak düşmüştü, daha sonra yeni tırnak çıkmıştı. bi süre tırnağın sol ucu eti deldi, kesti ama sonra o da düzeldi. sonra ayağımı kestiler ahahaha plot twist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 bizim de bir Hasan Amca vardı o da aynı senin gibi ayak baş parmağını duvara vurmuş önce önemsememiş eve gidince baş parmağının morardığını görmüş ama oynatabiliyormuş kırık olsa acıdan duramazdım falan demişti ama kangren olmasından şüpheleniyorum demişti, üç gün sonra trafik kazasında kaybettik rahmetliyi. velhasıl ışıklara dikkat etmek gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 geçen benim ufak parmağa oldu aynısı.tüm parmak mordu nerdeyse, ertesi gün geçti morluklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Hematom bknz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 EVIL_DeaD said: daha sonra muhtemel tırnagın cıkıcak. cidden büyük şasın varsa batmadan cıkar. batsa gelsin azap dolu bir süreç. batma işi olursa bana pm at doktra falan gidip düzelene kadar 3-5 kere cektirme. Tırnakta bir sorun yok . Başparmağımın eklem yerinde bir ağrı var altında da bir morluk var ama bu gun morartılar biraz geçti ben de doktora gitmedim heralde bişi olmaz ezilme olmuş olabilir sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 bişi olmaz ayağımı duvara vurdum diyorsun izin verde olsun o kadar sızlanma ağlama geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Hannibal44 said: Ayağımı duvara vurdum o an önemsemedim ama akşam eve geldiğimde bi bakayım dedim yanlarında hafif morartılar var üst kısmıda şişmiş. Yürürken sızlıyor biraz kangren falan olur mu bu şekilde ondan korktum. Parmağımı hafif oynatabiliyorum kırık olduğunu sanmıyorum ama yarın bi doktora göstersem iyi olur heraldesakın gosterme doktora daha kotu olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar