Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ayak başparmağı morarması

Hannibal44

Öne çıkan mesajlar

Ayağımı duvara vurdum o an önemsemedim ama akşam eve geldiğimde bi bakayım dedim yanlarında hafif morartılar var üst kısmıda şişmiş. Yürürken sızlıyor biraz kangren falan olur mu bu şekilde ondan korktum. Parmağımı hafif oynatabiliyorum kırık olduğunu sanmıyorum ama yarın bi doktora göstersem iyi olur heralde
Sosyal ağlarda paylaş

Saeros said:

lisede tam başparmağıma gömçürmüştü birisi, feci morarmıştı, tırnak sallanıyodu filan. sanırım ertesi gün tırnak düşmüştü, daha sonra yeni tırnak çıkmıştı. bi süre tırnağın sol ucu eti deldi, kesti ama sonra o da düzeldi.

sonra ayağımı kestiler

ahahaha plot twist
Sosyal ağlarda paylaş

bizim de bir Hasan Amca vardı o da aynı senin gibi ayak baş parmağını duvara vurmuş önce önemsememiş eve gidince baş parmağının morardığını görmüş ama oynatabiliyormuş kırık olsa acıdan duramazdım falan demişti ama kangren olmasından şüpheleniyorum demişti, üç gün sonra trafik kazasında kaybettik rahmetliyi. velhasıl ışıklara dikkat etmek gerekiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

EVIL_DeaD said:

daha sonra muhtemel tırnagın cıkıcak. cidden büyük şasın varsa batmadan cıkar. batsa gelsin azap dolu bir süreç. batma işi olursa bana pm at doktra falan gidip düzelene kadar 3-5 kere cektirme.

Tırnakta bir sorun yok . Başparmağımın eklem yerinde bir ağrı var altında da bir morluk var ama bu gun morartılar biraz geçti ben de doktora gitmedim heralde bişi olmaz ezilme olmuş olabilir sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

Hannibal44 said:

Ayağımı duvara vurdum o an önemsemedim ama akşam eve geldiğimde bi bakayım dedim yanlarında hafif morartılar var üst kısmıda şişmiş. Yürürken sızlıyor biraz kangren falan olur mu bu şekilde ondan korktum. Parmağımı hafif oynatabiliyorum kırık olduğunu sanmıyorum ama yarın bi doktora göstersem iyi olur heralde
sakın gosterme doktora
daha kotu olur
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...