karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 21:00 da John Steinback in ünlü romanı Of Mice and Men (fareler ve insalar) kitabının filmi olarak hazırlanmış filmde John Malkovich (dpğru mu yazdım bilmiyorum) muhteşem bir oyunculuk hödösü sergilemiş bi de şey oynuyo hani Forrest Gump da bacakları kopan bi adam var dı ya askerde subay mı komutan mı herneyse işte o oynuyo başrollerde Çok güzel bir film kitabını yeni okudum izlemenizi tavsiye ederim...[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 kitabını okutturdular okulda sınav da yaptılar,keşke daha once verselerdi filmi,sınavdan ii bişeyler yapardım[hline]Everything is about Sex,Drugs and Rock n' ROLL ! The Anarchist Reality is Imprisoned by Self-control and Time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 bize 6 sene önce mi ne okutturmuşlardı ehe[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Kitabı da okudum, filmi de izledim. Güzeldir , tavsiye ederim[hline]What the hell are you looking down here for? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 bahsedilen diğer oyuncu gary sinise .. aynı zamanda filmin yönetmeni forrest gump ın yanında diğer bir tom hanks filmi olan green mile'da da oynuyo kendileri[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 RUN FOREST RUN!!!!!!!!!!!!!! o kitabı okumadım ya seç dediler edgar allen poe yu seçmiştim.....[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki: abi aşmış bişey o cici bebe ------------------------------------------- Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 22.17 de.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 21.17 yane başladı :p[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 izledim biraz da yatıcam şimdi .. reklam girdi ama curley nin karısı rolünde bi hatun var. offffff manyak bişiy yaa sherilyn fenn miş adı hemen araştırdım eauhe google da aratıp ilk siteye girin dehşet bişiy yane belirteyim :)[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 bu arada malkovich le sinise ın performansı da mütiş sherilyn i izlemekten arta kalan zamanda onlara da bakabildim ehe[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 En çok etkilendiğim kitaplardan diyebilirim. Çok önce okuduğumda Vay be demiştim,(türkçesi) bu senenin başında da ingilizcesini okuduk okulda. Baya güzel bir kitap filmi de çok etkiledi beni üzülmüştüm baya sonunda duygulandım :)[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 ve bitti.... gerçekten güzel bir film kaçıranlara yazık :) john malkovich muhteşem bir performans sergilemiş helal olsun dedim...[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 kitap>film[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkadras Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 said: jankis, 29 May 2003 22:20 tarihinde demiş ki: izledim biraz da yatıcam şimdi .. reklam girdi ama curley nin karısı rolünde bi hatun var. offffff manyak bişiy yaa sherilyn fenn miş adı hemen araştırdım eauhe google da aratıp ilk siteye girin dehşet bişiy yane belirteyim :)[hline]things you own end up owning you (tyler durden) linkkk yokmu loooo :-)[hline]*arkanda* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 süper roman, süper film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 çok süperdi film. paticikte olmasa kaçırıcaz . Elini parçaladığı sahne falan çok süper çekilmiş.[hline]karakedi, 05 May 2003 12:08 tarihinde demiş ki: her ejderhanın icinde bi kedi yatar her kedinin icinde de bi ejderha yatar her içinde bişi yatan ejderhadır her bişi ejdarhadır ve ejderha kedinin üzerinde yatar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 seyredelım bakalım[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 said: BonePART, 30 May 2003 12:34 tarihinde demiş ki: bence filmlik bi olayı yok yane super entresan bi film olmaz cunku ama kitabı cok guzeldi[hline]BonePART - Pepelek Saplar Birliği Başkanı Ph'nglui mglw'nafh cthulhu r'yleh wgah'nagl ftgagn I am not fat you asshole, I am just big-boned. Screw you guys; I am going home. You must respect my authoritaaaaaaa. BonePART FriarHealSuxx of Hun - Kay Server - Level 50 Drunken Friaa -(At last) katılıyorum her kitapta olmuyo film. ama oyunculuk son derece iyi ayrı konu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 bugün 30'u. şimdi gördüm topic'i. tekrarı var mı? genelde güzel filmlerin tekrarını veriyorlar çünkü. kesin vardır bu da.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 said: Mirage, 30 May 2003 20:15 tarihinde demiş ki: bugün 30'u. şimdi gördüm topic'i. tekrarı var mı? genelde güzel filmlerin tekrarını veriyorlar çünkü. kesin vardır bu da.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] zaten daha önceden filmi yayınlamıştı bu tekrarı gibi bişiy oluyo ama yine de verilebilir yakın bi tarihte ama sanırım geç saatte olur[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 lise 1 deyim ;)[hline]Madalyam yok ama,para bende. Fizban bilmemne tarihinde demişki: lol yerim senin gitarist parmaklarını ben de basketçi parmagı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 film zaten çok eski film de. cnbc-e yayınladığı güzel filmlerin bir hafta içinde falan tekrarını veriyor. o yüzden sordum.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar