Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 mahoolmez said: bana normal cep numaralarından mesaj atıyor dominos. ve her seferinde farklı numaradan atıyor , birini engelliyorum iki gün sonra hop başka numaradan sms. polymorphic sms :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 GERGE said: O zaman avukat oluyorum cunku, kendim yapacagim. http://fc08.deviantart.net/fs70/f/2011/198/8/6/sheldon__s_evil_laugh_by_manongg-d3ysglh.gif Ben seni doktor sanıyodum heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 dominos pizza mı yapıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 abi neyi engelliyosunuz ya. günde max 2 sms atıyo. nası bi rahatsızlık veriyo bu anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 fede said: abi neyi engelliyosunuz ya. günde max 2 sms atıyo. nası bi rahatsızlık veriyo bu anlamıyorum Çünkü SMS gelince heyecanlanıyorlar: | | | | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 On gundur falan gunde uc kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Geçen gün yabancı ülkeden aradılar, "Türkiye'ye geliyorum kalacak yer arıyorum" diye. Teşekkür ettim kapadım. Şu sıralar bazı spam mesajlar da alıyorum. Yan Turkcell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Hala dominostan pizza yiyebilen midesizler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar