Disappear Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 burada goruldugu uzere warhammer 40.000 cikmi$ bulunmakta bekleyenlere duyurulur ...[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 not logged in peah =)[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Başka bir yerde yokmudur haberi yaa? Buraya üye olmak demek bir yığğın gereksiz rutinle uğraşmak demek :P Bu arada bu oyun sırf online değildi değil mi? ADSL hayalim izmir'e taşınmamla uçacak. Bilgisayar evde kalacak çünkü :([signature][hline]Kafam basmadığı için arada yanlış mesajalr yazabilirim. Lütfen mesaj sahibine bu hataları normal bir dille belirtin. Eleştiriyi yararlı bulurum ama sınırlarını aşarsa pek sevimli olmazlar ve karşı tarafı aksini yapmaya iterler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 suprnova.org'ada bakabilirsiniz[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armagildo Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 http://66.90.75.92/suprnova//torrents/2646/Warhammer_40000_Dawn_Of_War-VENGEANCE_[bt-gm]_[EFNet].torrent http://66.90.75.92/suprnova//torrents/2646/Warhammer_40000_Dawn_Of_War-VENGEANCE.torrent millet resmen abanmis 709 seeds 13460 downloads var[signature][hline]i hate love, i love hate. [Bu mesaj armagildo tarafından 24 Eylül 2004 04:22 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj armagildo tarafından 24 Eylül 2004 04:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Insan ceker sonra upload eder biizm icin dimi aqu biraz toplma hızmet edelım[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 demosu bayikti bunun ya.. nerde c&c nerde ra1 :)[signature][hline]Sade bir forum için imzalara hayır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 demosunu oynamadım sslerde o kadar etkileyici gelmedi.çekip oynamaya değermi bu kadar ilgi toplamasının nedeni nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 şu anda bende indirmekteyim, oyuna bayık demek inanın büyük bir haksızlık. Çünkü dawn of war şu ana kadar yapılmış en aksiyon rts herhalde. resource sistemi farklı olduğu için sürekli haritada belli yerleri elinizde tutmak için savaşmak zorundasınız.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 yani fark yok yenilik yok. bi tek resource sistemi farkli ki o kadar da farkli diil. yani eskiden de resourcelerin ciktigi yerleri korumak gerekiyodu harvesterler patlamasin diye. farkli ama fark cok az. o kadar bisi degismiyo yani.[signature][hline]Sade bir forum için imzalara hayır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 azmo nerde istatistikler'?'?'?'[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Ilk defa bittorrent kullaniyorum ve bu rezillik nedir...full hiz upload ediyorum ve 100kb dl limitim var ama dl yerlerde sürünüyor...Bu zamanla artarmi yoksa böyle sürüne sürünemi dl ediliyor bu programdan...Eger böyleyse overnetten cekicem bu programi en azindan overnette 1-2 saatte full dl hizina ulasiliyor sabit sekilde...Eger "Dizel motor gibi gec aciliyor bu program" diyosaniz bekliycem bi süre daha [signature][hline]Dont make me more aggressive than devil...[Bu mesaj Vampire tarafından 24 Eylül 2004 15:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 valla ben şimdiye kadar 2 şey çektim ikisinide böyle aşırı ağır çekti.. 256k bağlantı var en yüksek 10kb ile çekiyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 net limiter ile uploadu sınırlamazsan DL düzelmez abi :) yani en azından upload kapasitenin yarısı, 2/3 falan yap limiti (netlimiter ile yapabilirsin, ya da bittornadoda bu seçenek zaten var sanırım) hata benim gibi direk 1 kb upload yap max :) bak gör nası artacak download hızın[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 hmm kendimi enayi gibi hissettim dediini görünce :) o kadar boşuna bekliodum demekki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 said: BonePART, 24 Eylül 2004 15:58 tarihinde demiş ki: net limiter roxxor 4 kb ul yaparsam saatte 36 kb 1 kb yaparsam saatte 45 kb cekiyorum korelilerden ozsur diliyorum 1 kb ul limit roxxor ya beyler su an 25kb a cikti dl, ul u 10kb a ayarladim...Bende 768kbit DSL var (96kb dl/16kb ul) ama isin bozukulugu ben bu ul limiti 1kb e düsürünce otomatik dl da düsmeye basliyor...Hasta olcam ya...Bana özel killik midir nedir anlamadim.[signature][hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 bu kadar ilgi gormesinin sebebi hikayesi ve muthis bir masaustu oynunun bilgisyara aktarılmış olması... hemen almam lazım ama bende calısmazki:([signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 torrent ten nasıl sınırlandırcam upload hızını tam anlayamadım daha detaylı söyleyebilirminiz lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 her torrentten yapılmıyor o bazıları buna izin veriyor da genelde netlimiter diye bir program ile hallediyoruz[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 ya bu netten oyun cekmeyi anlatsanıza bana yew[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Beni gormek isteyen (fena yakisikliyimdir depresyona girebilirsiniz :) )http://album.paticik.com/index.php?op=2&citizen=lord_elvyn[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Black sagol valla olay oturdu...Bittornadoyu cektim bi süre yine 5-10 kb larda süründü dl, up u ise 10kb de limitledim netlimitterla, su an sabit 90kb ile indiriyorum :)[signature][hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 ya nasıl indiroyonuz solesenize hangi site hangi pogram zart zurt[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Beni gormek isteyen (fena yakisikliyimdir depresyona girebilirsiniz :) )http://album.paticik.com/index.php?op=2&citizen=lord_elvyn[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 said: lord_elvyn, 24 Eylül 2004 19:09 tarihinde demiş ki: ya nasıl indiroyonuz solesenize hangi site hangi pogram zart zurt söylemicem iste nihahahahaha... DL icin program - http://bittornado.com/ Netlimitter Upload limitlemek icin - http://www.netlimiter.com/ DL etdicegin yer www.suprnova.org ayrintili yazamiycam cikmam lazim...biri gelip nasil yapcagini anlatir, zaten gerci anlatcak bisey yok, programi kur suprnovadaki istedigin linke bas otomatik basliyor[signature][hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 saol[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Beni gormek isteyen (fena yakisikliyimdir depresyona girebilirsiniz :) )http://album.paticik.com/index.php?op=2&citizen=lord_elvyn[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 ya bu torrent dosyası diyo acmaya calisdigimda nerden bulacam ben torrent uzantılı dosyayı[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Beni gormek isteyen (fena yakisikliyimdir depresyona girebilirsiniz :) )http://album.paticik.com/index.php?op=2&citizen=lord_elvyn[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar