Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Ne kadar kullanmak gerekiyormuş, nasıl hazırlanıyormuş yardım piliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 3.5 su bardagi sut u once tencereye koyup kaynatın daha sonra karisimi dokup karistirin yaziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 abi üzerinde g/m2 falan yazıyor ya onların açıklaması lazım. ne kadar toprağa kullanacağız nasıl kullanacağız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 help Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 d3 bölümünden ayfonu bul. öm at, bi o yardımcı olur diğerleri üşenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 kavun için 80 g/m2 ektikten sonra kabak içi 120gr/m2 ektikten sonra baharat tarzı otlar için bi kaç yıllık ekim için 40g/m2 mart ve mayısta ve ekimden 8 hafta sonra domates patlıcan 100 g/m2 ektikten sonra salatalık 70g/m2 toprağın üstüne serpip toprakla birlikte karıştırıyosun ya da sivri bi aletle toprağa delikler açıp dolduruyosun sonra delikleri yine toprakla kapatıyosun. kolay gelsin. /zep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 ekimden sonra 8 hafta olan kısım ektikten sonra demek ay olan ekimden sonra değil sdf 30g buarada onu yazmayı unutmusum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 terazine abandım çok teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 alman teknolojisi fuck yeah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Direk Etkisi: Acik gri gübre tanecikleri hemen cözünerek ilk günden itibaren bitkinin ihtiyaci olan temel maddelerin emilmesini sagliyormus. Uzun Süreli Etki: Recineyle kaplanmis yesil gübre tanecikleri & ay boyunca yavas yavas cözünürler. Suyun ve isinin etkisiyle besinler yavas yavas emilir. Böylece bitkinin ihtiyaci kontrollü bir sekilde tedarik edilmis olur. Bir defa gübrelemek bütün bir mevsim icin yeterlidir. Bu gübrenin hangi bitkiler icin uygun oldugundan ve icindeki minerallerden bahsetmis. Sadece bitkileri yaziyorum. Domates, Tursu, Kabak ve biber. Kullanma talimati: Kavun: Diktikten sonra 80g/m2 serpiceksin. Kabak: 120 g/m2 Baharat: Ektikten sonra Mart ve Nisan aylarinda 40g/m2 Domates, Patlican ve Biber: Diktikten sonra 100g/m2 Salatalik ve Sogan: Diktikten sonra 70g/m2 Ektikten 8 hafta sonra 30g/m2 daha serpiceksin. Bir cubukla topraga delikler acip icini gübreyle doldurucaksin ardindan da delikleri tekrar toprakla kapaticaksin. Ölcü: Tepeleme yemek kasigi yaklasik 25gr gelmekte. 1Litre de 1kg'a esdeger. Gübreyi serperken bitkinin yapraklarina gelmemesine dikkat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 bunlar hep kanser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Ayfon said: eyv hocam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar