Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Ne kadar kullanmak gerekiyormuş, nasıl hazırlanıyormuş yardım piliz
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 3.5 su bardagi sut u once tencereye koyup kaynatın daha sonra karisimi dokup karistirin yaziyor.
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 abi üzerinde g/m2 falan yazıyor ya onların açıklaması lazım. ne kadar toprağa kullanacağız nasıl kullanacağız
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 d3 bölümünden ayfonu bul. öm at, bi o yardımcı olur diğerleri üşenir
bourbon Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 kavun için 80 g/m2 ektikten sonra kabak içi 120gr/m2 ektikten sonra baharat tarzı otlar için bi kaç yıllık ekim için 40g/m2 mart ve mayısta ve ekimden 8 hafta sonra domates patlıcan 100 g/m2 ektikten sonra salatalık 70g/m2 toprağın üstüne serpip toprakla birlikte karıştırıyosun ya da sivri bi aletle toprağa delikler açıp dolduruyosun sonra delikleri yine toprakla kapatıyosun. kolay gelsin. /zep
Zep Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 ekimden sonra 8 hafta olan kısım ektikten sonra demek ay olan ekimden sonra değil sdf 30g buarada onu yazmayı unutmusum
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 terazine abandım çok teşekkürler
Ayfon Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Direk Etkisi: Acik gri gübre tanecikleri hemen cözünerek ilk günden itibaren bitkinin ihtiyaci olan temel maddelerin emilmesini sagliyormus. Uzun Süreli Etki: Recineyle kaplanmis yesil gübre tanecikleri & ay boyunca yavas yavas cözünürler. Suyun ve isinin etkisiyle besinler yavas yavas emilir. Böylece bitkinin ihtiyaci kontrollü bir sekilde tedarik edilmis olur. Bir defa gübrelemek bütün bir mevsim icin yeterlidir. Bu gübrenin hangi bitkiler icin uygun oldugundan ve icindeki minerallerden bahsetmis. Sadece bitkileri yaziyorum. Domates, Tursu, Kabak ve biber. Kullanma talimati: Kavun: Diktikten sonra 80g/m2 serpiceksin. Kabak: 120 g/m2 Baharat: Ektikten sonra Mart ve Nisan aylarinda 40g/m2 Domates, Patlican ve Biber: Diktikten sonra 100g/m2 Salatalik ve Sogan: Diktikten sonra 70g/m2 Ektikten 8 hafta sonra 30g/m2 daha serpiceksin. Bir cubukla topraga delikler acip icini gübreyle doldurucaksin ardindan da delikleri tekrar toprakla kapaticaksin. Ölcü: Tepeleme yemek kasigi yaklasik 25gr gelmekte. 1Litre de 1kg'a esdeger. Gübreyi serperken bitkinin yapraklarina gelmemesine dikkat et.
Öne çıkan mesajlar