missGS Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 _Rave said: 6-7 sayfa görürüz diyorum ben. cok misafir perversiniz:) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Ben geçenkine 20 sayfa demiştim ama 0ne 2. sayfada gelerek öldürdü. Öngörü yapamıyorum o yüzden. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 bu 2 sayfadan iyi bir izlenim oluşturmamıştır fakat iyidir burası seviyorum ben. neyse hoşgeldin miss Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chipetbeth Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Genelde yağlı ve kaslı erkek resimleri paylaşıp beğeniye sunanların olduğu toplaşkaya hoşgeldin şekerim ;) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 selam. facebook var mı? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Asteroth said: Ben geçenkine 20 sayfa demiştim ama 0ne 2. sayfada gelerek öldürdü. Öngörü yapamıyorum o yüzden. hahahaha ya Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
missGS Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Teşekkürler herkese ben kacmam oyle :))) 2. sayfada yada 3. sayfada yada 3 gunde :))) ben burdayım Buaradada face yok :))) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 ah be da yı ayrı yazsan ümitlenebilirdim. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 bu arada da diye bir şey yok yazım hatasıdır :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 bu arada da rasmon özel bir lisede edebiyat öğretmenliği yapıyor çok ciddiye alır bu konuları, tam bir grammer nazi :D takılma sen sakın Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Galatasaray dayım, GS onun kısaltması mı? Göbek adım Drogba taşınalım mı? Bize? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 kimin feyk hesabı acaba? eldeki veriler: -günlerden ctsi -hava çok güzel -muhtemelen bekar bir genç -gezmek,tozmak yerine paticik'e feyk hesapla gelip eğlenmek peşinde kim olabilir? not:FDEmi diyormuşuz patide forum dışı vatandaşlara? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Irkci bir forum oldugumuzdan mutevellit FDE diyoruz evet. Bir insan ya pati'dir ya degildir. yersen. =) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
missGS Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 KuddusiMavra said: kimin feyk hesabı acaba? eldeki veriler: -günlerden ctsi -hava çok güzel -muhtemelen bekar bir genç -gezmek,tozmak yerine paticik'e feyk hesapla gelip eğlenmek peşinde kim olabilir? not:FDEmi diyormuşuz patide forum dışı vatandaşlara? calışıyorum saat 5 de cıkıcam işten o yuzden burdayım feyk hesabı değil. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
missGS Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Rasmon said: Galatasaray dayım, GS onun kısaltması mı? Göbek adım Drogba taşınalım mı? Bize? Gs evet Galatasaray kısaltması Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
missGS Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Rasmon said: ah be da yı ayrı yazsan ümitlenebilirdim. Bende edebiyattan sınava giricem haftaya öğretirsen sevinirim. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 o zaman ayırıcı soru sormama izin ver? romantik bir aşk mı, gönül eğlendirmek mi, mantık birlikteliği mi? B)- Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
missGS Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 KuddusiMavra said: o zaman ayırıcı soru sormama izin ver? romantik bir aşk mı, gönül eğlendirmek mi, mantık birlikteliği mi? B)- Aşk olması tercihimdir. Aşk ve mantık aynı zaman da olursa mükemmel olur... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 hemen hatamı düzelteyim. hoşgeldin missGs :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
missGS Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 keşke öyle de demeseydin:( Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 neden mmmmmm hep sormak istemisimdir yada bıdı bıdı bıdı kiiiii ; ) ) ) ) yapmak ihtiyacı hisseder bi insan hic anlamammmmmmmmmmmm bu nedir yahu Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 missGS said: Rasmon said: ah be da yı ayrı yazsan ümitlenebilirdim. Bende edebiyattan sınava giricem haftaya öğretirsen sevinirim. de da dan başlayalım. yalnız forgiver'ın bu olayı edebiyata bağlaması ayrı oldu. dil bilgisi lan bu. missGS yaş kaç? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 missGS said: Aşk olması tercihimdir. Aşk ve mantık aynı zaman da olursa mükemmel olur... da bitişik Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Starscream said: neden mmmmmm hep sormak istemisimdir yada bıdı bıdı bıdı kiiiii ; ) ) ) ) yapmak ihtiyacı hisseder bi insan hic anlamammmmmmmmmmmm bu nedir yahu bunu bende merak ediyorum Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Rasmon said: missGS said: Rasmon said: ah be da yı ayrı yazsan ümitlenebilirdim. Bende edebiyattan sınava giricem haftaya öğretirsen sevinirim. de da dan başlayalım. yalnız forgiver'ın bu olayı edebiyata bağlaması ayrı oldu. dil bilgisi lan bu. missGS yaş kaç? edebiyat dil bilgisi derslerinin hocası farklı mı sizin okulda sizin bedene kim giriyordu lisdeyken eheeh Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.