_Rave Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 KuddusiMavra said: olm tamam siz kıçını yıkamayan kızlara yazılın. bu saatte delimisiniz olm? banlanmıcak olsam dicemde temiz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 taharet muslugu ihracatinda bir numarayiz ama saman ithal eder olduk hamdolsun cuzdanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 http://1.bp.blogspot.com/_Bzh7PzBUGSw/Se2_2sUv96I/AAAAAAAAALc/zeh0hbiivOg/s400/Taharet+Muslugu+2.jpg kitleyin aga kitleyin yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 _Rave said: hayır abi bide işin kötüsü türklerle ilgili görüşlere bak en başta çok kötü kokuyolar olur.googleda bile eminim ''why turkish people ...'' diye yazsam çıkar. al işte...hocam,sen de eziklik var bayağı...yahu onu diyen adamlar zamanında sarımsağı,soğanı kınıyorlardı.şimdi bütün yemeklerinde olmazsa olmaz budur. heee,türkler çok kötü kokuyor dedikleri bizim almanyadaki,avrupadaki kırolar veya sakallı-çarşaflı tiplerse o başka...ama işte her yerin kırosu da kokar be kardeşim.klasman dışı saymak lazım onları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 bla bla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 KuddusiMavra said: _Rave said: hayır abi bide işin kötüsü türklerle ilgili görüşlere bak en başta çok kötü kokuyolar olur.googleda bile eminim ''why turkish people ...'' diye yazsam çıkar. al işte...hocam,sen de eziklik var bayağı...yahu onu diyen adamlar zamanında sarımsağı,soğanı kınıyorlardı.şimdi bütün yemeklerinde olmazsa olmaz budur. heee,türkler çok kötü kokuyor dedikleri bizim almanyadaki,avrupadaki kırolar veya sakallı-çarşaflı tiplerse o başka...ama işte her yerin kırosu da kokar be kardeşim.klasman dışı saymak lazım onları. abi mesela güzel koktuğunu söylüyosun. ama az önce arko kolonya kullanıyorum yıllardır dedin koku olarak mesela. bu değil yani güzel kokmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 BEYLER AVRUPA MEDENİYETİ ATATÜRKTEN ÖĞRENDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 KuddusiMavra said: _Rave said: hayır abi bide işin kötüsü türklerle ilgili görüşlere bak en başta çok kötü kokuyolar olur.googleda bile eminim ''why turkish people ...'' diye yazsam çıkar. al işte...hocam,sen de eziklik var bayağı...yahu onu diyen adamlar zamanında sarımsağı,soğanı kınıyorlardı.şimdi bütün yemeklerinde olmazsa olmaz budur. heee,türkler çok kötü kokuyor dedikleri bizim almanyadaki,avrupadaki kırolar veya sakallı-çarşaflı tiplerse o başka...ama işte her yerin kırosu da kokar be kardeşim.klasman dışı saymak lazım onları. ya çeto ortaçağı geçtik abi bi 500-600 yıl oldu avrupa geçti bizi artık.popolarınıda yıkıyolar ekonomileride iyi insan haklarıda iyi vs.vs. bide sana kokuyosun demiyorum zaten ama bi git nolur pazar falan olduğu bi gün bi bi otobüse neler neler kokuyo o otobüs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 moriarty said: KuddusiMavra said: _Rave said: hayır abi bide işin kötüsü türklerle ilgili görüşlere bak en başta çok kötü kokuyolar olur.googleda bile eminim ''why turkish people ...'' diye yazsam çıkar. al işte...hocam,sen de eziklik var bayağı...yahu onu diyen adamlar zamanında sarımsağı,soğanı kınıyorlardı.şimdi bütün yemeklerinde olmazsa olmaz budur. heee,türkler çok kötü kokuyor dedikleri bizim almanyadaki,avrupadaki kırolar veya sakallı-çarşaflı tiplerse o başka...ama işte her yerin kırosu da kokar be kardeşim.klasman dışı saymak lazım onları. abi mesela güzel koktuğunu söylüyosun. ama az önce arko kolonya kullanıyorum yıllardır dedin koku olarak mesela. bu değil yani güzel koku bir tek. benim öyle bir iddiam mı var? ben arko kullanıyorum,sen git hunca kullan,rave gitsin axe deodorant kullansın...lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 adamın bu işi bilmediği verdiği örnek markalardan belli sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 @rave hangi ülkedesin?sordum cevap vermedin. bir de yabancı sevgilin mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 KuddusiMavra said: @rave hangi ülkedesin?sordum cevap vermedin. bir de yabancı sevgilin mi var? yazdımya italya diye. sevgilimi napcan yanlız? düşündüğünü sormadan ben söliyim.evet tertemiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 ginaly said: adamın bu işi bilmediği verdiği örnek markalardan belli sdfsd evet canım,tutucu bir adamım.gericiyim.bu nedenle askerden beri değiştirmeden arko kullanıyorum. sen medeni adamsın,benim bilmediğim markaları kullanıyorsun,helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 götünü sorucak galiba kokuyomu diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 kokmuyo dersen yalancılıkla itham edicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 _Rave said: KuddusiMavra said: @rave hangi ülkedesin?sordum cevap vermedin. bir de yabancı sevgilin mi var? yazdımya italya diye. sevgilimi napcan yanlız? :) lan olm napcam sevgilini? bu kadar şu satte kıç,b.k muhabbeti yaptırdın bana,diyorum ki herhalde bu adamın sevgilisi de ecnebi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 adam hunca dedi ya la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Bu kadar salakça argümana nasıl tahammül ediyorsunuz ya. Kapatıyorum forumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 cevap evet ise zaten ben daha bir şey yazmayacağım bu kon başlığına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 dayı şimdi sen taharet almıyon, kokuyu da arkoyla mı bastırıyon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 çık olm aradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 cevap evet ise zaten ben daha bir şey yazmayacağım bu kon başlığına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 hunca ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 rave'in cevap evet galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 KALDİYON DEYDORANT 4 YETALE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar