moriarty Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 KuddusiMavra said: _Rave said: sen gezen adamsı bide çetintaş.gitmişindir avrupaya.naptın ayaklarını yıkadın orda sen? ayrıca ter niye kokim olum? arko traş kolonyasıdır değişmez kokum.askerden beri,sabit,dört kıtayı gezdi arko sayemde. lan arkonun reklam yüzümü olsam?! abi işte arko traş kolonyası kokan adamsın ya yani ne bileyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 KuddusiMavra said: _Rave said: KuddusiMavra said: _Rave said: KuddusiMavra said: tabi, tecrübe ayrı bir şey. o italyan apaçi ile aynı arabada şöyle aralık,ocak gibi şehirler arası yolculuğa çıksın. adamın yıkamadığı kıçının b.k kokusu arabanın içini sarsın. ben o zaman görürüm o italyana karşı ilgi nasıl oluyor... yıkamadığı kıç derken? der iz no tohareth in krisçiyın vörld... abi yıl 2013 şunu öğrenin bence. al bak bidet adı. bizdeki gibi sıçtıkları yerde değil ayrı yerde yıkıyolar popolarını. hala bizim millet avrupanın götü boklu geziyo sanıyo ama. al işte. kastettiğim kafa tam da bu kafa. güzel kardeşim,sen kaç tane adamın evinde aha şu düzeneğin olduğunu sanıyorsun? bildiğin pis lan herifler.bunu da mı tartışacağız? tabi ki güzel kokacak,1 ton parfümü bok kokusunu örtmek için boca ediyor. ama dediğim şekilde kışın arabada çok değil 1 saat bir yere seyahat et,gör bakalım o parfüm kokusu ile b.k kokusunun karışımı nasıl kokuyor? şaşırmamak lazım.avrupalılara tuvaleti,banyoyu öğreten aha bu forumda pek çoğunun burun kıvırdığı biz TÜRKleriz. hala daha koltuk altları leş gibi kıllı geziyor lan kadını da,erkeği de.etek traşı nedir bilmez lan pis herifler. enteresan işte.demek ki pisliğe karşı afinitesi oluyor bizim hatun kişilerde. benim evde var valla.kullanıyorum. ayrıca otobüsler tramvaylar bengaldeşli göçmenler binmedikçe misler gibi kokuyo abi. boşuna uğraşıyosun. ayrıca bknz.alaturca tuvalet.ayakta sıçmayımı öğrettik avrupalılara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 sipeyskeyk said: Of her yer çetintaşın cehaleti olmuş vıcık vıcık. italyanın BOKLU götü kokaydı daha mı iyiydi! bok-severler sizi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 sipeyskeyk said: Of her yer çetintaşın cehaleti olmuş vıcık vıcık. sipeys sende resmen stalklıyosun abi çetintaşı heralde.adam faillesinde lafımı sokıyım diye.edi-büdü gibisiniz ama seviyorum ikinizide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Türk kızları da güzel oğlum lan. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 :))) lan ille türk olduğumuzu belli edeceğiz. sen niye kendi üzerine alıyorsun? sen tabi ki evine temiz olmak için gereken ne ise düşünüp koymuşsun. ama o heriflerde yok böyle bir şey. hijyen yok. bu yüzden adamların havuzdan kaptıkları hastalıklar inanılmaz boyutta. sorun doktor arkadaşlarınıza. o yüzden akdenizdeki otellerdeki havuzlarda oteller ekstra temizlik önlemi alırlar.gereğinden fazla ilaçlarlar. çünkü milyon çeşit hastalık taşıyor pis herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Swaggobaggins Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 OF SÖYLE Bİ İTALYAN GÖTÜ OLSAYDI BOKLU MOKLU FARKETMEZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Lan yatağıma yattım, telefonla oynarken bir patiye bakayım dedim cehaletten gözlerim kamaştı. Adam olmuş fail, beklememe stalklamama gerek yok her şey ortada, löl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Swaggobaggins said: OF SÖYLE Bİ İTALYAN GÖTÜ OLSAYDI BOKLU MOKLU FARKETMEZahahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 KuddusiMavra said: :))) lan ille türk olduğumuzu belli edeceğiz. sen niye kendi üzerine alıyorsun? sen tabi ki evine temiz olmak için gereken ne ise düşünüp koymuşsun. ama o heriflerde yok böyle bir şey. hijyen yok. bu yüzden adamların havuzdan kaptıkları hastalıklar inanılmaz boyutta. sorun doktor arkadaşlarınıza. o yüzden akdenizdeki otellerdeki havuzlarda oteller ekstra temizlik önlemi alırlar.gereğinden fazla ilaçlarlar. çünkü milyon çeşit hastalık taşıyor pis herifler. abi ben koymadım çoğunda var.ha olmayanda var tabi ama bi şekilde temizliyolardır eminim. kokmuyo abi insanlar 3 saat trene biniyorum hemde fakir klasında kokmuyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Swaggobaggins said: OF SÖYLE Bİ İTALYAN GÖTÜ OLSAYDI BOKLU MOKLU FARKETMEZ asdnajanadjda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 _Rave said: benim evde var valla.kullanıyorum. ayrıca otobüsler tramvaylar bengaldeşli göçmenler binmedikçe misler gibi kokuyo abi. boşuna uğraşıyosun. ayrıca bknz.alaturca tuvalet.ayakta sıçmayımı öğrettik avrupalılara? canım kardeşim. şu saatte mevzu boktan muhabbete döndü. ama bil ki 18inci yüzyılda babıali de bütün ülkelerin konsoloslukları var fakat ingiliz konsolosluğu ile ilgili şikayet var. sebebi tuvaletlerini kaplarda biriktirip konsolosluğun önüne boşaltıyorlar...halk artık yeter demiş ve padişaha durum ulaşmış. çengelköye sürmüşler ingiliz konsolosluğunu. çengelköy de o zaman sadece bildiğin çengelköy hıyarları var. bir de ingiliz konsolosluğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 rave,nerede yaşıyon gözüm sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 abi o avrupa işte uzaya muzaya çıktı artık.ben şimdiki zamanı baz alarak söylüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 italya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Avrupalılar evde ailece sıçıp üzerinde yuvarlanıyorlarmış, türkler olmasa bu gelenek devam edecekmiş. Hep bizden görmüşler sıçmayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 türkler çok temiz en temiz en hijyenik bebek gibi kokuyoruz valla süper hijyeniğiz. lan otobüse binince bile bu ülkede mantar geçiyodur anasını satiyim. ne hijyeni abi kafan mı iyi napıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 kardeş. dışarıda tuvalete girdi bu adamlar. kağıtla sildi çıktı. nerede yıkadı kıçını,de bakayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 moriarty said: türkler çok temiz en temiz en hijyenik bebek gibi kokuyoruz valla süper hijyeniğiz. lan otobüse binince bile bu ülkede mantar geçiyodur anasını satiyim. ne hijyeni abi kafan mı iyi napıyosun canım,o başka bir konu. ben öyle bir şey yok demiyorum. ama mevzu ter kokusu değil. bok kokusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Swaggobaggins Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 ter kokusu > bok kokusu kimsenin götünü gidip spesifik olarak koklamıyoruz çeto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 valla açıkçası yabancılar mis gibi kokarken türkler çoğu zaman kokan taraf oluyor abi. yapam gözünü seviyim. nerede o bok kokusu. çıkalım artık böyle komplekslerden. yok adamlarda taharet yokmuş cart curt. ona ragme ns enden güzel kokuyosa düşün işte ne kurcalıyosn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 evine gidince yıkıyodur abi ne biliyim şahsen ben öyle yapıyorum. ben türkiyedede dışarda tuvalete girersem kıçımı maşrapayla yıkamıyorum açıkçası.evde yıkarım np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 olm tamam siz kıçını yıkamayan kızlara yazılın. bu saatte delimisiniz olm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 _Rave said: evine gidince yıkıyodur abi ne biliyim şahsen ben öyle yapıyorum. ben türkiyedede dışarda tuvalete girersem kıçımı maşrapayla yıkamıyorum açıkçası.evde yıkarım np. :) anlayış farklı,kültür farklı. sana sorun yoksa,bana da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 hayır abi bide işin kötüsü türklerle ilgili görüşlere bak en başta çok kötü kokuyolar olur.googleda bile eminim ''why turkish people ...'' diye yazsam çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar