Emmioglu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Ben de bu dağların nesine geldim Meleşir kuzular sesine geldim Geldim emmoğlu http://youtu.be/svp8aaaSCvs Yalnız ben bu kısmı görmeden direk post atmaya başladım .Olsun bu da ilk mesajımız olmayı versin . Benim adım İzzet İstanbul üniversitesi iktisat fakültesi işletme ikinci sınıf falan filan . Alıntıla
fenn Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Bana da Amca derler bu forumda Alıntıla
kzpmaza Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 ben hala buraya post atmadım. bi eksikliğini hissetmiyorum. Alıntıla
Emmioglu Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 yok değil beyazıttayım ben Alıntıla
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 kim neden kral tv ye "slm millet türkiyenin en karizmatik muhasebesi karşınızda x.y." diye mesaj atar. Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.